dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Joker said: semt ve sipariş verdiğiniz favori restorantlarınızı yazarsanız, bizd edeneyelim sizin sevdiklerinizi. Göztepe (Kadıköy) mcdonalds (göztepe) sıla mersin tantuni (yemek sepeti kapanmış :/) Bread's, Göztepe (yemek sepeti kapanmış :/) Fırat Dürüm Evi, Göztepe hep yemek sepetinden söylüyorum, favorilerimin 2 si kapanınca aç açıkta kaldım. hölp! yakınsın. sıla'ya üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 şu yemeksepetinin yeni trap çok fena joker diye oyle abudik gubudik yerler çıkıyor oyuna gelmeyin dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 taksim - hicret yemek salonu 2.5 tl tavuk döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Claiborne said: izmirliler de bir şeyler yazsa da pizza yemekten kurtulsak. İlçe neresi? Bornova için ben yazayım. Yarımcı kardeşler, Bornova ocakbaşı, Anadolu Döner, Alaabi (alabiye gidin yalnız. inanılmaz über yemekleri. Hatunla beraber maklube'ye kaynıyoz felan üfff.) Ohannesburger. Dürümbox aşırı güzel yapıyodu ama bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 fede said: kardeşler pide & kebap - cumhuriyet caddesi Caminin oradaki mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 özkardeşler parkın orda dediğim yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Aceace said: Claiborne said: izmirliler de bir şeyler yazsa da pizza yemekten kurtulsak. İlçe neresi? Bornova için ben yazayım. Yarımcı kardeşler, Bornova ocakbaşı, Anadolu Döner, Alaabi (alabiye gidin yalnız. inanılmaz über yemekleri. Hatunla beraber maklube'ye kaynıyoz felan üfff.) Ohannesburger. Dürümbox aşırı güzel yapıyodu ama bozdu. bornova evet. şu alabi mi ne, onu övmüşlerdi de gitmeye fırsat olmadı. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bornovada yarım ekmek'i de deneyin. ızgara köfte ekmekleri falan muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Yarım ekmekte iyi. Yani mekana gidip yicekseniz iyi. Yoksa eve 1 saatte getiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 yemek söylemiyorum gidip yiyorum yerler değişiyor ya timboo las chikas mezzaluna piola butcha newcastle shakespeare genelde buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Bu yerlerde sucuk ekmek satıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 sdf butcha'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 mahallenin kasabından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paper Moon Lacivert Mezzaluna bu şekil benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 dışardan söylemiyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Sparkcaster said: dışardan söylemiyorum hiç içerden söyluyorum ben de .. ANNNEEEAAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 uzun süredir kendim yapmaya başladım yemek söyleyeceğim süre içerisinde yemek gelene kadar makarna hazır et çorba yoğurt sabit olmak üzere arada bir konserve yemek de ekleyerekten alışkanlık edindim resmen hem hayvan gibi doyuyorum hem nispeten sağlıklı besleniyorum hem çok daha ekonomik hem de zevkli lan yemek yapmak hatta pizza baharatlarını ekliyodum yemeklere, o baharatlar bitmiş o derece yani o kadar zamandır çağırmamışım pizza. söylersem de %100 ev yemekleri diye bi yer var beşiktaş'ta ordan istiyorum. köfte ekmek de getiriyolar. bi de hanımeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 evde yapin yemegi olm, gidin migrosa 50tl ye tavuk, super fresh patates, sogan halkasi, ketcap mayonez hardar, marul, sarap falan alin.. mis gibi yemeginizi yapin, artanida dolaba koyun, ertesi gun cikarip yiyin.. o tat konserve sarmalar bile 10 numara yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 evde yemek yapmak tam fakir isi arti tost yapmayi bile seven bi adam degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 kaç kilosun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 dışardan sölediğin yemeklerin hepsi fakir işi malesef. kaliteli yemek evde yapılandır yada gidip yenendir ama sölediğin zaman gelen yemeklerin hepsi tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 evine yakın ve arada gidipte yediğin yerden söyleyince sıkıntı yok bazen adamlar tepsiyle masaya getirir gibi getiriolardı mis gibi. sonra gelip tepsiyi alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 reyou said: evde yapin yemegi olm, gidin migrosa 50tl ye tavuk, super fresh patates, sogan halkasi, ketcap mayonez hardar, marul, sarap falan alin.. mis gibi yemeginizi yapin, artanida dolaba koyun, ertesi gun cikarip yiyin.. o tat konserve sarmalar bile 10 numara yani.. evde yemek tek kişi için çok manalı değil. minimum 2 kişi olmalı. mümkünse 3+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 nalakasi var abi, asil fazla kisi oldugun zaman yemek solicen, herkes herseyi yemiyo cunku.. kendin yiceksen kafana gore istedigini al kombine et, istedigin sosu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Yemek yapmak çok uzun iş ya geçen dedim karnıyarık yapayım bi baktım sadece makarna yapmışım tv karşısında oturup yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar