Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 asimovun hikayeden uyarlamışlardır dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 uyarlama oldugu bariz ya yoksa nerde kit akilli korelilerde o hayalgucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 imdb'den merak edip baktım da galiba farklı bi hikaye ya o filminki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 bilmiom ya seyrederken sarhostum zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 sag tarafta kaldırımın uzerinde duran sey ne olaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 boru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 shoot'ına sağlık Umarım yüreğin kadar bu güzel fotoğrafları bizlerden esirgemezsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 dasaaa said: boru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ti sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 yav said: bi forgiver değil bu arada. arşive mi attın ne yaptın benunutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 güzel foto şahane diyip dalga mı geçiyoruz ne yapıyoruz anlamadım ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 telefon bozuk çeken adam koşarken, sıçarken foto çekiyor sence :P renkler farklı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 oha renkler farklı dikkat etmemiştim şahane fotoğraf lan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 forgiver said: yav said: bi forgiver değil bu arada. arşive mi attın ne yaptın benunutmuşum görsel sanatlar'da az konu olduğundan mütevelli şöyle birkaç sayfaya göz atmam yeterli oldu f3+forgiver eşliğinde(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bugün de muhteşem bir foto çekerim yine. sümüklü çocuk falan bulsam da bari sanatsal bi resim çeksem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 resim dedi dövün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ilginçmiş. 10 dakkadır bakıyorum, şahsen bu kadar methiyeler dizecek birşey bulamadım. işte instagram hep bundan tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 sanırım blue ile green channel'ını birlestirip, hem blue hem green channel olarak kaydetmiş telefonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 AT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 olm senin diger kafasi guzel kameranin da fotolarini koymak lazim. ayrica sen bunlara ne iciriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 yagli boya versiyonu satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 lan DynamicK in fotosu sandım sıfır cevaplı konu diye önceki sayfaları görmeden. sonradan farkettim. affına sığınarak oynaştım resimle dasaaa üstad. http://s9.postimage.org/o5dxygx7z/YHGFGDF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bunun kompozisyonu iyi olmus daha cok satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 dikey 16/9 yap aspect ratio'u paraya para demezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 DynamicK said: bunun kompozisyonu iyi olmus daha cok satar. ben de öğreniyorum işte kompozisyon falan. çok az karanlıkta çekince bi bok belli olmuyor. yarın çok aydınlıkta çekerim. :P morlu falan çıkarsa farklı olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar