Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 lan hep "ilerde birakirim nasil olsa" diyordum da 15 sene gecmis be. gunde bi paket iciyorum. artik sagligi cok kotu etkiledigi gibi maddi anlamda da zorluyor insani. simdi nasil birakiyoruz bu mereti? nikotin bandi? celik irade ile "icmiyorum lan" mi? ilac ile mi? yazin abi kisisel deneyimlerinizi, es dosttan gorduklerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ben kanser hastanesinde ders almaya başlayıp "eve iş getirince :F" babam küt diye bırakmıştı sigarayı ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ne işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 valla 1'i sabahı bıraktım daha içmedim step it up son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 dasaaa said: ne işi? İşte on küsür yaşında sigara içmeye başlamış insanların akciğerlerinin ne halde olduğunun hikayeleriyle dönmeye başladıkça sigara tadı kaçtı adamın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 yavaşça yere koyuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 neden tedavi ediyorsunuz ki.. öldürsek daha temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 saglam bi iarde gerekiyo. nikotin bandi da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 azaltarak birakma olayi hikaye,birden kesiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Sadece zeki insanlarda işe yarayan bi Allen Carr yöntemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OMKSEW1EjGw işte sigarayı bırakmanın anahtarı. Dikkat bırakmaya karar verene kadar SAKIN izleme. Ben eşim ve 3 arkadaşım bu yöntemle bıraktı. Ama dediğim gibi en az ortalama zeka lazım bu yöntemin işe yaraması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 özet geçsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Özet: Bırakmaya karar verin, yukarıda verdiğim allen carr tedavisini 60 dakika boyunca dikkatle, konsantre ve ara vermeden izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 champix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 onu 1 saat izleyecek sabrı olan adam bırakır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=8-J1j4lgb0E Özet: Bırakmaya karar verin, yukarıda verdiğim videoyu 60 dakika boyunca dikkatle, konsantre ve ara vermeden izleyin. abi karar verdikten sonrası dert değil zaten sdfsdfsdf. videoda adam ne diyor da bıraktırabiliyor? nedir olay yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Bir saatlik eğitimi spoiler vererek özet geçmemi mi istiyorsun gerçekten? Öyle birşey değil bu. İlaç almak gibi bişey bir tür eğitim/terapi. İlla özet istiyorsan Kanser yapar çok para kaçar kötü kokar falan demiyo ilk 10 dakikadan sonra. Doğru düşünme sistemini öğretiyor. Ben 11 defa bıraktım bu yöntem bana doğru düşünmeyi öğrettiği için KALICI oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Sigara bırakmak zor birşey değil.Buk adar büyüterek dahada zor hale getiriyor insan.Bir gün bugün sigarayı bıraktım diyeceksin ve bırakacaksın.Gerisi gerçekten boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 öle değil zor bıraktım ben ordan biliorum. Şuanda videoyu izliorum bırakmış 4 sene geçmiş olmasına rağmen merak ettim halen bişi öğrenebilirmiyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kullanmaYARAK bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Arkadasi alalim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Onların videosunu değil, aşağıdakini izleyin. http://www.youtube.com/watch?v=92GHdmnDiFE 10 saat boyunca izleyebilirseniz, sigarayı bırakmayı geçin, hayatın anlamını çözmüş olacaksınız. Kolay gelsin, zirvede görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 allen care kısaca sigaranın avantaj olarak algıladığımız yönlerinin mantıksızlığından bahsediyor. mesela diyoki hiç sigara içmemiş bir insan 50 birim rahatlamış durumdadır. sigara içince bu rahatlık 55 birime çıkıyor. ama sigara içtikten sonra tiryakiliğe bağlı olarak belli bir süre geçince rahatlamışlık durumun 48 e düşüyor. azalan -2 lik kısmı doldurmak için tekrar sigara yakıyosun 53 e çıkıyor. nikotinin etkisi geçince bu sefer 46 ya düşüyor. sonra sen hiç sigara içmemiş halini yakalayabilmek için sigara içme sıklığını artırıyosun. aptalca bi durum yani. bunu farkedince niye içiyorum diye soruyosun kendine. işte bıraktığın zaman bu döngüye reset atıyosun. vucut kendi kendine o çizelgeyi dengeliyor bir süre sonra. o süreçte sıkıntılı geçiyor baya. tabi izlemek lazım mantığı tam kavramak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 benim internetim kotalı 1 saatlik video izlersem batarım. bırakamayacak mıyım yani sigarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Bugün içme. Yarın da içme. Bu iki eylemi yarından sonraki iki gün boyunca tekrar uygula. Abi önerilerle gerçekten olmaz. Aklına "ben şimdi bir daha hiç sigara içmeyeceğim öyle mi" diye düşünceler getirirsen kendi kararlılığını mahvedersin. Sigara seni mutlu etmez, mutsuz eder. Bu gerçek senin için tatmin edici değil mi ? Sigara seni kanser eder, kısır eder, öldürene kadar süründürür, hastahane ortamlarında gezersin, ilaçlara bağlı kalırsın, sokakta köpek kovalasa pes eder g.tünden bi parça sunarsın, sigara egonu tatmin eder farkında olmazsın. Bırakmak isteyen bırakır, çok da kolay bir şey. 6 sene sigara içip bırakmış biri olarak söylüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar