bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Demin gidip yeni ekran kartımı aldım. GTX 680 asus directcu II. kartı taktım (zar zor sığıyor), 2 tane bir 4 lü bir 6 lı power kablolarını da taktım psu'den gelen. şu an kartta elektrik var ve fanlar çalışıyor fakat görüntü monitör'e gitmiyor. slot değiştirdim anakarta yardımı olmadı. ekran kartı dışında bir şey görüntü gitmemesine sebep olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 başka bir anakartta deneyebilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 kart sigsin diye sagini solunu kesmedin, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi lanet olsun 1.5 saattir kartla uğraşıyor bu boyutta kart mı olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 başka anakart yok ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 kartı takmaya çalışırken anakarttan birkaç zımbırtı çıkarıp taktım acaba bunlardan birini eksik veya fazla bağlamış olabilir miyim? ekrana görüntü gitmemesine sebebiyet verebilecek bi durum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 veya ssd taktım onda bir sorun varsa ekrana görüntü gitmemesi gibi bir şeye sebep olabilir mi adıjoasd alaka kuramadım ama problemin çözümünü arıyorum üç şey olabilir ya kart patlat ya ssd bir sorun yaratıyor ya da kartı takarken ana karttan çıkardığım bir slotu yanlış veya kesik taktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ps kac watt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 anakart üzerindeki SPDIP girişine ne içindir... kurulumdan önce ordan bir şey çıkardım geri takamadım nereye gitti o çıkardığım bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 O sesle ilgili bir şey olabilir gibi geldi google'layınca. Başka ekran kartı var mı elinde? (eskisi vs. yok mu mesela) Onla denesene varsa. Bir de anakartın belki de pcı-e'nin yeni versiyonlarını desteklemiyordur, onu kontrol et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 kart gigabyte x58 usb 3 desteklıyor olması gerek? geçici kart vardı iade ettim bunu alırken ne yazık ki bi sn foto koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 SPDIF çıkışının küçük kapağıdır o önemli bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ya şöyle sorayım. ekran kartı dışında herhangi bir şey ekrana git veri aktarılmamasına sebep olabilir mi? HD mesela? HD veya anakart üzerinde bir şeyin eksik takılması ekrana veri gitmesine engel olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 cpu güç dediğin bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi zorlama yakacan bişileri sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi çok kötü bi gün geçirdim ve eve geldiğimde tek istediğim yeni kartımı takıp keyif yapmaktı inanılmaz mutsuzum şu an ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ben de öyle psu ve işlemci aldım psu dan sıkıntı oldu falan anakart ve işlemci yandı neyse anakartı kurtardıkta işlemci gg. garantiden de çıkıyor.yanık kokusu gelirse kahrolursun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 çok ama çok mutsuzum. hayır mallık bende, adamlar tanıdık al kasanı git di mi ne maceraya atılıyosun. doğrusu 20 tane ekran kartı söküp çıkarmışımdır ilk defa sorun yaşıyorun. böyle bir kart olamaz zaten boyut olarak. kartı soktutan sonra hiçbir şeyi hareket ettiremiyosun. büyükten öte yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 İşaretlediğin sokete PSUdan bir kablo girmesi gerekiyordu sanırım. Daha dorusu aynı anakart olmasada misal benim anakartta 4pinlik ek bir soket var. Sende de 6 pin. Ne yazıyor anakartın üzerinde girişin orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ATX_12W_2X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 hersey saglamsa, buyuk ihtimalle biseyi eksik takiyosun power mower. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bundan iki tane olması lazım PSU çıkışları arasında. Onları takacaksın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi kartta da elektrik var, anakartta da. fanlar manlar cpu fanları herşey çalışıyor. anakart diskotek gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar