Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ben telefondan hiç bir şey çıkarıp takmadım ne onlar? Kutudan çıktığı haliyle havuza girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ya bisi kaplatiliyoya ustu gidip yaptirmistim kendim cikarabilirim gerci cirtdiyecikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Cizilmedi mi lan ekraniniz o koruyucu seysiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi telefon 10 numara 5 yildiz. suya girmedi daha. ama su cay vs dökülürse tamir derdi masrafi yok. biraz daha pil ömrü uzun olsa cok gözel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Vingthor said: Cizilmedi mi lan ekraniniz o koruyucu seysiz Erkan kolay kolay çizilmez, arkası sıkıntı olabiliyor var 1-2 tane çizik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 O jelatini cikardim ve denize girmeye giderken olay cikyi deneyemedim hala. Onun yerine dudagim patladi iki dikislik sbsvvacsd TELEFON COK IYI KAN GECIRMIYOR beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Xaenin said: Bu haftasonu ilk defa su altında çekim yaptım, ÇOK iyi çekiyor. Ses hariç tabi ki, ses çatırçutur doğal olarak. Abi tekrar denersen bu app ile cekim yap bide. https://play.google.com/store/apps/details?id=am.tir.z.proximitycamera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Tamam haftaya falan deneyip yorumlarımı yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Geçen hafta tatildeydim defalarca ve dakikalarca su altı çekimi yaptım. görüntü HD olduğu için 500MB dan aşağı değil dosya boyutları. o yüzden upload edemedim. Denizden çıkardıktan sonra mutlaka yıkadım her seferinde. Tuzdan arındırmak gerekliymiş. Bir de sudan çıktıktan sonra 1-2 saat operlörden az ses geliyor. Kuruyunca geçiyor telaş etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Aynen deneme sansim oldu hen denizde hem suda cok cok basarili abi aldigima en memnun oldugum urunler ici de top 3de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 update gelmiş, kuruyorum şimcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 suda çekim yapan arkadaşlar kaç metre derinlikten çektiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 max. 1m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bende bu yaz cekicem denizde bakalim. bozulmaz insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 paspatur said: max. 1m. 1m ne lan max diyorsun bir de u sure? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 verdikleri kitapçıkta max 1m yazıyo. üstüne ilaçlı su ve deniz suyuna sokmayın da yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 1m ve 30dak sınırı zaten offical olarak var ayrıca daha fazlasına da gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 tatilde telefon o kadar ısındı ki, kamerası çalışmadı. Cihazın ısısı nedeniyle kamera çalıştırılamıyor falan yazdı ekranda. Ama bildiğin 40 küsür sıcaklıkta foto falan çekiyodum ama en güzel yanı, soğuk suyla yıkıyosun hemen kendine geliyo alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 havuzda denizde saatlerce çektim 2m ye bile daldım siz dalmayın ama şanslı olmuş olabilirim :) kafam güzelken yaptım çıkarınca yıkamaya bile üşendim tuzlu kalmış üstü sonra temizledim bi bok olmadı havuza sokunca ama bi yarım saat sesi çıkmıyor hoparlorde bi problem oluyor sanırım. bu arada güncelleme geldi yavaşlamıştı menü geçişleri falan düzeltmişler çok sağlam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 10.3.1.a.0.244 güncellemesi mi bunun üstüne de mi geldi bi tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 dusuncelihayvan said: havuzda denizde saatlerce çektim 2m ye bile daldım siz dalmayın ama şanslı olmuş olabilirim :) kafam güzelken yaptım çıkarınca yıkamaya bile üşendim tuzlu kalmış üstü sonra temizledim bi bok olmadı havuza sokunca ama bi yarım saat sesi çıkmıyor hoparlorde bi problem oluyor sanırım. bu arada güncelleme geldi yavaşlamıştı menü geçişleri falan düzeltmişler çok sağlam oldu slotları açtığında beyaz etiketler var minicik. Onların renklerinden su alma durumunu anlayabilirsin. Pembeye dönüyorsa hafif su alıyor demektir. Benim micro USB biraz pembeleşmiş. Diğerleri bembeyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Normal şekilde telefonu şarj etmeniz ne kadar sürüyor? 2 saati geçiyor mu? Biraz yavaşlama var gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Şu ultra modeli çok hoşuma gitti. Alabilirim sanırım.. Dikkat etmem gereken şeyler var mı acaba göze almam gereken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bende alıcam yakında dubai bilişimde baya ucuz ama burası hakkında baya kötü yorumlar var alan varmı buradan? yoksa gidicem 200 lira fazladan verip bimeks ten alıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Ben ultra modelini bulamadım hep xperia z ve bir kod olarak var sitelerde ultra yazmıyor direkt olarak yoksa ben mi görmedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar