Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 factory reset gibi bir şey yapılabiliyor mu androidlerde? google hesabını, applicationları felan cihazdan toptan kaldırcak. yoksa her birini ayrı ayrı bulup manuel mi yapmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Cihaz nedir ? Elbette yapılıyor. Hard reset te yapılır, soft reset te yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Soft Reset : Ayarlar - Gizlilik - Fabrika ayarlarına sıfırla veya geri dön yazar bazılarında. ona tıkla o hereşyi siler.Buna Soft Reset derler. Hard Reset işletim sistemini baştan yükler. Ama oda cihazına göre farklı tuş kombinasyonları vardır. o yüzden soruyorum. Edit:İmla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Ben şu özellikle samsungun social hub games hub gibi saçmalıkları kaldırmak istiyorum ama beceremedim bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Jelly Bean var bende, ana settings menusunde Backup & Reset diye duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hard resete gerek olcağını sanmıyorum, kullanıcı bilgilerini (browser, google hesabı vs) silelim yeter. bi de applicationları kaldırmak lazım tabii. soft reset yapayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 monoscope said: Ben şu özellikle samsungun social hub games hub gibi saçmalıkları kaldırmak istiyorum ama beceremedim bir türlü onları kaldırman içi telefonu rootlaman lazım. Ben benim Samsung Note de sildim attım hepsini, telefon kendine geldi resmen. Da senin cihaz ne bilmiyorum.Ama bir şey yapmadan önce bol bol okuman lazım gereken konuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar