kozalak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ahah o nası iş ya, hem su geçirmez de hem de geçirince garanti dışı tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ne öğredik? alete portakal suyu damlatmayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 adamlar suya demiş portakal suyuna dememiş. ulan kendi bölümümü trollüyorum asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 liberal said: ne öğredik? alete portakal suyu damlatmayacaksınız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Şu telefonu beyenmiştim aslında, ama htc one bence direk yok etti marketi ya domine etti. ama yazık herifler zerre reklam yapmadıkları için batıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 O kadar Robert Downey Jr'ı oynattılar ya.. Bütün para oraya gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Sony batar mı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 dusuncelihayvan said: su aldı amk :( 1-2 kere denize girdim havuza girdim bir bok olmadı bugün ofiste portakal suyu içerken damladı kurudu temizleyeyim dedim yarım bardak su döktüm ekranı sildim önce ses gitti düzeldi sonra arka ve ön kamera buğulandı arka kamera düzeldi ama ön kamerada baloncuklar var sdn forumlarına bakıyorum bir kaç kişide daha olmuş garanti dışı tutup 800 tl para istiyorlarmış işin ilginci bantlar hala bembeyaz mevzu çıkacak galiba :( denize havuza telefonla mı girdin, vay ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 garanti şartları o konuda baya kötü. telefona su geçirmez diyip su geçirdiğinde de garanti dışı sayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sipeyskeyk said: Sony batar mı abi. htc için dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 said: Sony batar mı abi. hehe why so sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 son 4-5 gündür cihazın şarjı iki kat fazla gitmeye başladı. 2 gün rahat rahat gidiyor hale geldi. Bunla ilgili tespiti olan başka kullanıcı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 evden çıkmıyorsundur falan, anca öyle dışarda 1 günü göremiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ultra modelinin mor rengi gelmeyecekmiş Türkiye'ye. Sadece siyah gelmiş. Nereden bulabilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Kimse bilmiyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sanırım distrübitör ithal etmiyor, istanbul bilişim'de görünüyor ama o da ithalatçı garantilidir, sony garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 paspatur said: son 4-5 gündür cihazın şarjı iki kat fazla gitmeye başladı. 2 gün rahat rahat gidiyor hale geldi. Bunla ilgili tespiti olan başka kullanıcı var mı? aynen sanirim bi updateden dolayi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 stimpak said: sanırım distrübitör ithal etmiyor, istanbul bilişim'de görünüyor ama o da ithalatçı garantilidir, sony garantisi yok. Donanımhaber'de bir elemanda buldum 1650 liraya satıyor Almanya'dan getirtiyormuş. Bu kayıt ettirme olaylarını arkadaşlarım çok zor ve uzun sürdüğünü söylediler. Adam akıllı sony center'dan mı alsam yoksa kayıt işleri dedikleri kadar zor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 su telefonu almak yaptigim en iyi teknolojik yatirimlardan biri sanirim. kirilmiyor su almiyor kardan tuzdan ottan boktan etkliyenmiyor 3310 gibi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 inyormaynd said: stimpak said: sanırım distrübitör ithal etmiyor, istanbul bilişim'de görünüyor ama o da ithalatçı garantilidir, sony garantisi yok. Donanımhaber'de bir elemanda buldum 1650 liraya satıyor Almanya'dan getirtiyormuş. Bu kayıt ettirme olaylarını arkadaşlarım çok zor ve uzun sürdüğünü söylediler. Adam akıllı sony center'dan mı alsam yoksa kayıt işleri dedikleri kadar zor değil mi? e-devlet şifresi aldıktan sonra kendin halledebiliyorsun diyorlardı, ama pasaporta işlemek vs. derken 100+ lira daha masraf çıkartacak sana. 1800 küsüre gelecek tahminim. Sony garantisi de olmayacak, 1700 küsüre internette satan alışveriş siteleri var, ithalatçı garantili, onlar daha ucuza geliyor bu durumda. Sony garantili istiyorsan da ~2000 liraya var yine. donanımhaberden alma, uğraştığına değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Sanırım haklısın. Sony Center'lara mor renginin gelmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok şu an benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 sony xperia z1 için şu ürünleri nereden bulabilirim : http://www.btsony.com/content_files/prd_images/cep-telefonu/Cep-Telefonu-Aksesuar/Sony-DK31_2.jpg bunu buldum http://www.btsony.com/asp/product/3501/Sony-Xperia-Z1-icin-DK31-Manyetik-Sarj-Unitesi alttaki kaldı. http://img.alibaba.com/photo/1363611817/Magnetic_USB_Charging_Cable_for_Sony_Xperia_Z_Ultra_XL39H_Z1_L39H.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 diy olarak yapan adamların topiği falan var xda'da.ebay'de var 5 $ worldwide free shipping, ama o da Z1 uyumlu falan diyor, belki aralık farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ne gelmedi be 4.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 dün 4.3'e güncelledim ben, tertemiz oldu. pil kullanımı daha bi düzelmiş sanki, arayüzde ufak değişiklikler var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar