Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 çok zevkli bir şey herkese tavsiye edem baba uyur, zaten hasta, anne uyur, köpek de uyur zaten o da yaşlı ve hasta. trt müzik'te türk sanat müziği izlersen uyursun zaten! sen uyursan herkes uyur.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ben yeni uyandım yılbası dün değil miydi
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bone said: çok zevkli bir şey herkese tavsiye edem baba uyur, zaten hasta, anne uyur, köpek de uyur zaten o da yaşlı ve hasta. trt müzik'te türk sanat müziği izlersen uyursun zaten! sen uyursan herkes uyur. qq
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ahaha bone ilk defa bi mesajına güldüm sanırsam.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Valla bizde durum şu: Baba dışarda Anne, dayı, kuzen, yenge, yengenin kardeşi ve ben takılır işte sohbet falan, bi kısmı içer Ufak kuzen sağda solda koşturmaktan bitap düşüp bi yerde uyuyakalır Ve tüm bunlar olurken makrodaki karakter scroll yazmaya devam eder Everything went better than expected ama yalnız kalaydım iyiydi
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 senko said: ahaha bone ilk defa bi mesajına güldüm sanırsam. selçuk sana ne ettiler annem tüm izmirliliğin (insaniyetin) gitmiş gg
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Angara beni böyle yaptı lyvcim :( soğuk ve sevimsiz bir memur kentinde çok uzun süre kalmanın yan etkileri bunlar
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Anne baba büyük abi odada, baba uyukluyo ben salonda tv pc diğer abim ailecek arkadaşlarından birinde ufak yeğen benim odada zıbardı
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Annemler salonda dizi izliyor, bende ürün gibi pc başında takılıyom, kız arkadaşımla konuşuyoruz biraz, tek eğlencem de o işte...
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Kojiroh said: Valla bizde durum şu: Baba dışarda Anne, dayı, kuzen, yenge, yengenin kardeşi ve ben takılır işte sohbet falan, bi kısmı içer Ufak kuzen sağda solda koşturmaktan bitap düşüp bi yerde uyuyakalır Ve tüm bunlar olurken makrodaki karakter scroll yazmaya devam eder Everything went better than expected ama yalnız kalaydım iyiydi Hala mı UO ? :)
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 haxball falan oynasak bari, evciler olarak
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Canım çekti ya, Pandaria sarmadı, başka yapcak bi şey de yok
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 beterin beteri varmış, adam sıkıntıdan uo'ya başlamış
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 senko said: ahaha bone ilk defa bi mesajına güldüm sanırsam. olm ne gülüyon yav. 30 sene sonra biz de böyle olucaz
Öne çıkan mesajlar