Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni başladım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam
yeni başladım career missionları yapıom ama karar veremedim. ne önerirsiniz. yeni biri için hangisi iyidir.

kısaca neler yapılıyo bunlarda fln bilgi de bulamadım pek. exploring zevkli gözüktü nedir ne değildir gibi sorularım var.

teşekkürler.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Career gorevlerini yap biraz, bir destroyer alacak kadar para ve skill biriktir oyle. Sonra suraya git: Arnon IX - Moon 3 - Sisters of EVE Bureau. Burada Sister Alitura diye biri var, 50 gorevlik epic bir arc baslatiyor. Bunu yaparken evreni ogrenirsin, factionlari tanirsin biraz. Iyi para da kazanirsin. Bu arada bir cruiser icin filan skill kas, devam et oynamaya. Eger combat yonune gireceksen ben boyle basladim yeni combat icin, iyi oldu.

Sunu oku: http://www.isktheguide.com/ Digital versiyonu beles.
Mesaj tarihi:
hoşgeldin.

Kariyer görevleri getiri açısından bir süre sonra seni sadece military security görevlerine itecektir.

Level 4 lere yani. Benim tavsiyem ilk başta kafana göre takılman merak ettiklerini yap felan bi yandan skilleri kas maden işlerinede bakabilirisin.

Ama para securityde.
Mesaj tarihi:
para security de diye bişiy yok. Ne yaparsan para onda.
Örnek: Madenciliğe yönelirsin kazıp biriktirirsin bir takım gelişimlerden sonra o madenleri işlemeyi işledikten sonra biçim verdirmeyi öğrenebilirsin. Seri ve çapraz üretim ve biraz traderlık yaparak security den kazanacağın miktarın belkide 50 mislini kazanabilirsin bir günde.
Tabi bunlar tecrübe skill şans denkleminde olan işler.
Kolay gelsin.
Mesaj tarihi:
o zaman sole diyim skilline göre en iyi para securityde.

He bide kazıcak üreticek onlar için bpo alıcak önce onlar çalışıcak sonra 0.0da kazıcak sonra sattıklarını taşıcak satıcak.

Para securityde kardeş.
Mesaj tarihi:
MERKEZ kanalında sorsana bu sorularını.

Belli başlı şunda para var diyebileceğimiz bir oay yok.

0.0 anomaly yaparsan saatte 30m kazanabiliyorsun ama skillerin bayağı ilerlemesi lazım.

0.0 da anomaly yapanların bıraktıkları NPC gemi hurdaları(wreck) salvage (salvager ile geri dönüşüme sokmak) ve loot (içinden çıkan malzemeleri almak) yaparsan 1 saatte 12-13m kazanabiliyorsun.

görev yaparsan 17m a kadar kazanabiliyorsun.

Bunlar benim bildiklerim ama daha çok para kazanma yolu var.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

peki esas career'a ne zmn karar veriyoruz? skillerle mi ona yöneliyoruz yoksa?

Abi o career olayı biraz işin tutorial kısmı insanlar daha kolay adapte olsun diye yoksa ilerde bir şekilde bambaşka işlere yönlendiricek oyun seni eve university var oraya bakabilirisin.

Gergenin verdiği isk guide faydalı epey.
Mesaj tarihi:
bir kaç aylık plan yaparsan madencilikle güzel kazançlar elde edebilirsin.
ha kısa zamanda düzenli gelir istersen security görevlere odaklan. Combat görevleri seni pvp yede hazırlar amacın buysa.
Mesaj tarihi:
DERT3 said:

0.0 da anomaly yapanların bıraktıkları NPC gemi hurdaları(wreck) salvage (salvager ile geri dönüşüme sokmak) ve loot (içinden çıkan malzemeleri almak) yaparsan 1 saatte 12-13m kazanabiliyorsun.

abi daha fazla
kendi skilime gore konuşuyorum tabi bir anomalinin salvagesi 5-7 dakka
3000m3 noctis tam hatırlayamıyorum 80-90 m diyor infosu hani hangara giren itemlerin toplam fiyatını gösteren zavazingo ...ama ortalama 35 000 m3 salvage malzemesi 1b 200m 1b 400 m arası jitada yapıyor/du/ eylul ayında
esoteriada ekseri 35 k m3 kurier kotratı yapıyordum ve satılınca o 35 k m3 o kadar para elde ediyordum

bence en iyi para salvagede anomaly salgesinde
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Career gorevlerini yap biraz, bir destroyer alacak kadar para ve skill biriktir oyle. Sonra suraya git: Arnon IX - Moon 3 - Sisters of EVE Bureau. Burada Sister Alitura diye biri var, 50 gorevlik epic bir arc baslatiyor. Bunu yaparken evreni ogrenirsin, factionlari tanirsin biraz. Iyi para da kazanirsin. Bu arada bir cruiser icin filan skill kas, devam et oynamaya. Eger combat yonune gireceksen ben boyle basladim yeni combat icin, iyi oldu.

O sitedeki guide leri türkçeye çevirebilecek yeterli ingilizcesi olan yardımsever vatandaşlar gerekli bize :)
Mesaj tarihi:
bi de securty denmiş paso da ben bulamadım hiçbiyerde. military bi de advanced military var?

ya bi de oyunda yeniyim ya hemen bi eleştiri yapim

abi böyle güzel oyun yapmış adamlar bi gemi kokpitinden view yapmamışlar. hasta oldum oyunun atmosfere ama şöyle kokpitten izlesek gidişleri, tuşlara bassak falan süper olmaz mıydı lan eheh :)
Mesaj tarihi:
Tears said:

O sitedeki guide leri türkçeye çevirebilecek yeterli ingilizcesi olan yardımsever vatandaşlar gerekli bize :)

eğer yanlış yeri vermiyor isem bir aralar onun tercume edeceklerdi ama sonra ne oldu bilemem

şuraya bakabilrsiniz

http://forum.paticik.com/read.php?53,5613801
Mesaj tarihi:
bir soru daha
char 2 yıllık açıp bırakmıştım, bi itemler kazanmışım sanırım.

çantamda snowball, soundbox, rules of engagement, little helper ve neo yc 114 gibi itemler var. bunlar nedir ne işe yarar hiç anlamadım?
(redeem ettim bunları oyuna para ödiyince dün)
Mesaj tarihi:
Şu oyunda direk kısa ve uzun vaadeli hedef belirlemek lazım herşeyi denedikten sonra ,biraz ordan biraz burdan diyince eline hiçbirşey geçmiyor insanın ,ayrıca sıkılıyorsun da ona yetemiyorsun ,buna yetemiyorsun.Ben öyle bırakmıştım yoksa baya güzel oyun.
Mesaj tarihi:
huun said:

ben de gelenekseş 14 gün beta dönemimi açtım. takılalım mı birlikte? sararsa devam ederim hehe

biri invite yollasın 21 günlük trial al 1 hafta fazlan olur denemek için. hatta şu steam indirimi ile 51 gün oluyor sanırım 5 dolara sadece.

mail verirsen yollayabilirim ben.
  • Yeni Oluştur...