vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Arzu Film - Ertem Eğilmez’e ait yapımcısı olduğu ve yönettiği filmler ilk günkü gibi pırıl pırıl olacak . Böylece filmlerin yanması, yıpranması, solması tarih olacak ve kolayca bir hard diskte saklanabilecek. Video: http://videonuz.ensonhaber.com/izle/hd-hababam-sinifi-restorasyonlu-fragman Nizam Eren İletişim’in koordine ettiği ve Vipsaş Stüdyoları’nda restorasyonuna başlanan Çöpçüler Kralı, Neşeli Günler, Tosun Paşa, Kibar Feyzo ve Salako yıl sonuna kadar elden geçirilip HD ve Blue Ray formatlarında hazır hale getirilecek ve TV.lerde bundan böyle HD formatında izlenebilecek. http://www.ensonhaber.com/karsinizda-hd-hababam-sinifi-2013-01-05.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 zamanı gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Yillar once vardi boyle bir proje. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ^ arada bir ısıtıp sunuyorlar sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 2. sınıf hlowod aksiyon filmi blurayı gibi olmuş çamurlusu daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 tnt baya bi eski türk filmini dusterdan gecirip, color correction yapıp falan adam etmişti. baya bi dediğim 10 bilemedin 15 tabi. ortada elden gecirilmesi gereken yüzlercesi var. iyi işte yapsınlar miss gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZnAdsvpZXa8 Çakın 1080p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?60H_hKPtmV4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Renkler uzerinde calisilabilirmis biraz daha gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 renklere bulasmak cok cok tehlikeli. birincisi görüntü şefinin yönetmenin derdinin ne olduğunu bilmek zor, ikincisi, anılardakindende kopmamak gerekiyo. minimal tutmak lazım color correction'ı ki mesela bana fazla sature ve yüksek contrastlı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Onu diyorum bende iste, orjinali boyle degildi. Dolgun cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ha biraz daha calısmak diyince, 35mm'in verdiği en sature renk ve contrast a yakınlasmak olarak anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Yönetmen George Lucas olsaydı bir sürü özel efekt de olurdu ama bunlar klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ben de de dim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Tüm klasik havası gitmiş, yeni çekilmiş gibi olmuş, beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 abi o kazaklar, ceketler, gömlekler, pantolonlar o saçlar olduğu sürece havası gitmez bence:) gayet hoş olmuş en azından hani oluyoya böyle led tvlerde görüntünün gerçek değilmiş gibi olduğu sahneler. onlar gibi olmamış. bence tam kararında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ellerine sağlık elitizme gerek yok kemal sunal filmleri başta hababam sınıfı olmak üzere ki kitapla alakası olmasa bile türk klasiğidir hala izleyip gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Senelerdir gözümüz eskiye alıştığı için cc falan beğenilmemiş.Ben de ses olayına takıldım.Sessiz bir sahnede arkadan gelen çatır çıtır sesler yok kulağa bir garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Kaşı gözü görünüyor insanların ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 iyi olmuş bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 bu arada renk contraste felan takılanlara elit demedim simdi biri cıkar kemal sunal filmleri turk kulturunun kanseri felan der ona cevaptı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 itunes'a da gelir. iyi para kazanırlar bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 said: 35mm. negatif - 2K tarama demiş yapan adam. renklerle falan oynadıklarını sanmıyorum pek. negatifinden almışlar kaydı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 tosun pasa ile sut kardesleri cikarmalari lazimdi ilk once eheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Çok başarılı buldum ben, renklerden değilde negatiflerin gördüğü zarardan ötürü bazı sahneler de fazla blur var, onun haricinde gayet iyi. Bluray'de görmek için haklara sahip olan "adama" kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar