chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 şimdi direkt konuya giriyorum. bir kız var. hoş biri. teşekkür etmem gerekiyor çok yardımı dokundu bana. kıza iş yerine çiçek ve çikolata göndermeyi düşünüyorum. siteleri inceledim biraz. şöyle 100 150 liralık birşey var kafamda. çiçek ve çikolata beraber olsun istiyorum. çikolata lezzetli olsun çiçekte sade hoş birşey olsun istiyorum. gel gör ki ikisini bir arada satan site bulamadım. bu işlerde en iyi en güzel site hangisi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 o nası bi teşekkür etmek ya. evi de üstüne yapaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 imamizer said: o nası bi teşekkür etmek ya. evi de üstüne yapaydın. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Cicek icin cicek sepeti Cikolata icin bonnyfood Cocugunuz olursa adi ridvan olsa yeter tesekkure gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 imamizer said: o nası bi teşekkür etmek ya. evi de üstüne yapaydın. İşin sonunda sex varsa ,tavuk esirgenmez dostum.sahibide gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Theridone said: Cicek icin cicek sepeti Cikolata icin bonnyfood Cocugunuz olursa adi ridvan olsa yeter tesekkure gerek yok. abi google a ilk bakınca onlar çıkıyor da. ikisinin aynı anda teslim edilmesi lazım. öyle dalga dalga gelirse bu defa da ibrahim tatlıses jestleri gibi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sektörde böyle bi boşluk varsa değerlendirelim o zaman. ya da çiçek şeklinde çikolata işine girelim. amacın illaki güzel bir jest yapmaksa başka bir şey düşünelim. anladığım kadarıyla sadece çiçek veya sadece çikolata ile ucuza kaçmış olmak istemiyorsun doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 çiçek şeklinde çikolata yapan bi yer vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Lan rahatsiz misin ne alakasi var. Sen jestini yap. Ne dedim ben vakt-i zamaninda ince dusunmekle ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 hayır abi ondan değil. kız sanırım çikolataları seviyor. kuru kuru çiçek vermeyeyim yanında birşey daha olsun dedim. bir de sadece çiçeğin bir anlamı var, sadece çikolatanın da. ama ikisini bir arada verince ona dair bir anlam da yok literatürde. classy bir teşekkür etmek istiyorum sadece. kız da hoş bir kız. çiçek şeklinde çikolata da değil ama ikisi bir arada olsun diye araştırdım bulamadım. manual yaptırmak zorunda kalmakta istemiyorum gün içinde iş güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 çiçeksepetinde çiçeği seçtikten sonra ödemeye geçerken soruyor yanında çikolata falan seçebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bonnyfood işte. çiçek şeklinde çikolata. 2 si birden aradan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 moriarty said: çiçeksepetinde çiçeği seçtikten sonra ödemeye geçerken soruyor yanında çikolata falan seçebiliyosun aynı anda yollamalarını sağlayabiliyor muyuz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Tamam tamam dur elinden tutayim senin sevaptir. Al bakalim http://www.ciceksepeti.com/sepeti/cikolata/ 2sini de satin al, ayni saati sec gitsin. Hatta istersen cikolataya metin de yazdirabilirsin Cocugun ismini de ridvan koyma lan vazgectim. Telaffuzu cok zor küfür eder sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 chrome said: moriarty said: çiçeksepetinde çiçeği seçtikten sonra ödemeye geçerken soruyor yanında çikolata falan seçebiliyosun aynı anda yollamalarını sağlayabiliyor muyuz peki? onu diyorum işte ama theridoneun dediği gibi ayrıca çikolata eklemiyosun. çiçeği ekledin, ödemeye giderken soruyo çikolata olsun mu falan seçiyosun oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 AYTUNC CIK LAN ARADAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 chrome said: kız sanırım çikolataları seviyor. Bunu anlamadim ben. Sanma bu denkleme niye girmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 aytunç gel lan çiçek satayım sana sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Theridone said: AYTUNC CIK LAN ARADAN sen hiç kötü kız oldun mu rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 chrome said: şöyle 100 150 liralık birşey var kafamda. yemeğe de götür bir o kadarlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 moriarty said: sen hiç kötü kız oldun mu rıdvan Eger cezalandiracaksan neden olmayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 GERGE said: chrome said: kız sanırım çikolataları seviyor. Bunu anlamadim ben. Sanma bu denkleme niye girmis? çikolata sevdiğini odasında açık çikolata kutusu gördüğümden dolayı sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 moriarty said: chrome said: moriarty said: çiçeksepetinde çiçeği seçtikten sonra ödemeye geçerken soruyor yanında çikolata falan seçebiliyosun aynı anda yollamalarını sağlayabiliyor muyuz peki? onu diyorum işte ama theridoneun dediği gibi ayrıca çikolata eklemiyosun. çiçeği ekledin, ödemeye giderken soruyo çikolata olsun mu falan seçiyosun oradan abi buradakilerden daha kaliteli bir çikolata istiyorum ben. içinde 8 10 parça olsun ama güzel olsun. kaliteli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 zenci yolla o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ver tamam lan ver çiçeği çikolatayı ben götürürüm bahşiş verir inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar