Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıza çiçek yollayacağım fakat site bilmiyorum

chrome

Öne çıkan mesajlar

şimdi direkt konuya giriyorum.
bir kız var. hoş biri. teşekkür etmem gerekiyor çok yardımı dokundu bana.
kıza iş yerine çiçek ve çikolata göndermeyi düşünüyorum.
siteleri inceledim biraz.
şöyle 100 150 liralık birşey var kafamda. çiçek ve çikolata beraber olsun istiyorum. çikolata lezzetli olsun çiçekte sade hoş birşey olsun istiyorum.
gel gör ki ikisini bir arada satan site bulamadım.
bu işlerde en iyi en güzel site hangisi bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Cicek icin cicek sepeti

Cikolata icin bonnyfood

Cocugunuz olursa adi ridvan olsa yeter tesekkure gerek yok.

abi google a ilk bakınca onlar çıkıyor da. ikisinin aynı anda teslim edilmesi lazım. öyle dalga dalga gelirse bu defa da ibrahim tatlıses jestleri gibi olacak
Sosyal ağlarda paylaş

sektörde böyle bi boşluk varsa değerlendirelim o zaman. ya da çiçek şeklinde çikolata işine girelim.

amacın illaki güzel bir jest yapmaksa başka bir şey düşünelim. anladığım kadarıyla sadece çiçek veya sadece çikolata ile ucuza kaçmış olmak istemiyorsun doğru mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

hayır abi ondan değil. kız sanırım çikolataları seviyor. kuru kuru çiçek vermeyeyim yanında birşey daha olsun dedim. bir de sadece çiçeğin bir anlamı var, sadece çikolatanın da. ama ikisini bir arada verince ona dair bir anlam da yok literatürde.
classy bir teşekkür etmek istiyorum sadece. kız da hoş bir kız.

çiçek şeklinde çikolata da değil ama ikisi bir arada olsun diye araştırdım bulamadım. manual yaptırmak zorunda kalmakta istemiyorum gün içinde iş güç.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

moriarty said:

çiçeksepetinde çiçeği seçtikten sonra ödemeye geçerken soruyor yanında çikolata falan seçebiliyosun

aynı anda yollamalarını sağlayabiliyor muyuz peki?

onu diyorum işte

ama theridoneun dediği gibi ayrıca çikolata eklemiyosun. çiçeği ekledin, ödemeye giderken soruyo çikolata olsun mu falan seçiyosun oradan
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

chrome said:

moriarty said:

çiçeksepetinde çiçeği seçtikten sonra ödemeye geçerken soruyor yanında çikolata falan seçebiliyosun

aynı anda yollamalarını sağlayabiliyor muyuz peki?

onu diyorum işte

ama theridoneun dediği gibi ayrıca çikolata eklemiyosun. çiçeği ekledin, ödemeye giderken soruyo çikolata olsun mu falan seçiyosun oradan

abi buradakilerden daha kaliteli bir çikolata istiyorum ben.
içinde 8 10 parça olsun ama güzel olsun. kaliteli olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...