suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 arkadaşlar ben buraya izlediğim serileri yazsam , sizde oha bunu nasıl izlemezsin diye bana seri önerseniz? BSG - OZ - PB - LOST - BB - FF - Dexter - WD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ne tür seviyorsun daha çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 aslında Sci-fi ve post apo en sevdiğim türler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 star trek o zaman ilk evvel. revolution fena değil, fringe var güzel, eureka bence güzel kimi beğenmez, doctor who var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Revolution izliyorum ama 2 bölüm izledim çok sarmıcak gibi.. Fringe galiba ilk sezonu bitirdim onu deniyim tekrar bakıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 continium var bir de o da fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 suBzer0 said: Revolution izliyorum ama 2 bölüm izledim çok sarmıcak gibi.. Fringe galiba ilk sezonu bitirdim onu deniyim tekrar bakıyım.. revo zevkli, bi kaç bölüm daha izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 benim gözümde, supernatural-shameless-personofinterest-damages. laylaylom sevmiyorsun diye bunları yazdım. shameless laylaylom ama çıkaramadım farklı bişey. bi de ff ne bb ne bunlar hep muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 laylaylom kavramini hic anlayamdim su yazdigindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 friends, how i met your mother, the big bang theory, two and a half men, community, coupling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Firefly izle. Firefly izle. Firefly izle. Firefly izlemezsen konunu kitlerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 the wire , babylon 5.. firefly cok guzel ama ilk sezonu bile bitmedigi ve iptal edildigi icin sinir ediyor adami. kaliyorsun tadi damaginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ff izledim abi üstüne serenity ile beraber kaçar mı :) o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 marziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 shameless. ilgilendiğin bir tür değil ama seyredilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 prison break, lost, battlestar galactica felan izliyorsan arkası yarın formatında dizilerden keyif alırsın tahminim, doctor who, firefly, sherlock çok iyi diziler desem de sevmezsin, the oc, heroes, the 4400, 24 izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Kanuni said: the wire , babylon 5.. firefly cok guzel ama ilk sezonu bile bitmedigi ve iptal edildigi icin sinir ediyor adami. kaliyorsun tadi damaginda. Babylon 5 efekt kalitesi kötüdür(yeni dizilere göre) ama hikaye olarak kendinden sonraki pek çok seriden çok daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar