Aceace Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 senko said: evde yemek yapmak tam fakir isi arti tost yapmayi bile seven bi adam degilim Aasdasdas. Fakir işiymiş. Benim yaptığım mantının, bezelyenin, kabak dolmasının 10'da biri kadar güzel yapan bir yer bul helal olsun dicem. Sevmek sevmemek ayrı. Hem sucuk ekmek sor hem fakir işi de. Pehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bütün öğün ve ara öğünlerimi kendim yapıyorum lezzetli besleyi ve çok daha ucuz oluyor :D çok güzel tariflerim var isteyene anlatılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 reampage said: dışardan sölediğin yemeklerin hepsi fakir işi malesef. kaliteli yemek evde yapılandır yada gidip yenendir ama sölediğin zaman gelen yemeklerin hepsi tırt. disardan soylemek te fakir isi gidip yiyeceksin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Aceace said: senko said: evde yemek yapmak tam fakir isi arti tost yapmayi bile seven bi adam degilim Aasdasdas. Fakir işiymiş. Benim yaptığım mantının, bezelyenin, kabak dolmasının 10'da biri kadar güzel yapan bir yer bul helal olsun dicem. Sevmek sevmemek ayrı. Hem sucuk ekmek sor hem fakir işi de. Pehh. sen kendin yaptigin icin lezzetli geliyordur sana :) bezelye ve kabak dolmasi yemem zaten de manti icin 5 tane yer sayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 kebap 9 kebap 44 kebap 49 angarada boyle sirayla acilmis galiba kebapcilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 senko said: Aceace said: senko said: evde yemek yapmak tam fakir isi arti tost yapmayi bile seven bi adam degilim Aasdasdas. Fakir işiymiş. Benim yaptığım mantının, bezelyenin, kabak dolmasının 10'da biri kadar güzel yapan bir yer bul helal olsun dicem. Sevmek sevmemek ayrı. Hem sucuk ekmek sor hem fakir işi de. Pehh. sen kendin yaptigin icin lezzetli geliyordur sana :) bezelye ve kabak dolmasi yemem zaten de manti icin 5 tane yer sayabilirim +1 sanmıyorum ki evde yaptığım mantı gerçek bir mantıcı ile yarışabilsin (marketten aldığınız 10 liralık mantılar tabiki dandik çıkacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 annemden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 dürümcüden bazen dominostan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Flassh said: annemden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 yemeksepetinden bitane daha açıldı ama başka birini zengin etmek istemediğimden uğramıorm bile ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Jaegerjaquez said: bütün öğün ve ara öğünlerimi kendim yapıyorum lezzetli besleyi ve çok daha ucuz oluyor :D çok güzel tariflerim var isteyene anlatılır :P anlatsana seninkiler sporcu friendly dir bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ya genelde klasik tarifler ama, en sevdiğim tarif tavuk filetoyu yumurta ve galeta ununa buladıktan sonra ortasını açıp içine kaşar peyniri ve pastırma koyarak fırında pişirdiğim, yanınada pilav lapası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 pratik diilmis 10.30a kadar calisiyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 fakir zincir pizzalarına HAYATIMDA YEDİĞİM EN İYİ PİZZA :d :d:d diyenlere acıyorum. hayatında bir tek o pizzalardan yemişler çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yemek yapmayi bilmeyen bi genclik yetisiyo dedik daha da vahimi yetismis. elin gotuboklu kebapcisini ev yemegine tercih eden var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayyuzlum_m Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 İnternet üzerinden pek yemek siparişi veren biri değilimdir ancak bu konuyu görünce yazmak istedim, yeni bir site kuruldu yemek telefonu diye şu anda ankarada oldukça iddialılar ve istanbuldada piyasa yapmaya başladılar artısı telefonla bile sipariş verilebiliyor... ben denemek için bikaç kez girdim oldukça başarılı buldum (tu) en azından piyasada bilinen diğerlerine bakınca ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 tamam ayyüzlüm sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 senko said: evde yemek yapmak tam fakir isi arti tost yapmayi bile seven bi adam degilim sevip ya da becermek neyse de. fakir işi demek çok sığ bir yorum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ayyuzlum_m said: İnternet üzerinden pek yemek siparişi veren biri değilimdir ancak bu konuyu görünce yazmak istedim, yeni bir site kuruldu yemek telefonu diye şu anda ankarada oldukça iddialılar ve istanbuldada piyasa yapmaya başladılar artısı telefonla bile sipariş verilebiliyor... ben denemek için bikaç kez girdim oldukça başarılı buldum (tu) en azından piyasada bilinen diğerlerine bakınca ::o WOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Jeeztro said: senko said: evde yemek yapmak tam fakir isi arti tost yapmayi bile seven bi adam degilim sevip ya da becermek neyse de. fakir işi demek çok sığ bir yorum olmuş. yoo paran varsa gider dışarda yersin. aşçı olmadığına göre yaptığın her yemek dışarda yapılan yemeklerden kötü olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 goldbären said: fakir zincir pizzalarına HAYATIMDA YEDİĞİM EN İYİ PİZZA :d :d:d diyenlere acıyorum. hayatında bir tek o pizzalardan yemişler çünkü Hehe, kultur garibanlari nerede bulsun da yesin pizzayi? Onlar icin pizza elektrikli firindan cikan, kavrulmus hamur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 şimdi biri damlar dominos en iyi yok little ceaser en iyi diye. shit tier direk bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Selam, Hacıbaşar (Kozyatağı şubesi sadece) - Lahmacun Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Ankaradakiler The Bigos'u denesin gerçi her yere servis yapmıyor.birde burritosu çok ufak doymazsınız söyleyeyim.. yine bahçeli de 3 de (sanırım) big baker var orada fena değil(fena değil dediğime bakmayın hamburger ekmeklerini dahil kendileri yapıyor) dışarıya servis yapıyormu bilmiyorum ama.. aklıma geldikçe yazarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bigos'un paket servisi rezalet. eskiden iyiymiş ama herkes onu söylüyor. şimdi ise gidip yemek daha anlamlı olur. paket servise yetişemiyorlar sanırım. buritto diyorsan ama en iyi yapanı ankarada sanırım kentparkın altındaki las chikas. etli brutto'su bayağı başarılı. big baker'da fena değil, bahçelide hamburger yenilebilecek en iyi yer. bigos'un hamburgerlerini başarılı bulmuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar