Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yeni geçtim ayfondan. ben baya noobuyum aslında heleki ilk kez android kullanıyorum. ayfonun yaptığı herşeyi yapıyor benim için. daha mı hafif bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama eşşek kadar telefon olmasına rağmen cebimde hiç rahatsız etmiyor su geçirmiyor. walkman olayı iyi hiçbir telefondan almadığım ses kalitesini alıyorum şu anda ki içinden çıkan dandik kulaklıkla bile. bide çok güzel şekli. allahım elime alıp dokunasım geliyor. resmen penisim gibi telefon. uzun ve ele geliyor. (burayı sonuna kadar okuyup okumadığını test etmek için yaptım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Seele said: neden ayfon degil s4 degil neden sony bana biri bunu aciklayabilir mi fanboyluk yapmadan. 3 firmanında seveni kullananı kendine göre avantajları var, hepsininde fanboyu var, hangisini alsan ötekini almadığına pişman olmuyorsun. ben samsung kullanıcsı olarak malzeme kalitesi dışında hiçbir şikayetim yok. Yazılım olarakta sony alsam bile stock romu kullanmam android için. ama sony biraz daha sağlam bir malzemeden yapılmış işte sevende onu seviyor. birde biraz daha fazla custom rom seçeneği sunuyor sony 3th party devlere friendly bir yaklaşım sunduğundan ama samsung içinde epey rom var. iphoneda işte teferuattla uğraşmam direk işimi hedefimi kesintisiz bir şekilde görürüm diyenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Sony'nin stock rom kullanilacak kadar iyi ama, o yani benzersiz gibi. Nexus konu disi tabii bu alanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 teşhir ürünü bi 10dk kadar inceledim belki biraz ayarla daha akıcı yapılır belki ama cynogenmod kadar akıcı değildi xperia z, her halükarda samsungdan iyi tabi sadece akıcılık değil görsellik olarak iyi, s4de epey hızlı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 şu rom muhabbeti kadar boş bir muhabbet yok. şarj 10 dakika fazla gidecek ama tribe baksan sanki sırtına atlayıp aya uçacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Finklorpeyniri said: yeni geçtim ayfondan. ben baya noobuyum aslında heleki ilk kez android kullanıyorum. ayfonun yaptığı herşeyi yapıyor benim için. daha mı hafif bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama eşşek kadar telefon olmasına rağmen cebimde hiç rahatsız etmiyor su geçirmiyor. walkman olayı iyi hiçbir telefondan almadığım ses kalitesini alıyorum şu anda ki içinden çıkan dandik kulaklıkla bile. bide çok güzel şekli. allahım elime alıp dokunasım geliyor. resmen penisim gibi telefon. uzun ve ele geliyor. (burayı sonuna kadar okuyup okumadığını test etmek için yaptım) nerden ne kadara aldın? bende ayfonumu satıp almayı düşünüyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Seele said: neden ayfon degil s4 degil neden sony bana biri bunu aciklayabilir mi fanboyluk yapmadan. bilmiyorum da beni şu herşeyin ilki olmaları reklamı çok etkiledi. çok güveniyorum nedense bu sony e henüz almadım telefonu ama s4 beğendim iphone 5 zaten gereksiz htc one ve xperia z kaldı. htc one da hatalı üretimler varmış girmem o riske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 su gecirmio sdf guzel duruyor telefon, ben o yuzden aldim. speclerle isim yok zaten. bir de bayagi saglam, cart curt telefon dusurdugum icin sectiydim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Tam şu anda 1699 a satılmaya başladı + 100TL Bonus garantiye. Hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 1150TL'ye var ayda 40 TL ödeyerek almak mantiklimi. (arti telefon/internet vs). Hayir ihtiyacimda yok aslinda o kadarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 oha nerde satılıyor öyle bence mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 elime bugün ulaştı alet çok şık bildiğiniz üzere. kullandıkça yazarım izlenimlerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Seele said: 1150TL'ye var ayda 40 TL ödeyerek almak mantiklimi. (arti telefon/internet vs). Hayir ihtiyacimda yok aslinda o kadarda. nerede satııyr ya hemen alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Seele said: 1150TL'ye var ayda 40 TL ödeyerek almak mantiklimi. (arti telefon/internet vs). Hayir ihtiyacimda yok aslinda o kadarda. neresi hacı orası söyle de alalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 pis fakirler almanyada olmaniz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 benim telefonla alakalı görüşlerim senin imzan zaten. sonuçta benim penisimi seviyorsan almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 babam almış bunu güzel telefon lan büyük ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chibet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Seele said: pis fakirler almanyada olmaniz lazim. Cempostacı almanya da 10 tane şirket yönetşcisini bodrumunda kırbaçlar,nebfakirinden bahsediyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 İlk izlenimler; 1) Biraz büyük, henüz alışamadım. Elimden fırlayacakmış gibi geliyor. Tek el zor ama imkansız değil. 2) Stamina mode u çok başarılı buldum. Staminaya alıdığınız zaman saatlerce dursa %2 falan şarjı gidiyor. Eğer bu konuda hassas davranılırsa 2 gün rahat gider gibi görünüyor. 3) Smart Tag olayı bence çok başarılı. 4) Ses deneyimini muhteşem buldum. Yani kulaklıkla inanılmaz başarılı olmuş. Operlör biraz zayıf ama bence yeterli. 5) Kamerası çok iyi olmuş. Özellikle ardarda çekim inanılmaz. Dakikada 500 civarı poz çekebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 gece çekim performansını beğenmedim ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 gece çekim kötü baya ama yazılımla düzeltilebildiğini okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Hangisinin iyi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 paspatur said: İlk izlenimler; 1) Biraz büyük, henüz alışamadım. Elimden fırlayacakmış gibi geliyor. Tek el zor ama imkansız değil. 2) Stamina mode u çok başarılı buldum. Staminaya alıdığınız zaman saatlerce dursa %2 falan şarjı gidiyor. Eğer bu konuda hassas davranılırsa 2 gün rahat gider gibi görünüyor. 3) Smart Tag olayı bence çok başarılı. 4) Ses deneyimini muhteşem buldum. Yani kulaklıkla inanılmaz başarılı olmuş. Operlör biraz zayıf ama bence yeterli. 5) Kamerası çok iyi olmuş. Özellikle ardarda çekim inanılmaz. Dakikada 500 civarı poz çekebiliyorsunuz. stamina da ne oluyor bütün appleri kapiyor mu aciklama lütfen. pil ne kadar dayaniyor S4'den kötü oldugunu söylüyorlar. Smart Tag nedir Abi foto makinesi degil gecede cok iyi cekmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Kanuni said: Hangisinin iyi ki ? note 2 rootlu cihazlarda cmde gelio ya o flasha abanabilme olayı, 45 dkdan uzun tutmayın deniyor ama dün zifiri karanlıkta denedim bildiğin odayı aydınlattı tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Seele said: paspatur said: İlk izlenimler; 1) Biraz büyük, henüz alışamadım. Elimden fırlayacakmış gibi geliyor. Tek el zor ama imkansız değil. 2) Stamina mode u çok başarılı buldum. Staminaya alıdığınız zaman saatlerce dursa %2 falan şarjı gidiyor. Eğer bu konuda hassas davranılırsa 2 gün rahat gider gibi görünüyor. 3) Smart Tag olayı bence çok başarılı. 4) Ses deneyimini muhteşem buldum. Yani kulaklıkla inanılmaz başarılı olmuş. Operlör biraz zayıf ama bence yeterli. 5) Kamerası çok iyi olmuş. Özellikle ardarda çekim inanılmaz. Dakikada 500 civarı poz çekebiliyorsunuz. stamina da ne oluyor bütün appleri kapiyor mu aciklama lütfen. pil ne kadar dayaniyor S4'den kötü oldugunu söylüyorlar. Smart Tag nedir Abi foto makinesi degil gecede cok iyi cekmesin. Stamina mode: Telefon stand by dayken istediğin uygulamarın kapatılması istediklerinin çalışmasını sağlayan bir uygulama. Tüm uygulamaları da kapatabilirsin. Telefonu stand by dan aldığında eski haline dönüyor. Örneğin ben gece yatarken whatsap hariç herşeyi kapattım. 8 saatte %2 şarj yedi. [video]https://www.youtube.com/watch?v=5noAAXqyU2o?feature=oembed" width="459"> Smart Tag: Smart Tag: Videoda da göreceğin üzere NFC ile çalışan, önceden belirlediğin profilleri anında telefona uygulayan ufak stickerlar. Video yeterince net sanırım anlatmayayım ben. [video]https://www.youtube.com/watch?v=LfkFgtoQtFQ?feature=oembed" width="459">
Öne çıkan mesajlar