Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Yillardir ara vere vere bu oyunu oynadigimi ve hep ticaret ile ugrastigimi biliyorsunuz. Yas kemale erdikce EVE ile gecirdigim vakit de artip diger oyunlar azaliyor zaten. Bu seferki girisimde tamamen farkli bir sey yapip aksiyon olaylarina girmeye karar verdim. 2006'dan beri uyeyim ama sirf ticaret yapmistim. Bir cruiser aldim Amarr'dan, Omen, yarin sabaha da skilleri tamamlanmis olacak. Biraz da L1 gorevleri yaptim, Sisters of EVE'in arc'ini bitirdim bir Amarr destroyer ile. Simdi nereye gideyim? Bu destroyer'dan once aldigim silahlari parmaklarimla sayabilecegimi dusunerek biraz tavsiyede bulunabilir misiniz? Oyunda gecirdigim zaman dolayisiyla az cok biliyorum ama biraz yol gosterimi iyi olur yine de. Gemime neler almam gerektigini ozellikle pek bilmiyorum, amacim bir battleship skilli kasana kadar l2 ve l3 gorevleri yapmak, sonra da 0.0'a giderim, bir corp bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Abi çok pis trolleyecektim ama seni sevdiğim için yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Amarr oynadığına göre Mani ve çevresindeki security görevlerine başla bence. Mani yi üst edinebilirsin hem L1 hem L4 ajan bulabilirsin. Hemen yan sistemlerinde ise L2-L3 ajanlar mevcut. Imperial Navy di sanırım. Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Gerge le aynı durumdayım bende. 3 yıllık accountta 800 k skill point var millet inanmıyor bile noobum diyince eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 E bunca yoldır ticaret yaptığınıza göre dünyalığınızı halletmişsinizdir. en iyisi adam gibi bir pvp char alıp pvp'ye akın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Karakter alan oyuncularin nasil zevk aldigini anlamiyorum. Insanin yillardir oynadigi, kendi gelistirdigi karakter varken. Zaten cok egleniyorum sifirdan giderken. Fitting icin tavsiye istedim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 selamlar LVL3 Harbinger fitin boylebirsey olmali : LVL3 PVE Harbinger ayni siteden diger gemilerin fitlerine de bir göz atabilirsin, fikir olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Babameal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Erkenden PvP ye akmayı düşünürseniz şayet Faction Warfare derim. PvP mekaniklerini öğrenmeniz açısında ilk etapta oldukça işinize yarayacaktır. Ki genel olarak savaş küçük gemilerle devam ettiğinden kayıplarınızda çok da sıkıntı yaşamazsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Abi EFT kurmayı unutma, harbinger fiti verilmiş, amarr fitleri genelde benzer ve rahattır sıkıntı yaşamazsın. Ama eft kurup oynaşmayı unutma, bide mekanikleri bilio musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 EFT calismiyor bende. OS X kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 crossover falan yemio mu? Hani şimdi eve in kendi in-game eft gibi bişisi var ama, eft olmadan olmaz ya. şu da var http://www.evefit.org/static/pyfa#faq pyfa da eft nin pythonla yaplımış hali bunlar olmadan olmaz yani, öyle önemliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Endustriyel gemi fittingine benzeniyor sanirim. Crossover ile bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 EFT nedi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 elektronik fon transferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bende öyle düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar