Xeph Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 fenerbahçe oldboyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ödeme planı için bi buçuk saattir montpellier kulübüyle kapışıyomuş bizimkiler. birazdan açıklanır bitti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 naylon poşette ödesinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Süper 3'lü transfer paketi Emre-Belhanda-Webo olacak gibi. Katkı olarak iyi transfer olurlar bence ancak Azizin vaad ettiği oyuncu profilleri değiller. Webo Emenike değişikliği olur ise o zaman işler değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 emenike geliyorrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 webo gelsin onada okeyim ben. emenike falan gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 şuan bu olayın kilit adamı emenike. o alınırsan pskolojik üstünlük bize gecer =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=31953576 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 çift forvete dönmezsek artık emreden sonra da diyecek bir şeyim kalmaz. ----volkan----- gg bekir yobo hak -----topal---- --raul--emre--- -----belhanda--- --kuyt---sow--- yabancı sınırına da takılmıyoruz, emre kuyt ve sowun mücadeleci futboluyla ileride baskı kurup top kazanırız gayet etkili olabilir. ---volkan--- gg--bekir--yobo--hak --raul--topal--emre- ---kuyt----belhanda-- -------sow------ zor maçlarda şöyle geri de çekilebilirsin skor durumuna göre vs. artık aykutun kadro yetersiz gibi bir şeyler sayıklamaya hakkı kalmadı, çoktan doldurmuştu kotasını artık iyice sınırı aştı o tarz laflar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Kanat bekleriniz tutamaz o taktiği mümkün değil. Gökhan Gönül formda olsa en azından o tarafı o kapatır da Hasan Ali'nin tek başına bütün koridoru kapamasını beklemek fazla iyimser bi yaklaşım olur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Alex de gelir mi ? http://spor.haberturk.com/futbol/haber/815862-alex-heyecanlandirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 hasan ali kaldırımı ben çok beğeniyorum, gayette kaldırabilir özellikle emre belözoğlunu 3 senedir yakınen izlediyseniz hep gelip sol beke savunmada nasıl yardım ettiğini, çıkarken gelip top aldığını vs. biliyor olmanız lazım. kendi takımınız dışında maç izlemediğiniz için bilemiyor da olabilirsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 emenikeyi yazmayı düşünmüyosun herhalde liebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Emre'yi en son sol beke yardım ederken gördüğümde maçın sonunda bittik biz bittik diyordu :) Hasan Ali şuan bile defansif zaaflar gösteriyor ciddi biçimde bir de tek bırakırsan koca kanatta patlar bence,tabi bu benim fikrim. Bir de şimdi aklıma geldi o taktik dizilişin sahaya çıkması için klübeye ayakta takılan cinsten takviye lazım mevcutla mümkün değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ee o maç emre mi kötüydü yani? yada sol bekte mi sıkıntı yaşadık? yada benim dediğim taktikle mi oynuyorduk? gollerden birini ortadan gelen muazzam pas birinde de saçma sapan biçimde baltanın önüne düşen toptan yedik. futbolda var böyle şeyler olabiliyor yani sırf o gün 2-2 bitti diye maç emre beceriksiz mi oldu? geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Eternal said: emenikeyi yazmayı düşünmüyosun herhalde liebe emenike haberleri netleşsin, kuytın yerine direk emenike =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Düzgün bi sol bekimiz olsa 4-3-1-2 tam gsnin oynaması gereken taktik şuan ama aynı sorun bizdede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Liebe said: ee o maç emre mi kötüydü yani? yada sol bekte mi sıkıntı yaşadık? yada benim dediğim taktikle mi oynuyorduk? gollerden birini ortadan gelen muazzam pas birinde de saçma sapan biçimde baltanın önüne düşen toptan yedik. futbolda var böyle şeyler olabiliyor yani sırf o gün 2-2 bitti diye maç emre beceriksiz mi oldu? geçiniz Yok be espiriydi o. Emre'nin yaşı da genç değil artık 32-33 olmuştur heralde. Bu sezon A.Madrid'de düzenli forma giymedi eski ritminde mi döner, daha iyi mi döner daha kötü mü bilemiyorum. Daha iyi de dönebilir tabi ordaki antremanların daha kaliteli olduğu söyleniyor... Genel olarak ben Emre'nin yapısında savunmaya o kadar destek vericeğini düşünmüyorum, Meireles de öyle çok gerilere dönen bi yapı değil. O yüzden dedim beklerde sorun olur diye, Topal olsa mesela o daha gerilere gömülebilen bir yapıda olduğundan o kadar sıkıntı olmaz benim fikrim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 benim yazdığım kadroda topalda mevcut zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ahanda başka biyerde gördüğüm kadroyla karıştırmışım. Olabilir o kadro ama yine de A.K. cesaret edemez o taktiğe bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 andre santos ve ziegler de gelmiş? noluyo la ne bu eskilere dönüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 seye benzedi ya mortal kombatta cagiriyolarya milleti elciler gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 SON DAKİKA: Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Pierro Webo için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. zenciye zenciyle karşılık veriyor fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 adamlarda sow var webo alıyorlar ya ha sow-webo oynatıcaksa tamam ama oynatmıcaksa saçma gerçi semişten başka alternatif yok ama fenerde en problemsiz yer sow herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 webo kamerunlu, dropka fildisili.. psikolojik ustunlugu var kamerun'un fildisi sahillerine karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar