Seele Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Budan kisa bir süre önce size Z'nin yedigi naneyi aktarmistim. Gecen cumartesi olaylar olmus ve az önce bir telefonla irkildim. Telefondaki Z'nin kiz arkadasiydi. Cumartesi günü Z, kiz arkadasi ve 2 cift eglenmeye gidiyorlar (Haberim vardi ama isim oldugu icin gidemedim). Z'nin kiz arkadasi o gün uykusuz oldugu icin eve erken gitmek istiyor. Tartisma sonucu bardan ayriliyor ama eve giderken fikrini degistirip geri geliyor. Onlarsa baska bir eglence mekanina gecmisler. Kiz taksiye atlayip onlarin gittigi mekana gidiyor. Bizim Z yine is basinda ve grupta olan bir kizla fazla icli disli oluyor, ikiside alkollü. ( Bende zamaninda birseyler sezmistim hatta sevisip sevismedigi sormustum). Kiz güzel ilik gibi rus asilli. Ama kizin erken arkadasida bizim gruptan. Bunu gören Z'nin kiz arkadasi delleniyor ve kavga cikiyor. Daha sonra Z telefon edip bana biraz zaman ver diyip ayriligin yolunu yapiyor. Bunu duyan rus kizida erkek arkadasindan ayriliyor ve evi terk ediyor (4 senelik bir beraberlik). rus kizin erkek arkadasi/ailesi sorunlu kücük kardesi ruhsal sorunlardan dolayi kendini asti. bu ise anne ve babasi ayrilacak diye zamaninda son sürat motorla duvara toslamis biri. olaylar böyle gelisirken. Z'nin kiz arkadasi ( popo elleyen kizdir kendisi) aradi. Telefonda aglayarak Seele sana cok ihtiyacim var sana geliyorum dedi. Evde isiklari televizyonu kapatip evde yok numarasi yapicam. hatta ölü taklitide yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 episode 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sekınd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 episode 1 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 meric detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ya bir git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sanane be abi bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 vicdan bencilliğin son kertesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 episode 1 i hatırlayamadım bi gidip once onu okuyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Bu kadar korkma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 utanç konusunun devamı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ACIMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 rus z sana mı geliyor?kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Kızla önce sevisin sonra duygusal duş alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 alayına giderim yerinde olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 episode 1 e link verin baglantı kuramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kitliyorum topici, sevişirseniz açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Vicdan ne alaka ben onu anlamadim kimin vicdani sizlamasi lazim bu noktada? Vur-kac direk zaten kizda baska bisey beklemiyor suan intikam atesiyle yanarken atesini sende sondurmesine izin vermeliisn bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aquila said: meric detected. jacabo said: sanane be abi bunlardan+ bize ne sipeyskeyk said: Ya bir git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Saeros said: kitliyorum topici, sevişirseniz açarım budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 episode 1 ile aynı etkiyi veremedi. 3/10. o da seks dönebilir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bu biraz zorlama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 lan böyle omzunda ağlamaya gelen kızlar hep verimkâr oluyor. aman kaçırayım deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 mokoko said: ACIMA kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar