Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafama takıldı


Joker

Öne çıkan mesajlar

benim bi arkadaş var çalıştığım yerde,
nexus s telefon'u var değiştiricem diyor nexus 4 filan bakıyormuş. 1.5-2 milyarlık telefonlar. çocuk deli gibide dota oynuyor ama ekran kartı dandik biraz kötü çözünürlükte oynuyor bi kaç büyüde oyun kasıyor, cm yada void ultisi gibi.. dedim abi telefon'u kullanmıyorsun zaten doğru dürüst işte diyor çift çekirdekli quad core işlemci var filan sayıyor işte telefon özelliklerini. diyorum alt tarafı telefon abi napçan o kadar özelliği, diyo şimdi bir oyun oynuyorum telefonda bazen lag oluyor filan. adam 100 TL lik ekran kartı almayıp, 2 milyarlık telefon bakması belli ki telefonda bazı oyunlarda oluşan lag işin bahanesi.

nasıl bir psikoloji, insanlara gerçekten zevk alarak yaptıklarına para harcatmazken, XYZ nedenler 2 milyar parayı kolayca harcatabiliyor??

kişisel mi garbıç'mı bilemedim. kişiselse taşıyı verirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam evli,

eğer adam dotayı telefon'da oynuyor olsaydı dediğin doğru olabilirdi :) o dediğin bilgisayarda takılarak dota oynamakla bilgisayarda takılmadan dota oynamak arasında ki farka örnek olabilir. bir kere egg filan alda takılmadan dota nasıl oluyormuş bir dene bence öneririm :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamı 7 yıldır iyi tanıyorum hatun kovalamaz. hatunla birlikte olma ihtimal'i anca şu çerçevede gerçekleşir.

bununla erkek erkeğe tatil'e çıkarız. ben kızları ayarlarım yada bunu gaza getiririm, karambol'de alkol etkisiyle filan olur.
yani bir kızla yatmak için değil orası net.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

dotayı bırakmayaı düşünüodur çok fazla vakit kaybı olduğu için ve artık yaş kemale erdiği için belki..

yok dotayı bırakmayı düşünmüyor, tek eğlencesi o. birde kurduğu bir site var onla takılıyor. karısı ile de mutlu(gördüğüm kadarı ile). aldatçak bir tip değil. aldatması için 0 risk ve çok güzel kız filan olması lazım. çok risk seven biri değil :P

ama profesyonel kaygıları hafiften var. etrafında konuştuğu insanlar tarafından saygı görmeyi bekleyen birisi ordan belki malzeme çıkabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani dotayı bu kadar çok ve severek oynuyorken, 100 tl para harcayıp oyun kalitesini artırmıyor ama 1$ lık oyun için 2 milyarlık telefon alıyor. yolda belki 5 dk oynayıp kapatacağı bir oyun. bana bu söylediği bahane gibi geldi. orda bana bir cevap vermiş olmak için 1$ lık oyundaki lag'ı bahane etti. buda demek oluyor ki ya derinlerdeki sebebi kendisi de bilmiyor yada söylemek istemiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

yani dotayı bu kadar çok ve severek oynuyorken, 100 tl para harcayıp oyun kalitesini artırmıyor ama 1$ lık oyun için 2 milyarlık telefon alıyor.


sadece dota oynayanlar bilgisayarın performansını önemsemiyor genelde. herhangi bi pc'de dota oynamış oluyor işte.

ama cep telefonu hem bir takı hem de "vay arkadaş elimde teknolojik cihaz var" hissi uyandırdığı için insanlar telefona fazla fazla para akıtabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...