Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Larp'a laf yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Esh said: ahahah allah belani ya oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 adam tam bir pislik çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 niye bu kadar trollendi onu anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 paintball iyidr airsoft yalan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 FN SCAR verdiler de biz mi almadık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi saçma bişi bu boncuk makineli tüfeği saçma atsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 olayı anlamamışsınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Arkadaslar saygili olun biraz, belki adam boncuklu silahla savasciliktan hazediyor, size ne lan. Icindeki cocugu oldurmemis, dana olmamis sizin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bu plastik boncuk mu atıo. demir atsa yine olabilir en azından işe yarar. bende daisy var bi dene demir boncuk tabancası (harbi lisedeyken aldıydım peheee) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bu silahların özelliği genelde metalden üretilmeleri. ağırlıyıla, malzemesiyle, görünümüyle bir çeşit replika yani. o yüzden ben de almak istiyorum bi tane m4 neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 M4 ne abi, korfez savasinda miyiz? Steyr , h&k spec bisiler alin da milletin gozu korksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben de bulsam heralde bi tokyo mauri glock 21 falan alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bunları tc de satan var mı varsa nerede? bu tür şeyleri gümrük getirmek sıkıntılı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 imamizer said: bu silahların özelliği genelde metalden üretilmeleri. ağırlıyıla, malzemesiyle, görünümüyle bir çeşit replika yani. o yüzden ben de almak istiyorum bi tane m4 neyim. m4 ne ya köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 İsteyen varsa crosman m50 uzi var elimde. Resimde görüldüğü gibi paketli açılmamış vaziyette 250TL den satarım. https://e22a1180-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/havalisilahlar/Home/Home/crosman-airmag-m50/airmag%20m50-b.JPG?attachauth=ANoY7cpP1i88dUmhVUiZOfoZJMUe3x3C0Py9lCOk-i73geYjPw5K6RH4Tfwlf07cfkf5U32RJxlFGLDS3zM7TAduM-GcEswkE4Pb-ZQ5USvxpHHRpXelfL5UXRwPhjsesQ3JsaT0a6vtqfqjgorvz0C1MjhgDU4Ezweoc5vlJrJO1ffYp9ECtHzlzPGX3G6nNcmlfxYGWVlwSYMIFkFaNkbGu9W6GRhln-3DSyH1zQd5FQmLgseAuUYq7Sfr_8fzvRPJ7-yTCQNHXuG0UdfBbq05pUvFDKWYSw%3D%3D&attredirects=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abi ruh hastası mısınız bu ne yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Türkiye silah konusunda ABD kadar özgür olsa hepimiz silahlanırız herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Silah alıyosunuz demir diye, boncuk atıyo. Kafanız mı güzel olm. uzi kullanıyorum diye gaza geliyo ama serçe öldürmez. O paraya havalı tüfek al, o da metal, en azından işlevi var. Ya da skb tüfek al şöyle işlemelisinden, en azından değeri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 silahtan oyuncak yapmasınlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 amaç bişeyleri öldürmek değil. bilmediğiniz şeylere salça olmayın. ne sormuşum ne yazıyosunuz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Şimdi airsoftlarda 3 sistem var. Yaylı elle kurma, gazlı ve elektrikli. Sen nasıl bir şey istiyorsun amacın ne, kaç metrede kullanıcaksın ? Sanırım assault rifle da karar kılmışsın. Çoğunluğu elektrikli sistem kullanıyor. Motorlardaki dişliler önemli bunlarda ayrıca pilde iyi bir şey olmalı şarj tutsun 3-4 atıştan sonra güç yetmiyor durumu oluşmasın. Gazlılarda kullanılan gaz tipine göre güç artıyor. co2 ile yüksek fps alırsın ama pahalı ve tefarruatlıdır. Green gaz nispeten düşük fps verir ama kullanımı daha kolaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 AEG assault rifle bakıyorum. İlk posttaki linkteki TM M4 SOPMOD'da karar kıldım reviewları okuduktan sonra. Gazlı bir M4 SOPMOD bulmuştum Inokatsu'dan ama millet gazlı alma bu civarlarda bakımını tamirini bilen yok, güvenilir de değil vs. dedi. Amacım skirmish yapmak, en azından bi 50-60 metreden vurabilmeliyim. Şöyle bir upgrade guide buldum bu TM M4 için ama silahı başka yerden alıp bu adamlara göndermek gibi bişey düşünmüyorum. Mail attım siz silahı alıp, upgradeleri yapıp yolluyo musunuz diye. Cevap bekliyorum ama anca ayın 1'inden sonra dönerler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 İlgilendiğim zamanlarda alttaki siteyi takip ediyordum. Eğer bulunduğun yerde gümrük izin veriyorsa, buraya da bak. http://shop.ehobbyasia.com/aeg/index.html Bence önce tüfeği düz kullan. Gerek görürsen upgrade kasarsın belki ihtiyaç hissetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar