Apache Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 istanbul-izmir arası muhabbette iyiymiş :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 itiraf comdan bunlar. sonuna bittiğim an bu andır sedat abi. eklemişler.[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 şu otobüs olayını okuyunca aklıma benim bir anım geldi. 2-3 sene önce tatil dönüşü otobüste yanıma hödüğün biri oturdu ama görseniz tam hırbo.Herif kola servisinde şişeyi alıyo 1 tane kek alıcağı yere 5-6 tane almıştı.Kendi içimden yuh demiştim.Neyse bi ara muavin kolonyalı mendil daıttı hırbo herif yine bi avuç aldı kolonyalı mendilden sonra bi baktım herif koltuk altını siliyo kolonyalı mendille bide "ohşş" diyip duruyodu Direk dalacaktım kafa-göz kendimi zor tutmuştum walla..Ama unutulmaz bi yolculuktu benim için:([signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 aehuaehuaehaeu koltuk altını silio aehuaehuaehuaeh valla bi yere kadar kesin dalardım ben aehauehuaeh[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: LevieMaxilack, 15 Kasım 2004 23:55 tarihinde demiş ki: end of transmission! iyi o zaman bu da benim bittiğim an olsun ehueheuhe 2-5 ve sonuncusu çok güzelmiş, diğerleri bana o kadar etkili gelmedi bunların yanında :)[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: -Nagash-, 16 Kasım 2004 00:03 tarihinde demiş ki: Hemen birşey ekliyim ; Lise 1.sınıftayım ders fizik hoca sürtünme konusunu anlatıor , 5-10 dakıkalık konuşmadan sonra. Hoca:Ya sürtünme olmasaydı......... Ben:Hiçbişe zevk vermezdi. Hoca:Sınıfımdan çık , müdürün odasında beni bekle. İşte o anda benım bittiğim andı. :) HAHEA[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Maedhros_Laorx, 16 Kasım 2004 01:03 tarihinde demiş ki: bide "ohşş" diyip duruyodu ahuahaha koptum :lol:[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Euehueh ohş[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Chiptech, 16 Kasım 2004 00:54 tarihinde demiş ki: itiraf comdan bunlar. sonuna bittiğim an bu andır sedat abi. eklemişler. itiraf.comdan değil, www.sedatabi.com dan [Bu mesaj forgiver122 tarafından 16 Kasım 2004 08:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 off sonuncusu superdi ya çok güldüm ellerine sağlık[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Güzel ve bu yazı bitirdi beni Sedat abiiii[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bı Sedatabi derım bıde Mahmutabi[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Maedhros_Laorx, 16 Kasım 2004 01:03 tarihinde demiş ki: şu otobüs olayını okuyunca aklıma benim bir anım geldi. 2-3 sene önce tatil dönüşü otobüste yanıma hödüğün biri oturdu ama görseniz tam hırbo.Herif kola servisinde şişeyi alıyo 1 tane kek alıcağı yere 5-6 tane almıştı.Kendi içimden yuh demiştim.Neyse bi ara muavin kolonyalı mendil daıttı hırbo herif yine bi avuç aldı kolonyalı mendilden sonra bi baktım herif koltuk altını siliyo kolonyalı mendille bide "ohşş" diyip duruyodu Direk dalacaktım kafa-göz kendimi zor tutmuştum walla..Ama unutulmaz bi yolculuktu benim için:( HAhahah süfer koptum... Bu arda uo oynayan bi ark bana sınıfta paso ezik mage derdi kimse anlamını bilmiodu sınıfta sora tüm sınıf ezik mage demeye başladı ama hala anlamını bilmiolar :) Bende bir keresinde yine okulda arkdaşıma doğrtu koşuodum üstüne atlicaktım o anda arkdaşımın farkında olmadan kendara çekilmesiyle tüm bir okulun önünde yere düşmüştüm ve ayağımı kırmıştım...İşte o an benim biittiğim andı sedat abi...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 evet guzel bir itiraf.com derlemesi yapmış arkadaş.tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 olay budur ;) | | V işte adamın bittiği an :[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yokişte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 puhauhzuhauzh zuahauhauahuahauh nihohohohohohgoo *!ÖLÜR*[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 mnioohaoahoahoa[signature][hline]Dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 *koparrrrrr*[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 oy! acıdım adama be.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Cermy, 16 Kasım 2004 13:50 tarihinde demiş ki: olay budur ;) | | V işte adamın bittiği an : 10 numara bi fotoraf, yarıldım[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: forgiver122, 16 Kasım 2004 08:57 tarihinde demiş ki: said: Chiptech, 16 Kasım 2004 00:54 tarihinde demiş ki: itiraf comdan bunlar. sonuna bittiğim an bu andır sedat abi. eklemişler. itiraf.comdan değil, www.sedatabi.com dan [Bu mesaj forgiver122 tarafından 16 Kasım 2004 08:59 tarihinde değiştirilmiştir] sedatabi calmıstır itiraf.com dan o zaman.[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Arkadaşlarla yemek yiyecektik. Lokantaya gittiğimde henüz kimse yoktu. Bir süre sonra kalabalık bir grup halinde geldiler. Öpme faslında o sırada sipariş almak üzere bekleyen garsonu da öpmüştüm! Tabii kahkaha tufanı kopmuştu. İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi. said: heartbreaker?; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 22; İl:İstanbul 14.07.2004 Bugün yemeğe Chocolate'a gitmiştik. Fakat orası yerine magmada yedim! Yemeğe geç kalan arkadaşlarım kalabalık bir grup halinde geldi. Öpme faslında hızımı alamadım, sıradan garsonu da öptüm! Ben ne diyeyim ki kendime daha? Gece otobüsle İstanbul'dan İzmir'e gidiyordum. Yanımda oturan da benim gibi iri kıyım olunca komple vücut teması oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde, ikimiz de uyumuşken, yanımdaki yolcu birden sıçradı. Karımdan alışık olduğum için, 'Geçti bitanem. Ben yanındayım, yok bir şey' deyiverdim! Adam gözlerini aralayıp dehşetle bana bakmıştı. İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi. said: takobell; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 30; İl:İstanbul 03.06.2004 Ankara'dan İzmir'e otobüsle gece yolculuğu yapıyordum. Ben de, yanımdaki vatandaş da iri kıyım olduğumuz için haliyle komple vücut teması oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde, ikimiz de uyumuşken, yanımdaki arkadaş birden sıçradı. Ben de eşimden alışık olduğum için tam, "Geçti bi tanem. Ben yanındayım, yok bi şey" diyecekken birden nerede olduğumu farkettim! Otobüs mağma sapağını geçip İzmir'e devam etti. Neyseki! 6 yaşındayken komşu ablaya izlediğim çizgi filmi anlatıyordum. Babası da yanımızda oturuyordu. Çocuk salaklığıyla, gorilleri anlatırken, Böyle böyle göğüslerine vuruyorlardı abla. Hem de göğüsleri seninkilerden daha büyüktü' demiştim! Yıllar sonra bizi ziyarete geldiklerinde adam bunu hatırlattı.İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi. said: cmrtesisevisgeni; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; İl:Ankara 11.11.2002 Altı yaşındaki bir akrabam bana izlediği çizgi filmi anlatıyordu. Babası da yanımda oturuyordu. Gorilleri anlatırken, "Böyle böyle göğüslerine vuruyorlardı abla. Hem de göğüsleri seninkilerden daha büyüktü!" dedi. Magmaya giriş ne taraftaydı acaba? Dünyanın parasını verip aldığım yırtık model jean pantolonumu giymiş sevgilimle dolaşıyorduk. Babamla karşılaştık. Bacaklarıma doğru aşağılayıcı bir şekilde bakıp, 'Hayrola, mahallenin köpekleri kovaladı galiba' demişti! İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi. said: JazzyJazz; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 27; İl:İstanbul 18.06.2003 Dünyanın parasını verip aldığım yırtık model jean pantolonumu gören babam, "Hayrola, mahallenin köpekleri kovaladı galiba" dedi. Magmaya pantolon bağışı kabul ediyorlar mı? Üniversite yıllarım. Kulak rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmiştim. Doktor muayene esnasında rahat olmam için benimle sohbete başladı. 'Öğrenci misin?' 'Evet.' 'Hangi üniversite?' 'Uludağ.' 'Ben de oradan mezun oldum. Hangi bölümde okuyorsun?' 'İşletme' dedim ve bombayı patlattım: 'Siz hangi bölümden mezun oldunuz?' 