Joker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 benim bi arkadaş var çalıştığım yerde, nexus s telefon'u var değiştiricem diyor nexus 4 filan bakıyormuş. 1.5-2 milyarlık telefonlar. çocuk deli gibide dota oynuyor ama ekran kartı dandik biraz kötü çözünürlükte oynuyor bi kaç büyüde oyun kasıyor, cm yada void ultisi gibi.. dedim abi telefon'u kullanmıyorsun zaten doğru dürüst işte diyor çift çekirdekli quad core işlemci var filan sayıyor işte telefon özelliklerini. diyorum alt tarafı telefon abi napçan o kadar özelliği, diyo şimdi bir oyun oynuyorum telefonda bazen lag oluyor filan. adam 100 TL lik ekran kartı almayıp, 2 milyarlık telefon bakması belli ki telefonda bazı oyunlarda oluşan lag işin bahanesi. nasıl bir psikoloji, insanlara gerçekten zevk alarak yaptıklarına para harcatmazken, XYZ nedenler 2 milyar parayı kolayca harcatabiliyor?? kişisel mi garbıç'mı bilemedim. kişiselse taşıyı verirsiniz.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 telefonla kız düşürme ihtimali dota'yla düşürme ihtimalinden daha yüksek. belki ondandır.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 elimiz varken 3d tenga almakla aynı sebep
Joker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 adam evli, eğer adam dotayı telefon'da oynuyor olsaydı dediğin doğru olabilirdi :) o dediğin bilgisayarda takılarak dota oynamakla bilgisayarda takılmadan dota oynamak arasında ki farka örnek olabilir. bir kere egg filan alda takılmadan dota nasıl oluyormuş bir dene bence öneririm :)
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 1) telefonu 24 ay vadeli almıştır :| (konuşması vs tel ucuza geliodur) 2) adam görünüşüne oyundan daha çok önem veriyordur misal
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Joker said: adam evli Heee evli adam hiç hatun kovalamaz zaten.
Joker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 yok bu kovalamaz. tanıyorum çocuğu. çok süper bi tipide yok zaten.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ne zamandır olay sadece tipe bakıyor?
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 dotayı bırakmayaı düşünüodur çok fazla vakit kaybı olduğu için ve artık yaş kemale erdiği için belki..
Joker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abi adamı 7 yıldır iyi tanıyorum hatun kovalamaz. hatunla birlikte olma ihtimal'i anca şu çerçevede gerçekleşir. bununla erkek erkeğe tatil'e çıkarız. ben kızları ayarlarım yada bunu gaza getiririm, karambol'de alkol etkisiyle filan olur. yani bir kızla yatmak için değil orası net.
Joker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 reampage said: dotayı bırakmayaı düşünüodur çok fazla vakit kaybı olduğu için ve artık yaş kemale erdiği için belki.. yok dotayı bırakmayı düşünmüyor, tek eğlencesi o. birde kurduğu bir site var onla takılıyor. karısı ile de mutlu(gördüğüm kadarı ile). aldatçak bir tip değil. aldatması için 0 risk ve çok güzel kız filan olması lazım. çok risk seven biri değil :P ama profesyonel kaygıları hafiften var. etrafında konuştuğu insanlar tarafından saygı görmeyi bekleyen birisi ordan belki malzeme çıkabilir.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 tek eğlencesi dota ise alsın kendine bi telefon arada işte 1 dolarlık telefon oyunları oynar bi eğlencesi daha olur :D.
Joker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 yani dotayı bu kadar çok ve severek oynuyorken, 100 tl para harcayıp oyun kalitesini artırmıyor ama 1$ lık oyun için 2 milyarlık telefon alıyor. yolda belki 5 dk oynayıp kapatacağı bir oyun. bana bu söylediği bahane gibi geldi. orda bana bir cevap vermiş olmak için 1$ lık oyundaki lag'ı bahane etti. buda demek oluyor ki ya derinlerdeki sebebi kendisi de bilmiyor yada söylemek istemiyor.
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 asıl soru şu; bunu niye kafana takıyosun?
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Al bunu tak http://images.wikia.com/austinally/images/f/f5/Wizard-hat.gif
Joker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 patatespresi said: asıl soru şu; bunu niye kafana takıyosun? ben kafama takmıyorum, etrafımda olup biten şeyleri tam açıklayamayınca, onlar kafama takılıyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 hayat ne güzel dimi, küşlar ağaclar gökyüzü, ama hepsi bir gün bitecek ?_?!! takma kafana
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Masakari said: Al bunu tak http://images.wikia.com/austinally/images/f/f5/Wizard-hat.gif ahahaahhah
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Joker said: yani dotayı bu kadar çok ve severek oynuyorken, 100 tl para harcayıp oyun kalitesini artırmıyor ama 1$ lık oyun için 2 milyarlık telefon alıyor. sadece dota oynayanlar bilgisayarın performansını önemsemiyor genelde. herhangi bi pc'de dota oynamış oluyor işte. ama cep telefonu hem bir takı hem de "vay arkadaş elimde teknolojik cihaz var" hissi uyandırdığı için insanlar telefona fazla fazla para akıtabiliyor.
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Joker said: adam evli, evli olmasıyla hiç bir alakası yok. saat ve telefon erkekler için en önemli statü göstergeleri. ekran kartıyla anca nerdlere hava atar, nerdlerin de hakkında ne düşündüğünü önemsemiyor demek ki.
Joker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 evet biraz araştırdım statü sembol'ü olarak pahalı telefon peşinde koşuyor heralde. http://ejc.sagepub.com/content/18/2/241.abstract birazda bir insan'ın statü sembol'ü peşinde ne gibi karakteristik nedenlerden koştuğunu bakayım en iyisi.
Öne çıkan mesajlar