Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldatma ve Vicdan Part 2

Seele

Öne çıkan mesajlar

Budan kisa bir süre önce size Z'nin yedigi naneyi aktarmistim. Gecen cumartesi olaylar olmus ve az önce bir telefonla irkildim.

Telefondaki Z'nin kiz arkadasiydi. Cumartesi günü Z, kiz arkadasi ve 2 cift eglenmeye gidiyorlar (Haberim vardi ama isim oldugu icin gidemedim). Z'nin kiz arkadasi o gün uykusuz oldugu icin eve erken gitmek istiyor. Tartisma sonucu bardan ayriliyor ama eve giderken fikrini degistirip geri geliyor. Onlarsa baska bir eglence mekanina gecmisler. Kiz taksiye atlayip onlarin gittigi mekana gidiyor. Bizim Z yine is basinda ve grupta olan bir kizla fazla icli disli oluyor, ikiside alkollü. ( Bende zamaninda birseyler sezmistim hatta sevisip sevismedigi sormustum). Kiz güzel ilik gibi rus asilli. Ama kizin erken arkadasida bizim gruptan. Bunu gören Z'nin kiz arkadasi delleniyor ve kavga cikiyor. Daha sonra Z telefon edip bana biraz zaman ver diyip ayriligin yolunu yapiyor. Bunu duyan rus kizida erkek arkadasindan ayriliyor ve evi terk ediyor (4 senelik bir beraberlik). rus kizin erkek arkadasi/ailesi sorunlu kücük kardesi ruhsal sorunlardan dolayi kendini asti. bu ise anne ve babasi ayrilacak diye zamaninda son sürat motorla duvara toslamis biri.

olaylar böyle gelisirken. Z'nin kiz arkadasi ( popo elleyen kizdir kendisi) aradi. Telefonda aglayarak Seele sana cok ihtiyacim var sana geliyorum dedi. Evde isiklari televizyonu kapatip evde yok numarasi yapicam. hatta ölü taklitide yapabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...