Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 dupe sonrası wipe geldi. hiçbir dupinge izin vermedi lan oyun. yok millet deli gibi farmlıyor. demin çapulcunun birini kovaladım uzunca bi süre yok herifte silah falan airportta item box buldu içinden sniper çıktı heralde ki uzun süre kaçıp kaçıp biyerde box açtığını gördüm elinde silah belirdi ve öldüm. AAAAAAAAAAAEEEEEEEE diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 3-4 gündür oynuyorum HİÇ hile görmedim bu arada. bide item dağılımı eskiye göre ÇOK daha mantıklı olmuş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Ben de yeni başladım ne saçma oyundur arkadaş. Zombiler arabının üstüne çıkamıyor hepsini öldürüyorsun o şekilde ama sen git 3 saat araştır silah adamın biri gelsin seni vursun hoop bütün itemler boşa gitsin. 1 saatte spawn süresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bu forumda full loot olan oyunlara karşı ciddi bir sempati vardır dikkat et söylediklerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 senin agzini kirariz. full loota laf edemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 oyun buglarına hilelerine rağmen oynanıyordu ve yükselişteydi. o dolandırma mevzusu olduğu gün puanları muanları altüst oldu oyunun. ondan sonra istedikleri kadar hileye carta çözüm üretsinler , oyunu güzelleştirsinler kurtaramaz ki oyunun yeni ismi çok kötü. sırf o yüzden sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 dolandırma mevzusu ne ya kısaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 la yok dolandırılma falan. Develop Kaplumbağ hızında ilerliyor diye. Milletin azı torba değilki büzesin.Adama iş versen 20 günde yapar uyuşukluktan başkası yapınca hemen olacakya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Buradan kanı yerde kalmasın diye M107'yi kaybettigim Vingthor'a sesleniyorum. 20'sinden sonra akıyoruz, o zamana kadar kızaga çektim kendimi. Döndügümde çok sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 nerden indircem la oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ahah warz fanboy fakko gelmiş. dolandırma olayı steam'de oldu diye hatırlıyorum. adamlar steam'de oyunu olmayan bir şekilde mi ne tanıtmışlar. ondan kaldırdıydı sitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ya koydukları resimlerle oyun alakasız olduğu için steam e konduğu gün kaldırılmıştı oyun.forumlarındada adminlerinden biri saçma sapan açıklamalar vermişti o yüzden baya bi tepki çekmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 steamde infected bilmem ne diye var listede bi ara çözemedimde sonra anladım steam bedava oun verdi sanmıştm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Fakkoo said: la yok dolandırılma falan. Develop Kaplumbağ hızında ilerliyor diye. Milletin azı torba değilki büzesin.Adama iş versen 20 günde yapar uyuşukluktan başkası yapınca hemen olacakya adam ısrarla fanboyluğa devam ediyor. hiç bozmadı çizgisini. Yiğit Bulut gibisin mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 oyunu indirip oynadım 30-35 dk.far cry 3 te en yüksek ayarlarda sorunsuz oynarken bunda fps baya bi düşüktü bende med ayarlarda oynadım.oyun içindede hiç bir değişiklik farkedemedim.en son 7 ay önce oynamıştım 7 ayda hiç bir yenilik koymamış abi adamlar. neyse ki hackerlara çözüm bulmuşlar gibi hiç rast gelmedim süreklide birini banlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 baya değişmiş oyun nasıl yenilik yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Vingthor said: baya değişmiş oyun nasıl yenilik yok lan Guild varsa gelim grup olmadan cok sIKICI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ben baya uzunca bi aradan sonra dun aksam girdim. zaten fps yuksek olsun diye lowda oynuyodum, artik ne yaptilarsa grafikler iyice bok gibi olmus. 20 dk oynadim 2 tip banlandi. insanla karsilasamadan ciktim. tek basina dolasmak cok bayik. ekip lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Fanboy diyenlere tek diyeceğim harbi beyin yok sizde.Oyunu artık oynamıyorum bile.Optimizasyonu kötü laptoptan lowda anca oynanıyor diye.Oyun gayet iyi daha çok pvp lootcuysanız.Skiller geldi zompi kesip experience ile skill alıyorsunuz.İsmi değişmiş birde oyunun komik bişey olmuş :D Geçenlerde girdim 700gc vardı şimdi 4k gc olmuş sağolsunlar basmışlar gcyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Oynamıyorsan bu kardeşine harcasana yahu GC'yi, dfg. Sıkacak mermimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 :D Oyun yüklü değil ki. Vereyim valla istiyorsan gcleri.Belki işine yarar item felan da vardır. En son scavliğin dibine vurmuştum. 6 tane silah ile bankaya giderken ilk defa oyuna giren arkadasıma oyunu gösterecem diye [gece gece] zombiler tarafından öldürülmüştük. Adama anlatıyorum oyunu anlamıyor sinir oldum o zamandan beri oynamıyorum oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ulan ne güzel oynuyorum silahımı sopamı bulmuşum geziyorum şehirleri tek tek tam 3-4 zombi kovalarken ekran karardı,ekran geri geldiğinde ölmüştüm :( bugünlük 2-3 saat takılalım dedik oda bok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 refund alabilir miyiz bunda ya? ta 7-8 ay önce alıp 2 gün oynamıştım eğlenmiştim de. refund vaadi vardı dimi bu oyunun yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bu oyunun refund vaadi olsa 10 satisin 9u refund olurdu. yoh ole bise hele bu saatten sonra baya zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 refund vaadi guild wars 2'deydi. bunda paypal ile alanlar dispute süresi içerisinde iade alabildi. hepsini kabul etti paypal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar