aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 en guzelsilah sensin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bingildak said: saçma sapan iyi oynayan adamlar var ya ben ortalamanın baya üzerindeyim ama öyle adamlar gördüm ki direkt aşmış yani. ileri zıplayıp, double jump yapıp havada arkasını dönüp sniper ile headshot vurup yere iniyordu falan. bir de double jumplı rocket tanrısı gördüm 28 e 0 bitirdi adam founderdı ikisi de. ya şerefsizlerin lvl'lar da yüksek, sanırım 13. lvlda mı ne shield açılıyormuş şu mavi olan. çok fena pompalıyorlar denk gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 adam base'de healing makrosuna bırakmış puan için 0 kill 0 death ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yok, baya combatta hep beraber dolasip healledi adam herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 µh said: ya şerefsizlerin lvl'lar da yüksek, sanırım 13. lvlda mı ne shield açılıyormuş şu mavi olan. çok fena pompalıyorlar denk gelince tech tree de equipment sekmesinde shield ı unlock edebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 shield unlock etmek çok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 mortheria said: Sizin buildler neler bulabildiniz mi güzel bişeyler? valla çok bluet toplayamadım zaten gelse direk zırha mırha vericem ama; rifle fazla iyi vuruyor. Zaten ıskalamıosun zooma geçince. şarjör ve ucuna bişi taktım hatırlamıorm. ana silahım roket ama, 4 tane olandan, yakıcı mermi + patlayınca 6 ya dagılan mermi var. tabiki vurus gucu cok degıl ama kaos yaratıyor bıldıgın bıde sektırıp vurabılıosun her yuzeyden, güzel DOT vuruyor, önce onu tüketip rifle a geçip saydırıyorum. oyun direk quake hissi verio bana ya çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Healer bişeyler yapmaya çalışıcam bugün sizin sizin silahlarda iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kitleniyo oyun bende maçlar bittikten sora, bugün yapmaya başladı bunu niyeyese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 aynen bende de oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ağızda bıraktığı tat biraz aynı, yani ben benzettim. quake gameplay + apb reloaded grafikleri felan birleşmiş güzel bişi olmuş hatta işin içinde bastion bile var heh Certhas said: quake ile karşılaştırılmış ama pek aynı değil. quake in arena tasarımları kendi başına yeter. the longest yard quake3 betasında oynadığım ilk harita, bununla beraber aşık olduğum haritalardan birisi unreal tournament two towers haritasıdır. q3 te fatal instict haritasında o zamana kadar hiç düşünülememiş sis efekti kullanılmıştı bunun gibi yaratıcı fikirler akılda kalıcı oluyor. loadout maplerinde iki kaya, bir köprü koymuş koş ve ateş et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bingildak said: hızlı öldürmek için : strafe/aim e güveniyorsanız narrow wide barrel, compact stock, shells, iron sight tür olarak da top top olan vardı ya adını unuttum. rifle'da oluyor ama bu top top fırlatan daha iyi. 2 kere vuruyosunuz short range'de, medium 3. ama vurması baya zor, ölmesi baya kolay. yanına roketle birlikte ölüm makinesi oluyor, triple killere kadar çok rahat gidiyor. bende benzer bir şey yaptım ama vurmak çok zor ya :P taa dibine falan girmem gerekiyor ama öldürmek acayip zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 değişik bir şeyler denemek isteyenler için: rocket, remote control, manuel, agile, heavy, pyro, flak. inanılmaz iyi ama bazı maplerde/modlarda atamane işlevsiz. uzaaktan atıp kontrol etmen gerekiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 şu yavaş giden olayını denicem bide tirbuşon çok tatlı ya sdsfs. havada giden güzeleri diğer füzelerle burabiliosunuz, kafa kafaya sıktım kaç kere öyle. rifle çok op ya, füzeye yönelicem tamamen ama rifle çok fazla dmg veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 oyun bulamıyo bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 fire damage a yakında nerf gelir. Şu şekilde çok abartılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 çok garip şeyler yaptım ya sadasd bolt action rifle sniper one shot çekiyor headshot atarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 head hunter mı ne vardı. Onu mu aldın naptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 gene oyun bulamıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 millet inatla baymıyor. Lafımı geri aldım 24k player olmuş. Bırak bayması sayı 7k artmış. http://www.steamcharts.com/search?q=loadout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bingildak said: çok garip şeyler yaptım ya sadasd bolt action rifle sniper one shot çekiyor headshot atarsan bold action ates ettikten sonra reloadlamasi icin yeniden clicklemek zorunda kalan sadece benmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sanırım hehe, bende otomatik reload ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 hiphop pantalonu düştü lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bana da düştü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar