Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Arkadaşlar çizmiş olduğum 144 dairelik bir sitenin ismini seçtim. Firma logosunu içeren logoyu hazırladım. şu şekilde; Şimdi 2+1 evler 85 m² ve 99.000 TL olacak. 3+1 ev fiyatlarıda 149.000 TL den başlayacak. Buna göre 15.000 tl ödeyenler ayda 850 tl ye 2+1 ev sahibi olabiliyor. nasıl bir slogan veya yol izlemeliyim fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bok gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 iarwain said: bok gibi olmuş sağol o senin bokluğundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Varol mu Yarol mu? Eva mı? Eya mı? Logo'lar pek iç açıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Balatçık neresi evler ucuz baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 tuvtürke yakın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 firmanın logosu o şekildeydi bende uyarlama yaptım. asıl olarak sormak istediğim sloganı nasıl kullanmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 eva değil de elvacity diye okudum logodan ilk. iki çizgi olmamış gibi. başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 barnacle said: tuvtürke yakın mı hemen arkasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ahmedinejad said: eva değil de elvacity başarılar. Abi müşteri nasıl okursa o şekilde devam eder isim elva city okunuyorsa öyle olsun :D yarın işyerinden 1-2 render eklerim. Zaten firmanın 120 daire bitmiş bir sitesi var aynı yerde 800 mt aralıkla. onun ismini prestige life koymuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bu arada almak isteyen olursa benim şu an sıvada olan inşaatım, karşıyaka devlet hastanesi arkasındadır. 5 kat 5 daire 3+1 110 m² Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abi yana yatık harfler sanki binalar yıkılıcak gibi bi his uyandırıo sloganı gayet kullan işte kira ödeme eva öde sdlf gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 öyle yukarda kocaman ZEM İNSAAT yazarsa kimse almaz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 applev0dka said: öyle yukarda kocaman ZEM İNSAAT yazarsa kimse almaz onu ehehe renderde yazdım onu gerçekte o olursa oturma izni alamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 reampage said: abi yana yatık harfler sanki binalar yıkılıcak gibi bi his uyandırıo sloganı gayet kullan işte kira ödeme eva öde sdlf gibi. tam bunu yazıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ne kötü logoymuş ya eva mı elya mı eya mı ne oldugu belirsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hacı babanın insaat sirketine logo yaptın herhalde. verin para profesyonel birini bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 alt alta 7 çizgi şaşı bak şaşır gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ne biçim isimler koıyuyounuz şu sitelere ya yapsanıza bi manolya köy huzur sitesi kasımpatı evleri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Ev alma, Ev'a al. asldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ilk sayfada midem bulandı lan tum gun inşaat dıs cephe falan goruyorum geldim bi baktım dıs cephe resmi noluyo lan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 toggie said: hacı babanın insaat sirketine logo yaptın herhalde. verin para profesyonel birini bulun. hacı bilip bilmeden konuşma istersen. 1-benim babam öleli 23 yıl oldu. 2-ben sadece projeyi çizdim. site ismini buldum. 3-Şirketin logosunu ben yapmadım. zaten yıllardır kullanıyorlar. Ama bana görede logo gayet başarılı. her logo mutlaka %100 isim yazarak oluşmaz. hem zaten ünlü düşünür anakin skywalker da zamanında demişti ki" bana görede siz kötüsünüz " :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 basın saolsun. logoyu sen degistir o zaman. daha iyisini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yaw hiç sorma kırk defa denedim yok bayılıyorlar o logoya kaç tane reklamcı getirttim ne süper tasarımlar vardı ama yok adamlar nuh dedi peygamber demedi. açıkçası o logoya uygun isim ve tasarım bulmakta bayada zorlandım. bu en hoş tasarım oldu isim olarak yarın renderler filan koyarım bakarsınız zaten ucuz evler olacak bunlar toki evlerinden 1 kademe iyi olur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 mal gibi 40. kere söyleniyor olacak ama logo harbi çok kötü be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar