Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Da Vinci's Demons - (2013) - Starz

Norak

Öne çıkan mesajlar

İşin içine mantık dışı öğeler girdiği anda kapattım. Leonardo'yu oynayan herifi karaktere yakıştıramadım. Benim kafamda canlandırdığım Leonardo Da Vinci böyle olmadığı için çok garip geldi bana.. Dizi Muhteşem Yüzyıl gibi olacak herhalde sadece karakterler alıntı olacak gerisi tarihe değil senaryoya bakacak. Belki ileride dizisiz kalırsam tekrar bakarım. Birde şu akıllı adamları dizide ukala, narsist bir karakter yapmayı ne zaman bırakacaklar çok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk sahne hatta ilk kurulan cümleden etkiledi beni

ilk dialog

- Benimle tüttürür müsün ?
- içinde ne olduğuna bağlı.

dizi izlemeyi pek sevmiyorum ama hayatımda izlediğim en iyi dizi ve içerik olarak en derin yapımlardan biri. Sembolik anlatımları harika kullanmışlar üstüne bir layer daha koyup gerizekalılarında kendince birşeyler anlayabileceği bir uslup kullanmışlar.

evet görsellerin kalitesinde biraz sıkıntı var ama dizi tuttukça daha kaliteli olacağını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dizi güzel ama senaryo biraz baştan savma gibi.

yılın en iyi dizisi falan gibi şeyler duyduğum için beklenti yüksek başladım ama çok aşırı keyif almadım.

mesela bir dizinin en büyük gerekliliği olan bir sonraki bölümü heyecanla bekleme diye bir hissi yaşatmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...