Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Belhanda gibi adamları sadece para ile getirtemezsin. Herif sadece kariyerini düşünüyor. ŞL'de oynayacak olmasına rağmen inatla orta sıra takımı dahi olsa ben İngiltere'ye gitmek istiyorum diye isyan çıkarmıştı geçen yıl. Zaten böyle bir durumda Türkiye'ye gelmesi de çok zor, getirtilirse bu yüzden inanılmaz başarı olur. Potansiyelinden ve var olan yeteneklerinden bahsetmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Belhanda gibi bir adama o paralari dokmeyi herkes ister ama adam niye bizi secer anlamadim zaten. Parayla olsa messi gecenlerde rusyaya giderdi. Bonservisine 230 verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Doğuştan Fenerliymiş! babadan dededen gelenek ailede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 fenerbahçenin büyüklüğü şampiyonlar ligi büyüklüğü değildir! ondan gelicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 sonunda kosan bi 10 numara olacak gibi, cok pis paslar atıyor net herif hehe :D gelirse costurur taraftarı calımlarlarla filan. su aykutta birazcık kafa varsa stoch u tutar bu herifle.. stoch gibi hızlı bi adama ne paslar atar bu belhanda.. stoch yollanırsa su yasıma kadar gitmesine en uzuldugum 2. futbolcu olacak FB den. 1 lugano reisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 lugano kendi gitmemiş miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/304677_512088865497896_698699383_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 herif galoş giymiş psikopat doktor gibi. Fatih Altaylı yalanlamadan gelmez belhanda falan,yarın fatih yalanlar,2 saat sonra aziz açıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 o tiple jandarma falan görse dur emri olmadan vurur adamı sdfsdafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bu arada adamın adı bildiğin Yuunis :D pek yabancılık çekmez burda ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Abdullah Kığılı : "Yapılan haberler nedeniyle Belhanda'nın bonservis bedeli çok uçuk rakamlara ulaştı.Bu şartlar altında şimdilik dondurduk." ben zaten inanmıyodum geleceğine. yalan oldu büyük ihtimalle transfer. betis'ten benat etxeberria haberleri vardı. o gelir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ferit sahenk el atar gelir ya. yapmadigi sey degil. bu sene de feda etsin hesap isletim ucretlerini, tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 etçeberya daha zor bence belhandadan onu hiç alamayız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 betis'teki etxeberria dediginiz benat ise belhanda kadar genc degil yanlis hatirlamiyorsam, 24 falandir yasi. onu hic canli izlemedim ama fm'de direk milan'a falan gidiyordu, fener'e gelmem ben diyordu, sonra asist de yapti bana totos :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/310041.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://www.sporx.com/futbol/transfer/haber/309961.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 selçuk şahin iyidir bence o oynasın yalan oldu bütün transferler. bari bi stoper alsınlar takıma. yobo'da gidiyo afrika kupasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 şınayder de GS'a gidiyomuş bak :) Eternal noldu bizim transferler yahu bi el at şu işe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 nobreyi falan alabilsek bari sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 rahat olun olm en çok parayı siz harcarsınız yine. gelir büyük bi isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bende nobre istiyorum kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 derbileri banko kazanırız en azından gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Şnayder bizde sıkıntı yok.. Belhanda'dan sonra acıklıcaklar onu..Şuan beklemede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 belhanda iptal olmuş diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Eternal'dan iyi mi bilicekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar