cantug Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Gecen gun hackerin biri reportlari abuse etti serverlardaki herkes Banlandi filan hahaha komediydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Uzun süredir sessizliğimizi koruyorduk ve bozmaya karar verdik. Skill sisteminin gelmesi, hile yapanlarla mücadele içine girilmesi, hopperların engellenmesi sebepleri ile birlikte oyun tekrardan bizleri heyecanlandırmaya başladı. - 18 yaşından büyükseniz - Takım oyununda takım oyuncusu olabilecekseniz - Hile, hurda her nevi exploite karşıysanız ve yapmıyorsanız Bizimle birlikte oynayabilirsiniz. Geri dönüşümüzü, güzel bir aktivite ile taçlandırmak istiyoruz. 02.02.2013 Cumartesi günü saat 15:00'da ventrilo serverımız #The War Z kanalında, toplanıyoruz. Birlikte güzel vakit geçirmek ve guilde katılmak isteyen herkesi bekleriz. Guild Yöneticileri: Ozan Yokova ve Burak Olur ile her daim, clana katılmak, soru ve görüşlerinizi aktarmak için iletişime geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 oha skill mi gelmiş oyuna? heycanlandım valla şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yalan ya gelmedi skill fln sallamayın. ama gelecek (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ben oyun patladi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Dev Diary 02/01/2013 "WAR Z" said: A few notes about the next patch - We are currently planning on releasing: Server Rental Groups Skills In game access to your inventory and the marketplace from safe settlements Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Gençler patlamadıysa ben de alıcam.Nedir son durum???Hackerlar hala cirit atıyosa cs non steam oynamaya devam edeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 nonsteam cs oynuyosan alışmışındır sen zaten sana komaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 klasik soruyo sorayım oynayan varmı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 biz devil's pact guildi olarak ciddi şekilde oynamaya devam ediyoruz ama heran bundan sonra oynamıyoruz da olabilir, bu cheaterlar yüzünden oyun bizim gözümüzde pamuk ipliğinde bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 uzun aradan sonra denemek icin bi girdim, baya bi binalar acilmis, eski bazi binalarin da iclerine esyalar falan gelmis, server hopping olayi iptal olmus, az insanin oldugu serverda kimseyi bulamayinca post officede oyundan ciktim, o kasabanin biraz uzaginda biyerde soktu oyuna baska serverda girince. tabdan insanlarin isimlerine tiklayip report etme gelmis, reportlarla ilgileniyolarsa duzgun bi sekilde cheat de azalmistir baya heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 o reportlarla ilgeleneceklerini düşünmek biraz hayal. 35 gün önce attığım ticketa dün cevap geldi. paypaldan chargebacki yaptım account hala aktif lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batmon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 15 dolar verip oyunu aldım, bugune kadar harcadıgım en iyi 15 dolardı diyebilirim. Her aksam 3-5 arkadasımla oynuyoruz. Cogu zaman loot kaldıramayıp ustune loot veriyoruz ama aldıgımız haz buna degiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 iste o haz böle bi 2-3 hafta falan sürüyo. ki 2-3 hafta sürüyo iyi yine. sonra napıyorum lan ben olup bırakıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 3 dakka surdu bende, haz da degildi gerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 sen gerizekalısın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ama choq tatlısıııııııın XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 batmon said: 15 dolar verip oyunu aldım, bugune kadar harcadıgım en iyi 15 dolardı diyebilirim. Her aksam 3-5 arkadasımla oynuyoruz. Cogu zaman loot kaldıramayıp ustune loot veriyoruz ama aldıgımız haz buna degiyor :) fiyata vurgu : ++ community veya arkadaşlığa değinme: + kaybetmenin de keyif verdiğini ifade: + sona konan gülücük : + VIRAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 derp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batmon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Aralıktan beri oynuyorum, 2 ayı gecti yani :). Sizden kat kat ustun bi fps oyuncusu siz daha nisan alamadan kafanıza 2 mermi atıp bayramlık lootunuzu alıyorsa, ustune sinirlenip adamı her turlu hackten reportluyosanız bu oyun size gore degil zaten :D Bakma gerci boyle dedigime ben de her olusumden sonra adama sovuyorum ama 2 dakika sonra aramızda guluyoruz nasıl tek bir adam 4umuzu kesti diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ahah adam sanki 50 yaşında 5 yaşındakilere ahkam kesiyo "bu size göre değil B)" biz de komple paticik olarak farmville oynuyoz zaten. hatta siteyi talking tom cat'ten esinlenerek açmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batmon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 hurrdurrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ben sadece 2 aydır oynamasına ragmen oyunun veteranı tribine girmesini anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batmon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 kimmis o veteran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://i.imgur.com/YNY9zoI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar