Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

dupe sonrası wipe geldi. hiçbir dupinge izin vermedi lan oyun.
yok millet deli gibi farmlıyor. demin çapulcunun birini kovaladım uzunca bi süre yok herifte silah falan airportta item box buldu içinden sniper çıktı heralde ki uzun süre kaçıp kaçıp biyerde box açtığını gördüm elinde silah belirdi ve öldüm.

AAAAAAAAAAAEEEEEEEE diye
Sosyal ağlarda paylaş

oyun buglarına hilelerine rağmen oynanıyordu ve yükselişteydi. o dolandırma mevzusu olduğu gün puanları muanları altüst oldu oyunun. ondan sonra istedikleri kadar hileye carta çözüm üretsinler , oyunu güzelleştirsinler kurtaramaz

ki oyunun yeni ismi çok kötü. sırf o yüzden sildim.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu indirip oynadım 30-35 dk.far cry 3 te en yüksek ayarlarda sorunsuz oynarken bunda fps baya bi düşüktü bende med ayarlarda oynadım.oyun içindede hiç bir değişiklik farkedemedim.en son 7 ay önce oynamıştım 7 ayda hiç bir yenilik koymamış abi adamlar.

neyse ki hackerlara çözüm bulmuşlar gibi hiç rast gelmedim süreklide birini banlıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Fanboy diyenlere tek diyeceğim harbi beyin yok sizde.Oyunu artık oynamıyorum bile.Optimizasyonu kötü laptoptan lowda anca oynanıyor diye.Oyun gayet iyi daha çok pvp lootcuysanız.Skiller geldi zompi kesip experience ile skill alıyorsunuz.İsmi değişmiş birde oyunun komik bişey olmuş :D Geçenlerde girdim 700gc vardı şimdi 4k gc olmuş sağolsunlar basmışlar gcyi :D
Sosyal ağlarda paylaş

:D Oyun yüklü değil ki. Vereyim valla istiyorsan gcleri.Belki işine yarar item felan da vardır. En son scavliğin dibine vurmuştum. 6 tane silah ile bankaya giderken ilk defa oyuna giren arkadasıma oyunu gösterecem diye [gece gece] zombiler tarafından öldürülmüştük. Adama anlatıyorum oyunu anlamıyor sinir oldum o zamandan beri oynamıyorum oyunu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...