Ninja Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Series Information Title: Maoyuu Maou Yuusha Type: TV Series Year: Jan 5, 2013 Genre: Adventure, Demons, Fantasy, Romance, Seinen Status: Ongoing Summary The story is set in a world embroiled by war between Humans and Demons. The Humans' greatest hero invades the Demon Queen's castle determined to vanquish her. However, instead of fighting back, the Queen proposes an alliance with the Hero. She explains how a sudden end to the war can bring further chaos to the world as the Humans once united to stand against their common enemies would eventually begin fighting among themselves, with similar issues already occurring at the Demon Realm. Convinced by her words, the Hero joins forces with the Queen and together they execute a plan to bring prosperity and a lasting peace to both Humans and Demons alike. (Summaries provided by ANN and AniDB) trailer https://www.youtube.com/watch?v=0La4Ha8fpYA Mangasini okuyorum animesinide tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Anime kac sezon olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 3 bolum? 3 episode olmasi gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Oyle bir bilgiye rastlamadim zaten cok yeni basladi paylasmak istedim kurallarada goz attim ama 3 konusuna rastlamadim neyse madem kural disi silersiniz. Ama mutlaka oneririm guzel bir mangaya sahip ve animeside gelecek vaad ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 İlk bölüm tek kelimeyle mükemmeldi. Karakterleri, dialogları filan çok eğlenceli, konuya çok güzel girdiler, setting çok oturaklı, çizimleri ve müzikleri mükemmel. Miyuki Sawashiro da var. Daha ne olsun :p İzleyecek bir şey bulamamıştım yeni sezondan bir tek bu vardı diye öylesine izledim ama bu sezon favorim bu olucak sanırım. Umarım -bazı animeler gibi- büyük umutlarla izlemeye başlatıp sonradan sıvamazlar bunda da... Ama 3 bölüm olmasıyla ilgili bir şey görmedim ya, en azından 1 sezonluktur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Yok ya, ironi yapmistim ben orada bir 2-3 bolum bekleyesdin konu acmadan once, cok kotu cikar belki diye, sonra ciddiye alinirim diye editledim ama beyhude oldu cabalarim. Ne kadar uzun oldugu hakkinda Ingilizce bir bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kaynak materyelleri okuyanlar çok fazla ayrıntının atlandığını ve genel olarak kötü bir adaptasyon olduğunu söylüyorlar ben henüz fikir yürütebilecek kadar gözlerimi alamadım koshimizunun plotlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 LN degil miydi bu? Anime manga'ya tercih edilir benim icin bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sao gibi webnovel olarak başlıyor 2ch da. sonra ünlenince satın alınıp official olarak novelları çıkıyor. mangalar da anime gibi adaptasyon hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 şövalye kanbaru 1dk screen time ile bölümün yıldızıydı, takip edeceğim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ilk bölüm güzeldi de şimdi nası devam edecek seri. böyle logh tarzı politika-yönetim tarzları eleştirisi falan diye devam ederse çok iyi olur da sanmıyorum yani yemez artık o tarz seri yapmak. büyük ihtimalle moe ile savaş sahneleri ile devam eder seri arada belki birkaç laf söylerler. kaedenin bahsettigi alternatif plotta iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ya logh ile zerre alakası yoktu ilk bölümün, deli saçmasıydı resmen "savaş olmasa dünya yıkılacak" edebiyatı ama işte yuuşa embesilden hallice olduğu için kandığını kabul ettik. savaş olmadan önce neyle beslenmiş güney krallığı anlatan yok vs işine geldiği gibi manipüle etti işte maô. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ilk 3 mangasini tekrar inceledim. Baslangic mangasinda konu cok daha detaylandiriliyor. Konusmalarinin icerdigi bolumde yan anlatim kisileri ve servantlar var ve onlarla beraberinde olan espriler. Bunlar opening animesinde biraz makaslanmis. Demekki biraz makaslanip sunulucak ifadesi uyandirdi bende. Neyse bekleyip gorucegiz. Ama benim umudum tam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 eh fena gitmiyor şimdilik yıldızlar geçidi ses kadrosu yetiyor şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 öküz oğlu öküz ya "namusumsun" dedi resmen secret weapon geçen bölümde tarım konusu kunuşulurken "almanyada patatesle kurtarmıştı bunlar yonca işine giriyor" demiştim AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 öle kız olacak kütür kütür diosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 garı yanıyo la.. Karşı cinsin de ihtiyaçları var elbet, herif bakirlikten yakında wizard olacak zaten hani "hiç bi ske yaramıyorum :(" diyor bir de mal oğlu mal o int ile anca fighter olursun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bir izlemeyi denedim hiç sarmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 http://cl.ly/image/321o1s3h013Q Belliydi zaten, Junk Food = Demon King. Once sismanlatacak, sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bence hepsini almanlara çevirecek sonra 2. dünya savaşı ŞAPİİİEEEE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 soa'dakilere benziyor karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 soa'daki gibi dikey dikdörtgen göz ve %60 alın değil karakterler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 4 güzeldi ama daha çok onna kişi screentime lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 6 güzel oldu hem savaş hem ekşın, fsm-grade taktikler filan ehu. eski sınırlara geri çekmeye çalışıyor anlaşılan bizimkiler işleri. onna kişi (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 6 Çok iyi ya, ilk bölümlerde hep ileride nonsense combata bağlar diye korkuyordum da gayet güzel götürüyorlar konuyu saptırmadan, combatı tadında bırakarak filan. Savaş filan denince korkmuştum hah güzelim konuyu saptırıcaklar şimdi diye de pek cıvıtmadan uzatmadan bitirdiler neyse ki. dereban :3 http://imgwiz.com/images/2013/02/10/wXRzd.gif Maou da çok tatlı tabi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar