Trias Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 92-99 tarihleri arasında 100'lerce devlet ihalesine girmiş birisi olarak, yolsuzluk için "ne oluyor burada" diye devletten bir tepki gelmesi bile beni memnun ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ministry of war reklami alinca kotu forum mu olunuyo lan? Donanimhabere gidin o zaman, orda iq cok yuksekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ihale dediler geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 :) komikmisiniz ? sitede neden böyle belgeler bulunsun ? tabiki paylaşmak ve göndermek için vs vs şeyler için :) eee redhack hackledi oluyor sonra :) 13 yaşındaki stajerlerin PAtladığı başka bir haber daha... Bizim gibi serverları hack edip içinden gerçek belgeleri arşivleri hacklesinlerde görelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ministry of war ne alaka konuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 nası bi forum olduk lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolftone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 en çok hek ben biliyorum. EN ÇOK BANA SORACAKSINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Yeni mi uyandınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 niye herkes bu kadar normal karşılamış anlayamadım. evet yolsuzluk oluyor, devlet ihalelerine katılanlar az çok şahit oluyordur zaten de, e belgeleri var elimizde? koskoca profesörün çocuk gibi bahanelerin arkasına sığındığına resmi imzalı kaşeli paraflı belgeler sayesinde emin olabilmemiz inanılmaz bişi bence. redhack cidden sağlam iş çıkarmış. ben helal olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bu arada Uludağ Üniversitesi ile ilgili belgede, parayı okul bütçesine değil dernek bütçesine yatırın diyen rektör kim, Mustafa Yurtkuran Zamanın add üyelerinden, başkan vekilliği fln yapmış, ergenekondan yargılanmış bi rektör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Seagle al buradan da prim yaparsın http://www.lifeinbursa.com/haberx/143678/9/yurtkuran_mason_cikti.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mason olmak kötü bişey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 lan sigıl onlarca gül kokulu rektör dururken bu adamı mı seçtin sdfsfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ben kendi okulumu bilirim olm ne bileyim adi sani duyulmamis anadolu universitelerini sgjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Murray said: Ne kadar üstten bakıyorsunuz olaylara ya Şurada açıklanan belgelerden çok redhack eleştirilmiş. Eleştirilere de bakıyorum yok hack yeteneği yokmuş, yok basitmiş, yok siyasete etkisi 0'mış. Adam kalkmış bi de bunları arkasında "ministiri of wör" reklamı olan oyun forumunda anlatıyor. Tam Türk kafası, kendisi üretmez aynı zamanda üretene çalışana da b.k atar ne guzel giris yapmis, tam biryerlere bagliycakmissin gibi dururken cok ani ve net bir sekilde sacmalamissin kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 "roket adam" said: niye herkes bu kadar normal karşılamış anlayamadım. evet yolsuzluk oluyor, devlet ihalelerine katılanlar az çok şahit oluyordur zaten de, e belgeleri var elimizde? koskoca profesörün çocuk gibi bahanelerin arkasına sığındığına resmi imzalı kaşeli paraflı belgeler sayesinde emin olabilmemiz inanılmaz bişi bence. redhack cidden sağlam iş çıkarmış. ben helal olsun diyorum. Türkiyeden bahsediyoruz düzgün birşey yapılır ise 99 da düzgün olmayan birşeyler yapılan ülkeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Fatih Hilmioğlunun suçu da belli oldu.Alevi ve solcuları işe aldığı için ergenekondan tutuklamışlar.Ulan redhackte olmasa var ya :/ belgelerine ulaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Umuruk said: Fatih Hilmioğlunun suçu da belli oldu.Alevi ve solcuları işe aldığı için ergenekondan tutuklamışlar.Ulan redhackte olmasa var ya :/ belgelerine ulaşabilirsiniz okumayı komple bıraktık. Başlığa bak fikiri kap. Belgeleri okumak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Belgeleri yayinlayan tv,gazete ve internet sitelerine kol gibi ceza gelecekmis yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Nasıl bir ülke olduk ya illegal örgütler düzeni sağlıyor.Legal örgütler düzeni ****yor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Umuruk said: Nasıl bir ülke olduk ya illegal örgütler düzeni sağlıyor.Legal örgütler düzeni ****yor haber bu http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/fatih-hilmioglunu-esir-dusuren-o-fezleke-h8126.html kaynağı bu https://docs.google.com/file/d/0Bw2rbrzyf2WnU2tQcGFrSjQtVHM/view?pli=1&sle=true bir zahmet pdf dosyasının ilk 19 sayfasını oku. Sonra Ulusal kanalın yaptığı haberi kendi kendine yorumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Trias said: Umuruk said: Nasıl bir ülke olduk ya illegal örgütler düzeni sağlıyor.Legal örgütler düzeni ****yor haber bu http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/fatih-hilmioglunu-esir-dusuren-o-fezleke-h8126.html kaynağı bu https://docs.google.com/file/d/0Bw2rbrzyf2WnU2tQcGFrSjQtVHM/view?pli=1&sle=true bir zahmet pdf dosyasının ilk 19 sayfasını oku. Sonra Ulusal kanalın yaptığı haberi kendi kendine yorumla. Tamamına göz attım tabi sen vermeden önce belgeleri tek tek gözden geçiriyorum.Ardından haber sitelerinin verdiği haberlerin kısımlarını yayınlıyorum.Ayrıca yayınladığım haberin kısmı sadece ulusal kanalda yayımlanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar