moriarty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hahahahah ne banlaması ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Red ban yiyebilir bence de. Tahtaci oldugundan zaten haketmişti coktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Red said: ya şu adamı banlayın nerden geldin aga sen ya.tam bir yürüyen fanatik gazetesisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 şimdi anladım http://i3.photobucket.com/albums/y63/damsuts/dancingbaby.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hakaret etmişim.anne bacı karıştırmamam lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 akirafes said: Bu tür protokoller gerçek hayatta hep yapılıyor. mesela 1 ) klup aldığı fiyatın altına satıyor sneijder eğer premier lige gider başarılı olursa çok eşeltirilir . Ama Türkiye de başarılı da olsa premier lig kadar ilgi çekmez taraftar dan çekinmeleri olabilir ingiltereye vermek istemiyor olabilir. 2 ) Gs ile kesin anlaşmıştır . Bizim dedğimiz gibi deadline 4 gün değildir . transfer sonuna kadardır karşılıklı öğün verilmiştir biz kesin alıcağımızı olarda bize kesin satıcağını belirtmiştir . Garanti alıcı.Barosusatamıyoruz mesela bu oyuncununda aylığı fazla ve 4 aydır oynamıyor ve son 3 sene ligde sene başı 4 olmak üzere toplamda 12 gol atmış eski performansı yok 3 ) belki satmayı istemiyor ama maaşını düşürmek istiyor Gs yi de buna maşa olarak kullanıyor bu yüzden ya gS ye git yada maaşını düşür başka bir yere gidemezsin protokol yaptık diyordur KArısı ne dedi unuttunuzmu kapalı kapılar ardında kirli oyunlar dönüyor Sneijder ne dedi bir tercih yapmaya zorlanıyorumr ve şimdi acil beni zorluyorlar . Sizce ??? Yaw beni neden yazdıklarımı savunmak zorunda bırakıyorsunuz ben gördüğüm en son haberleri yazıyor sizle paylaşıyorum sadece neden yalancı ithamında bulunuyorsunuz anlamadım. ayrıca şunu tekrar oku sdfs bence fake ya.44 yaş diyor editördür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ben alinmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 aquila said: ben alinmam. Ben çok alındım ve üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 adam düzeltti dil bilgisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kadıköy anadolunun en dandik mezunları çetintaş ile akirafes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 fizban said: kadıköy anadolunun en dandik mezunları çetintaş ile akirafes. ,,,çetintaşı bilmem ama benim için doğrudur . Kal da çok parlak bir öğrenci değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 memleket nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 KAL'ın kızları efsanedir ya boşverin dilbilgisini falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 forgiver said: memleket nere Bana soruyorsan eğer doğma büyüme Fatih İstanbulluyum . Dışarda kaldığım süre dışında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 şakirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 akirafes said: forgiver said: memleket nere Bana soruyorsan eğer doğma büyüme Fatih İstanbulluyum . Dışarda kaldığım süre dışında . bende fatihte oturdum kıztaşına yakın mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 forgiver said: akirafes said: forgiver said: memleket nere Bana soruyorsan eğer doğma büyüme Fatih İstanbulluyum . Dışarda kaldığım süre dışında . bende fatihte oturdum kıztaşına yakın mısın akdeniz caddesinde büyüdüm şimdi vatan caddesindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 millet caddesi de iyidir http://media.whosay.com/276526/276526_la.jpg formayı giydirmiş geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/396082_10151677142474922_1373011209_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Semih Haznedaroğlu, "Sneijder açısından düşünmek gerekir. 28 yaşında ve bu aşamada kariyerinin en doğru tercihini yapmak zorunda. Onun için kariyer ve para bakımından Premier Lig'deki büyük takımlarda oynamak cazip gelebilir. Fakat Bimyat'a prince giderken evdeki bulgurdan da olma ihtimali var. Galatasaray onu Ocak sonuna kadar bekleyemez. Ne olacağını bir kaç gün içerisinde görüyeceğiz" dedi. acaba sneijdere bu açıklamaları nasıl çevirecekler :D while going to bimyat for rice dont loose your bulgur at the home sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Dimyat değil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sporxin editörleri çok fail ya muhtemelen yanlış yazmışlardır. bende atlamışım bimyat diye dimyat olacak aynen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Yahu ayıptır, 3 günlüğüne şehir dışına çıktık, daha yeni temizlediğim Ö.M. kutum şikayetle dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Benim Ö.M. ise alıntılamak yerine özel mesaj atanlarla doldu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar