mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Futbolcu Pier Webo'nun takımımıza transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun önceki kulübü İBB Spor kulübüne 3.000.000,- EURO bonservis bedeli kendisine ise; 2012-2013 yarı sezonu için garanti ödeme 625.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro 2013-2014 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro 2014-2015 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 drogbadan ucuza gelmis, daha iyi de olduguna gore super transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ziglerde emrede boş durmamış göt göbek büyütmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 eeh aşağı yukarı bienvenüe ile aynı maaşı alıyor çok da kötü olmamış transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Çok salakça bir tranfer Webo ya, adamın hiç bir extra özelliği yok fırsatçı golcü sadece. Elindeki Sow, Kuyt ve hemen hemen Semihte fırsatçı karakterde, üstüne Weboya ek farklı farklı özellikleri var. Madem TRyi bilen birini alacan Sivasspordaki Eneramo'yu al işte at gibi adam fizikli, her topu indiriyor defansı dövüyor, Sow'u tamamlayacak yanında top indirecek duvar olacak mis gibi adamdı. Ve 27 yaşında 4-5 yaş daha genç Webodan. Eminim ki Weboya 3m verceğine buna 5m versen satarlardı ve baya bi sene oynardı takımda. Weboyu sezon sonu yollamaya kasarız ahanda buraya yazıyorum, ama mal gibi 2,5 yıllık anlaşılmış sanki alacak kaçıracak müşterisi var da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 fotoğraftaki doktor da zieglerin kıçına takılmış zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 fizban said: drogbadan ucuza gelmis, daha iyi de olduguna gore super transfer. Bunu trollemek için mi yazdın yoksa gerçekten inandığın için mi bilmiyorum ama ben bu görüşe katılıyorum. Çok faydalı olacak fenerbahçe'de göreceksiniz. Drogba da çom çok iyi bir transfer azımsamıyorum ama fenerbahçe'nin yırtıcı/(az da olsa) yaratıcı orta sahasıyla Webo çok faydalı olacak bakın görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Webo'nun Drogba'dan daha iyi/etkili olacağını düşünen insanlar var gerçekten inanılmaz. Webo iyi futbolcu tamam da, adam zaten yedek olacak Fenerbahçe'de. 4-5 maçtan fazla 90 dakika çıkacağını zannetmiyorum Sow'a bişey olmazsa. Bienvenu'nun yerine yedek forvet olarak aldılar işte. Şunu da söyleyeyim İBB'nin Webo'nun yerine aldığı Vittek görüceksiniz daha fazla gol atıcak ligin 2. yarısında Webo'dan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 fizban said: drogbadan ucuza gelmis, daha iyi de olduguna gore super transfer. şunu gerçekten inanarak mı söylüyorsun? cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 takımı kangren yaptılar, bilmem kaç tane yabancı,aynı pozisyonda 8 tane adam falan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sostizm said: fizban said: drogbadan ucuza gelmis, daha iyi de olduguna gore super transfer. Bunu trollemek için mi yazdın yoksa gerçekten inandığın için mi bilmiyorum ama ben bu görüşe katılıyorum. Çok faydalı olacak fenerbahçe'de göreceksiniz. Drogba da çom çok iyi bir transfer azımsamıyorum ama fenerbahçe'nin yırtıcı/(az da olsa) yaratıcı orta sahasıyla Webo çok faydalı olacak bakın görün. Yaratıcı ve yırtıcı? Fenerbahçe'nin temel sorununu pozitif yanı olarak yazmışsın GRATZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 kim troll kim değil ayırt edemiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Arkadaş ben trol yazıyordum herkes benim seviyemde yazmaya başlamış, ne yapıcağımı şaşırdım çok mutsuzum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 webo drogbadan hem daha ucuz, hem daha genc. webo > drogba o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Abi kariyer > All Sonuçta bahsettiğiniz adamı 300-500 bin euroya oynatamazsın hele ki geldiği lig Türkiye ligi.GS,Avrupa'da taş çatlasın kaç maça çıkacak?Şampiyon olsa ki hayal tabi 7 maç.Ondan sonra Drogba,Sneijder vs Elazıgspor,Mersin IY fln... Doğal olarak daha pahalıya gelecek bu adamlar.Bir zamanlar Beşiktaş da oynayan Kleberson ile takım arkadaşı Brezilya,Manu şimdi ise Rize fln diye dalga geçip kameralara yansımıştı fln.Bu tip oyuncuların rakip takımın üzerinde kurduğu baskı yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Pehlivan Ailtondu onu diyen, öküz gibi gülüyordu Riiize riiize diye ahahahha http://mediadb.kicker.de/news/1000/1100/3000/artikel/577688/ailton_z__rich-1183973337_zoom89_crop_600x450_600x450+67+2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Nedense hosuma gitti bu gelenler , cok mantikli.. biliyorlar ligi takimi vs.. Afferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 muhtemelen bi tek emre banko oynicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 on numara almadık, bari şu on numara taktiğinden vazgeçsek. pek inanmıyorum ama 4-4-2 oynarız gibi geliyor sanki galiba umarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Pazar 4 4 2 yi canım hiç tartışmasız volkan gg bekir egemen ziegler kuyt meireles emre stoch webo sow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 aykut sistem filan değiştirmez. volkan gg bekir egemen h.ali meireles m.topal emre kuyt sow webo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 katiliyorum. bu sekil kansere devam eder aykut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 büyük ihtimal mevcut kadroya topal yerine emreyi koyup başlar . ya da weboyu oynatırsa sola kuytu atar stochu yedeğe alıp sowu sağa hapseder hayatta çift forvet oynatmaz. 0-0 giden her maç aykut için altın değerinde. gol krema oluyo biliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar