souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 An itibari ile Kuzey-Güney ve Muhteşem Yüzyıl dan fazla reyting almaya başlamış dizi. Şu aralar Show Tv de akşam haberleri dışında yayınlanan tek program. Doktorların veliahtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Vizyon'a alalım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sözlük değil abi burası ayrıca bok gibi bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Profesyonel yorumu bu, daha da izleme artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ayşegül aldinç'in 50 yaşında olduğu gerçeğiyle izlenince eh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 gani müjde kusmuğu, geeçn sene biraz bakmıştım da dayanılcak gibi değil direk beyin kanseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Pis yedili izleyenleri fişleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ilk bölümü merak edip izlemiştim bide geçen tv de denk geldim ulan bunu izleyen insanlar cidden varmı ya :D şu gani müjdeyi bi şekilde emekli felan etsek ya adamın yaptığı hiç bir projemi güzel olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Abi absürd komedi çok zor ince bir şey, olunca kaygısızlar oluyor olmayınca bu dizi oluyor işte. olmamış hali de çekilecek gibi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Bizim tv de show acik kalmis gecen gun, odaya bi girdik. televizyon erimis 1 saat bu dizi acik kalinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 zaten erimiş beyinler izliyo bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ben izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 burdaki kızlar göt baş açık geziyor dikkat ettim başbakanımız nasıl mudahale etmiyor.bu ne biçim lise diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 göt baş kapatsalar reytingin yarısı gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Sparkcaster said: gani müjde kusmuğu, geeçn sene biraz bakmıştım da dayanılcak gibi değil direk beyin kanseri niye baktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 zengin ama iyi olan kız giderli biraz ondan bakmıştım 1-2 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 dizinin ozeti: said: varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos varos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ne bekliyonuz olm ergenler beyninden ziyade hormonlarıyla hareket edip izliyolar işte. Normal bi gözle baktığında sittin sene izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 araya 1-2 zengin atsaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 SeaGle said: Bizim tv de show acik kalmis gecen gun, odaya bi girdik. televizyon erimis 1 saat bu dizi acik kalinca. Sen ne diyorsun geçenlerde kanalları gezerken bu diziye rastladım. Ne olduysa o 2 saniye oldu buzdolabı çok ses çıkarıyor o günden bu yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar