Norak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Yeni dizi, nisanda başlayacak, Da Vinci's Demons is a television drama series in production about Leonardo da Vinci's early life, scheduled to première on the FX UK and Starz networks. The series is being written by David S. Goyer and marks the first collaborative effort between Starz and BBC Worldwide under a new co-production agreement formed after the production of Torchwood: Miracle Day. Described as a historical fantasy, the series will explore the untold story of da Vinci "inventing" the future at the age of 25. The series mythology is also rumored to involve the mystery cult known as the Sons of Mithras. 8 episodes of the series have been ordered by Starz, with the series premiering on April 12, 2013. http://www.youtube.com/watch?v=m_IYtf_MUC4 http://www.imdb.com/title/tt2094262/ http://www.starz.com/originals/davincisdemons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 izlenir ya güzel olcak gibi, ezio da olcak mı acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bol meme bol seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Oynayan eleman iyi gibi.Dizi de güzele benziyor da çok fazla fate mate aşk karıştırmasınlar içine piç oluyor diziler sonra örümcek ağı dallas. Bir de çalan müzik ne biliyor musunuz trailerda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 hmm izlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 fast forward fast forward seks izle fast forward fast forward kavga izle fast forward fast forward bi iki aksiyon sahnesi daha dizi bitti. seviyorum starz dizilerini. 20dk'lık simpsons süresinde 1saatlik dizi izleniyor rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 oyy akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 olm yalnız Da Vinci için homo demiyorlar mıydı? Ava gidip avlanmayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 o zamanlar homo yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 spartacustekinin yarısı kadar penis olmaz bunda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 müzikler Bear McCreary, o yüzden umut verici olabilir. Bir de yaratıcısı faktörü var tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Şu üstteki şeyleri yazan adam bariz kendi ezikliğini Leonardo Da Vinci üzerinden örtmeye çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Müzikleri dışında rezil bir dizi. Baya ucuz ve kalitesizlik akıyor heryerinden. Görsel efektler Muhteşem Yüzyıl'dan beter lan resmen. Tek iyi yanı Bear Mccreary'nin müzikleri okadar. 2-3 bölüm daha bakarım Spartacus'e de laf etmiştim aynı şekilde ama sanmıyorum yani daha iyi olacağını. Pazartesi Borgias başlıyor gözümüz gönlümüz açılsın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 interesting Da Vinci nin Mentoru Turkish bir gezgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Olmamış dizi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 sürekli oha çok güzel lan ama daha güzel olabilirdi diye izledim bütün diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ninja said: interesting Da Vinci nin Mentoru Turkish bir gezgin. Davincinin Anneside Türkmüş vaybe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 cok ilginc bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ezio varmı dizide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 spo valla ben de en çok buna şaşırdım sevdim de...da vinci'nin ağzından sürekli the turk kelimesini duymak güzeldi=) Ninja said: interesting Da Vinci nin Mentoru Turkish bir gezgin. ben beğendim güzel dizi...Sherlock Holmes'tan sonra gene böyle dahilerin dizilerini izlemek keyif veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Güzel olmuş ya, meme dozajını da güzel ayarlamışlar tadında kalmış. İnşallah böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ben otobüsü kullanayım leonardo da vinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 http://nooooooooooooooo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar