Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınlarla Konuşabilmek

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben tapınak şövalyeleri düsturu ile yetiştirildim. Güne her uyandığımda onların tüzüğünü mırıldanarak başlardım. Tüzük derdi ki:

"Bizler boş konuşmalardan, gereksiz eylemlerden, ölçüsüz gülüşlerden, dedikodudan ve tüm boş şeylerden nefret ederiz. Çok sayıda olmamıza karşın, tek çatı altında, tek tüzüğe bağlı, yek ruh ve tek yürekle yaşarız."

Velhasıl kelam boş konuşmalardan pek haz etmedim. Boş konuşacaksam susmayı yeğlerim. Ancak sorunda burada başlar. Erkeklerle olmasa da kızlarla takıldığımda şöyle bir sonuç çıkarıyorum:

Takıldığım kızların %70'i beni çok suskun, %20'si konuşkan, %10'u da gizemli buluyor. Ancak benim sorunum %70 lik kısımla ilgili. Textbased mesajlarda sorun yaşamıyorum, çünkü söyliyeceklerimi tasarlayıp aktarabiliyorum doğal olarak sıçmıyorum ancak hem telefonda olsun, hem yüz yüze konuşurken, konuşmakta sıkıntı çekiyorum.

ek bilgiler

Kendime Dair: Her konu hakkında söyleyecek birşeyim her zaman vardır. Okurum, fazla araştırırım, astrofizikten girip, alternatif tıptan, tarihten girip, tahta boyamaya kadar her konuda az çok bilgi birikim sahibiyim.

Kadınların Gözünden: Kadınlar tarafından şöyle tanımlanıyorum: Efendi, kibar, saygılı, nazik, sevecen, güleryüzlü, atletik, yakışıklı, karizmatik, bilgili. Ama çoğu zaman konuşkan olmamam yüzünden, bütün bu özelliklerin gittiğini farkediyorum.

Özgüven: Seviyorsam söylerim, çekinmem.

Beden Dili: Fazla göz teması kurmam, normal ve suskun durduğum zaman çevrede bir huzursuzluk başlar, birşeye mi sinirlendin veya canın mı sıkıldı gibi abidik sorular gelir, o yüzden bazen gereğinden fazla güleryüzlü olabilirim.

Konuşmaya başlayınca işi, aşkı, yaşı, cinsi, okulu, burcu muhabbetleri döndükten sonra konuyu bildiğim veya karşının bildiği genel kültür konularına bir türlü getiremiyorum. Sıkıntım burada başlıyor, önerilerinizi bekliyorum yoldaşlar.

Fazla trollenmesse sevinirim.
Edit: Bazı arkadaşlar ya tutarsa demiş, 14 yaşından 20 yaşına kadar bu disiplinle yetiştim. İnanmamakta özgürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Çık gez dolaş, kasma disiplin düstur müstur. Konuşmazsan hatun tabi ki der mal bu sanırım, asosyal ııy bir garip diye. Bak bir çevrene, incele insanlar nasıl yaşıyorlar hareket ediyorlar, şovalye misin sen? Neyin artistliği bu? Öyle kalırsın ortada sonra, uyum sağla sosyal çevrene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...