benjani Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Hangisi alınabilir, fiyat performans bakımından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 f/p olarak temiz ve ucuz 2. el 4s en iyisi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 s3, iphone5 ve lumia920 sahibi olarak, ip5 diorum. (bide s3 deki geri tuşu gibi bişey olsa tadından yenmicek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Eğer büyüklüğü senin için sorun değilse Galaxy Note 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 nexus4 nasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 büyüklüğü sorun değilse note 2 kesinlikle,fiyat olarak 1550Tl+%10 puan veren sitelerle 1350-1400Tlye geliyor. Bunun dışında iphone 4 bence çünkü hepsi farklı fiyat segmentinde geliyor. Bende telefon alıcam nexus 4 ün fiyatını bekliyorum olmazsa s3 mini alıcam 850Tl+%10 puanla 765Tl ye gelicek,beni idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 iphonelar ile diger telefonlar arasındaki ekran boyutu baya farklı. sen önce hangi ekranda daha rahat edecegine karar ver bence çünkü kullanım tecrübesini en çok o degistiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telcephtcw8x&categoryId=371946 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Bonuscard için Bonubon sitesinde Note2 vardı 1400TL gibi birşeydi sanki. S3 ile kıyaslamam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Aradaki bi iki istisna harici herkes kendi telefonunu işaretlemediyse adam değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 külüstür e71 kullanıyorum ben, artık ömrü bitmek üzere. çok öyle ilave özelliğe ihtiyaç duymuyorum telefonda. konuşuyorum sadece bi de sms, whatsapp var. şu sıralar s3 minilere baktım, fena değil gibi fiyatına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Slint said: Eğer büyüklüğü senin için sorun değilse Galaxy Note 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 1-2 ay bekle yeni bb çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar