Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerden Yemek söylüyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senko said:

evde yemek yapmak tam fakir isi
arti tost yapmayi bile seven bi adam degilim

Aasdasdas. Fakir işiymiş. Benim yaptığım mantının, bezelyenin, kabak dolmasının 10'da biri kadar güzel yapan bir yer bul helal olsun dicem.

Sevmek sevmemek ayrı. Hem sucuk ekmek sor hem fakir işi de. Pehh.
Mesaj tarihi:
reampage said:

dışardan sölediğin yemeklerin hepsi fakir işi malesef.

kaliteli yemek evde yapılandır yada gidip yenendir ama sölediğin zaman gelen yemeklerin hepsi tırt.

disardan soylemek te fakir isi
gidip yiyeceksin iste.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

senko said:

Aasdasdas. Fakir işiymiş. Benim yaptığım mantının, bezelyenin, kabak dolmasının 10'da biri kadar güzel yapan bir yer bul helal olsun dicem.

sen kendin yaptigin icin lezzetli geliyordur sana :)
bezelye ve kabak dolmasi yemem zaten de manti icin 5 tane yer sayabilirim
Mesaj tarihi:
senko said:

Aceace said:

senko said:

sen kendin yaptigin icin lezzetli geliyordur sana :)
bezelye ve kabak dolmasi yemem zaten de manti icin 5 tane yer sayabilirim

+1

sanmıyorum ki evde yaptığım mantı gerçek bir mantıcı ile yarışabilsin (marketten aldığınız 10 liralık mantılar tabiki dandik çıkacak)
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

bütün öğün ve ara öğünlerimi kendim yapıyorum lezzetli besleyi ve çok daha ucuz oluyor :D çok güzel tariflerim var isteyene anlatılır :P

anlatsana seninkiler sporcu friendly dir bi de
Mesaj tarihi:
ya genelde klasik tarifler ama, en sevdiğim tarif tavuk filetoyu yumurta ve galeta ununa buladıktan sonra ortasını açıp içine kaşar peyniri ve pastırma koyarak fırında pişirdiğim, yanınada pilav lapası :D
Mesaj tarihi:
İnternet üzerinden pek yemek siparişi veren biri değilimdir ancak bu konuyu görünce yazmak istedim,
yeni bir site kuruldu yemek telefonu diye şu anda ankarada oldukça iddialılar ve istanbuldada piyasa yapmaya başladılar artısı telefonla bile sipariş verilebiliyor... ben denemek için bikaç kez girdim oldukça başarılı buldum (tu) en azından piyasada bilinen diğerlerine bakınca ::o
Mesaj tarihi:
ayyuzlum_m said:

İnternet üzerinden pek yemek siparişi veren biri değilimdir ancak bu konuyu görünce yazmak istedim,
yeni bir site kuruldu yemek telefonu diye şu anda ankarada oldukça iddialılar ve istanbuldada piyasa yapmaya başladılar artısı telefonla bile sipariş verilebiliyor... ben denemek için bikaç kez girdim oldukça başarılı buldum (tu) en azından piyasada bilinen diğerlerine bakınca ::o

WOW
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

senko said:

sevip ya da becermek neyse de. fakir işi demek çok sığ bir yorum olmuş.

yoo
paran varsa gider dışarda yersin.
aşçı olmadığına göre yaptığın her yemek dışarda yapılan yemeklerden kötü olucak.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

fakir zincir pizzalarına HAYATIMDA YEDİĞİM EN İYİ PİZZA :d :d:d diyenlere acıyorum. hayatında bir tek o pizzalardan yemişler çünkü

Hehe, kultur garibanlari nerede bulsun da yesin pizzayi? Onlar icin pizza elektrikli firindan cikan, kavrulmus hamur :)
Mesaj tarihi:
Ankaradakiler The Bigos'u denesin gerçi her yere servis yapmıyor.birde burritosu çok ufak doymazsınız söyleyeyim..

yine bahçeli de 3 de (sanırım) big baker var orada fena değil(fena değil dediğime bakmayın hamburger ekmeklerini dahil kendileri yapıyor) dışarıya servis yapıyormu bilmiyorum ama..
aklıma geldikçe yazarım..
Mesaj tarihi:
bigos'un paket servisi rezalet. eskiden iyiymiş ama herkes onu söylüyor.
şimdi ise gidip yemek daha anlamlı olur. paket servise yetişemiyorlar sanırım.

buritto diyorsan ama en iyi yapanı ankarada sanırım kentparkın altındaki las chikas. etli brutto'su bayağı başarılı.

big baker'da fena değil, bahçelide hamburger yenilebilecek en iyi yer. bigos'un hamburgerlerini başarılı bulmuyorum ben.
  • Yeni Oluştur...