Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir-Balatçıkta yeni proje EVACITY

Karag8z

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar çizmiş olduğum 144 dairelik bir sitenin ismini seçtim. Firma logosunu içeren logoyu hazırladım. şu şekilde;

Şimdi 2+1 evler 85 m² ve 99.000 TL olacak. 3+1 ev fiyatlarıda 149.000 TL den başlayacak.
Buna göre 15.000 tl ödeyenler ayda 850 tl ye 2+1 ev sahibi olabiliyor. nasıl bir slogan veya yol izlemeliyim fikri olan?

Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

eva değil de elvacity
başarılar.

Abi müşteri nasıl okursa o şekilde devam eder isim elva city okunuyorsa öyle olsun :D yarın işyerinden 1-2 render eklerim. Zaten firmanın 120 daire bitmiş bir sitesi var aynı yerde 800 mt aralıkla. onun ismini prestige life koymuşlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

hacı babanın insaat sirketine logo yaptın herhalde. verin para profesyonel birini bulun.

hacı bilip bilmeden konuşma istersen.
1-benim babam öleli 23 yıl oldu.
2-ben sadece projeyi çizdim. site ismini buldum.
3-Şirketin logosunu ben yapmadım. zaten yıllardır kullanıyorlar.

Ama bana görede logo gayet başarılı. her logo mutlaka %100 isim yazarak oluşmaz. hem zaten ünlü düşünür anakin skywalker da zamanında demişti ki" bana görede siz kötüsünüz " :D
Sosyal ağlarda paylaş

yaw hiç sorma kırk defa denedim yok bayılıyorlar o logoya kaç tane reklamcı getirttim ne süper tasarımlar vardı ama yok adamlar nuh dedi peygamber demedi. açıkçası o logoya uygun isim ve tasarım bulmakta bayada zorlandım. bu en hoş tasarım oldu isim olarak yarın renderler filan koyarım bakarsınız zaten ucuz evler olacak bunlar toki evlerinden 1 kademe iyi olur sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...