'Sence?' İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi. said: Doktor bu ne; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; İl:Bursa 21.09.2004 Üniversite yıllarıydı. Kulak rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmiştim. Doktor muayene esnasında rahat olmam için benimle sohbete başladı. D: "Öğrenci misin?" B: "Evet." D: "Hangi üniversite?" B: "Uludağ." D: "Ben de oradan mezun oldum. Hangi bölümde okuyorsun?" B: "İşletme" dedim ve dünyanın en aptal sorusunu sordum. "Siz hangi bölümden mezun oldunuz?" D: "Sence?" Sabah ofiste telefonla konuşuyordum. Telefonu omuzumla başımın arasına sıkıştırmıştım. Elimin birinde cep telefonu, diğerinde poğaça vardı. Cep telefonumu şarj etmek isterken şarj aletinin ucunu birden poğaçaya soktum! Gören oldu mu diye kafamı çevirince de müdürümle göz göze geldim. Sırıtıyordu. İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi. said: _beceriksiz_; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl:İstanbul 30.09.2002 Bir iş yaparken diğerini yapamıyorum. Geçenlerde telefonla konuşuyordum. Telefonu omuzumla başımın arasına sıkıştırmıştım. Elimin birinde cep telefonum, diğerinde poğaça vardı. Cep telefonumu şarj etmek isterken şarj aletinin ucunu poğaçaya soktum. En kötüsü de karşıdan patronun beni izlemesiydi. Tabii o pohaça oldu sana lavlı börek. Lise 1. sınıftaydım. Kimya dersinde "ısınan maddeler genleşir" konusunu anlatan hocamız, 'Örneğin pirinç' deyince atladım: 'Haklısınız hocam yaa! 2 bardak pirinci ısıtınca koca bir tencere pirinç pilavı oluyor.' Hoca, 'Oğlum bu yemeklik pirinç değil, metal olan pirinç' deyince bütün sınıf gülmekten yerlere yatmıştı. İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi. said: neodogmatik; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; İl:Adana 22.08.2004 Lise 1. sınıftaydım. Kimya dersinde ''ısınan maddeler genleşir'' konusunu anlatan hocamız, "Örneğin pirinç" deyince atladım: "Haklısınız hocam yaa! 2 bardak pirinci ısıtınca koca bir tencere pirinç pilavı oluyor!" Hoca, "Oğlum bu yemeklik pirinç değil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cermy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 öeh...[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 araştırmacı chiptech :-p[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Şimdi Sedat abi, benim bi arkadaşım var, bide onun bi arkadaşı daha (abi bakma öyle, valla ben değilim). Bunlar üniversite öğrencisi, akıllı, uslu aynı zamanda delikanlı çocuklar. Abi bunlar öğrenci ya sigara, alkol hepsi var tabii para yetiştiremiyorlar. Bunlarda yol parasından kurtulmak için okula otostopla gidiyorlar. Şimdi abi üniversiteye giden bir yol var. O yola sapmış olan bütün arabalar üniversiteye gittiği için yoldaki öğrencileri de alıyorlar. Abi bu arkadaşlar bir gün yine okula gitmek için bir arabanın almasını bekliyorlar. Aynı şekilde durdukları yerde birkaç insan daha bekliyor. Neyse bir araba geliyor duruyor. Bizim iki eleman arka koltuğa kuruluyorlar. Orada bekleyen kızlardan biri de ön koltuğa oturuyor. Araba hareket ediyor. Sedat Abi, önde oturan kız arabayı kullanan çocuğa dönüp "Erhan arka koltuktakiler kim?" diyor. "Bilmiyorum canım, seni almak için durduğumda arabaya bindiler?!" diyor. İşte bu arkadaşların bittiği an o andır Sedat abi[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 öeh...[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 araştırmacı chiptech :-p[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Şimdi Sedat abi, benim bi arkadaşım var, bide onun bi arkadaşı daha (abi bakma öyle, valla ben değilim). Bunlar üniversite öğrencisi, akıllı, uslu aynı zamanda delikanlı çocuklar. Abi bunlar öğrenci ya sigara, alkol hepsi var tabii para yetiştiremiyorlar. Bunlarda yol parasından kurtulmak için okula otostopla gidiyorlar. Şimdi abi üniversiteye giden bir yol var. O yola sapmış olan bütün arabalar üniversiteye gittiği için yoldaki öğrencileri de alıyorlar. Abi bu arkadaşlar bir gün yine okula gitmek için bir arabanın almasını bekliyorlar. Aynı şekilde durdukları yerde birkaç insan daha bekliyor. Neyse bir araba geliyor duruyor. Bizim iki eleman arka koltuğa kuruluyorlar. Orada bekleyen kızlardan biri de ön koltuğa oturuyor. Araba hareket ediyor. Sedat Abi, önde oturan kız arabayı kullanan çocuğa dönüp "Erhan arka koltuktakiler kim?" diyor. "Bilmiyorum canım, seni almak için durduğumda arabaya bindiler?!" diyor. İşte bu arkadaşların bittiği an o andır Sedat abi[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar