Litminov Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 İşin içine mantık dışı öğeler girdiği anda kapattım. Leonardo'yu oynayan herifi karaktere yakıştıramadım. Benim kafamda canlandırdığım Leonardo Da Vinci böyle olmadığı için çok garip geldi bana.. Dizi Muhteşem Yüzyıl gibi olacak herhalde sadece karakterler alıntı olacak gerisi tarihe değil senaryoya bakacak. Belki ileride dizisiz kalırsam tekrar bakarım. Birde şu akıllı adamları dizide ukala, narsist bir karakter yapmayı ne zaman bırakacaklar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Da vinci ismini kullanmasalarmis keske.. Izlenir diger turlu. Fantasyvinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 gayet iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 2. bölüm 'MURICA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ilk 2 bölüm güzeldi. 3ü yarın izlicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 İlk sahne hatta ilk kurulan cümleden etkiledi beni ilk dialog - Benimle tüttürür müsün ? - içinde ne olduğuna bağlı. dizi izlemeyi pek sevmiyorum ama hayatımda izlediğim en iyi dizi ve içerik olarak en derin yapımlardan biri. Sembolik anlatımları harika kullanmışlar üstüne bir layer daha koyup gerizekalılarında kendince birşeyler anlayabileceği bir uslup kullanmışlar. evet görsellerin kalitesinde biraz sıkıntı var ama dizi tuttukça daha kaliteli olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ressamı sherlock holmes yapmışlar lan, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 İçerik olarak nasıl en derin dizi oluyor abi bu dizi yapmayın.Bariz çerezlik işte.The Oz,Wire,Carnivale falan varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ya evet cidden şu dizi içerik olarak en derin dizi değil, vakit geçirmelik bir dizi. Gerçi içerik olarak derin dizi arayışı da saçma bir arayış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Türke ne oldu acaba bizim Başbakan lobi yapıp Türkü kaldırttı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 beyler herkesin derinlik algısı kendisine. sembolik dilleri okumak var birde okuyamayıp boşluğa bakmak var. lütfen böyle öznel konuları tartışmayalım. varsa dizi öneriniz çok derin dediğiniz izlemek isterim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ya sanki ibiş lordun hapiste konuştuğu adam o değil miydi? en son yaktı maktı birşeyleri Remus said: Türke ne oldu acaba bizim Başbakan lobi yapıp Türkü kaldırttı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 su diziye bile bok atan cikti ya paticikte yuh arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 abi koskoca abaza mühendisi seks hayatı cıvıl cıvıl ironman çakması deri ceketli bi fırlama yapmıslar, allah iyiligini versin holivud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yav ee? gercek hayatiyla ilgili bi dunya kaynak var. history channel izleyin o zaman bunun yerine dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 uyku kaçınca gece izliyim dedim lan o NE KADAR KÖTÜ oyunculuk öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 dizi güzel ama senaryo biraz baştan savma gibi. yılın en iyi dizisi falan gibi şeyler duyduğum için beklenti yüksek başladım ama çok aşırı keyif almadım. mesela bir dizinin en büyük gerekliliği olan bir sonraki bölümü heyecanla bekleme diye bir hissi yaşatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ilk bölüm ortasında bayıldım ve kapattım. sanırım yalnız değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 BioHazarD said: su diziye bile bok atan cikti ya paticikte yuh arkadas zevkler ve renkler ya. benim hayatımda izlediğim en iyi dizi muhtemelen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 dizi güzelleşmeye başladı. Baya kötüydü ilk bölüm, ya da çok fazla çevre gösterdiği için kötü geldi. Kötü efekt göstermezse her türlü gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 herif biseyler kesfetsin ucsun kacsin, turk abiyle takilsinlar kafasi guzel brainstorming yapsin, anasini bacisini gorsun ama csi gibi olay cozmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 abi o sherlock furyasının eseri birazda. ha bence iyi oluyor, yeni bölümü şimdi izleyeceğim daha bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 "nutella yerim" said: abi koskoca abaza mühendisi seks hayatı cıvıl cıvıl ironman çakması deri ceketli bi fırlama yapmıslar, allah iyiligini versin holivud Aynen. Olmamış bencede dizi. Sırf ismi Da Vinci diye izleniyordur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Noyzura said: beyler herkesin derinlik algısı kendisine. sembolik dilleri okumak var birde okuyamayıp boşluğa bakmak var. lütfen böyle öznel konuları tartışmayalım. varsa dizi öneriniz çok derin dediğiniz izlemek isterim ama. twin peaks. gelmiş geçmiş en iyi dizidir. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 introsunu izle 3 hafta hayati sorgula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar