Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazing Spider-man #700

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Asagisi sirf spoiler.

Hayatimda okudugum en kotu cizgi romandi. Boyle mi olacakti yani, tek basina, kimsenin haberi olmadan, bir zavalli gibi. Madem yapacaktiniz, epic bir sey yapin, dunyayi kurtarmak icin kahramanca kendini feda etsin. Ustelik Octopus'u yerine gecirmek????

Rezil bu Dan Slott. Rezil. Zaten Straczynski gibi One More Day'e adimi yazmayin diyen super bir adami kovup yerine bu serseriyi getiren Quesada daha da rezil. Stan Lee'nin 90. dogum gununde yapilmis olmasi bunun da iyice asagilik.

Oldurdunuz Peter Parker'i tek basina, Doktor Octopus'a da kimligini ve bedenini caldirttiniz. Aferin. Kimse de fark etmedi.

50 yillik gecmise yazik.

Nerd rage off.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Whedon'un X-Men'inde Kitty Pride'in sonu ne kadar epic ve etkileyiciyse bu da o kadar mide bulandiriciydi.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Norak said:

gay ve zenci olan ve çok talihsiz kapak resimleri olan örümcek adama noldu?

Hala zenci ama gay kismini goremedik daha.
Mesaj tarihi:
marvel'da çalışanların canları hayli hayli sıkılmış.
spider-man ve deadpool marvel'da 2000'den sonra katlanabildiğim tek adamlardı. ikisini de mahvetme yoluna gitmişler.

hayır, spider-man brand new day'den kötüsünü yapamazlar derken finali yapmışlar resmen.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Deadpool cok iyi gidiyor gecen aylardaki reboot'tan sonra. X-Men bitirildigi icin cok kirginim ama Gillen Journey into Mystery ile 2010'larin simdiye dek cikmis en iyi cizgiroman isini verdi bariz sekilde (Loki&Leah forevaa). New Mutants da cok iyi gitti ama 2000-2010 yillarinin yildizi X-Men, inanilmaz otesiydi. Surada yazdim zaten: http://forum.paticik.com/read.php?10,6563038

2012 reboot'una kadar cok iyi gidiyordu, o reboot'u cok sacma yaptilar ama AvX ile. DC kendi reboot'unu mukemmele yakin kotarip satislarda Marvel'i gecti diye aylar boyunca korkup aceleye getirdiler iste. 90'larin batagina tekrar duser Marvel diyorum ben. DC okumaya basladim hatta.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Animal Man
Sword of Sorcery
Constantine baslayacak
Stormwatch (Milligan yeter)
Dial H
Phantom Stranger
I, Vampire

Marvel'in yarisi kadar okumuyorum yine de, Marvel checklist'im:

Journey Into Mystery - #647
Uncanny Avengers - #2