Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noyzura tüylü ceket meselesi

chrome

Öne çıkan mesajlar

Sequoya said:

Bu arada şu @copry kim ya hatun mu? Cevap vermeme rağmen özenle hakaret etmeye devam ediyor.

Genelde hatun kişilikler dikkat çekmek amacıyla böyle davranır. Öyle ise biri uyarsın evliyim ben.

senden çok daha iyi bir hayatı olduğuna eminim. yardımı senin gibi egosunu şişirmek için random insanlara değil de bilgisi dahilinde ulaşabildiği insanlara karşılık beklemeksizin yapıyor.
sınırı bil sequo ! döveriz lan
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

Sequoya said:

Bu arada şu @copry kim ya hatun mu? Cevap vermeme rağmen özenle hakaret etmeye devam ediyor.

Genelde hatun kişilikler dikkat çekmek amacıyla böyle davranır. Öyle ise biri uyarsın evliyim ben.

senden çok daha iyi bir hayatı olduğuna eminim. yardımı senin gibi egosunu şişirmek için random insanlara değil de bilgisi dahilinde ulaşabildiği insanlara karşılık beklemeksizin yapıyor.

Senin üstünden hiç Ferrari geçti mi?

http://media.tumblr.com/tumblr_mc5xvpxSgY1qdnzw5.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

Sequoya said:

Tamam lan dövmeyin meraktan sordum sadece. Genelde çok karşılaşırım bu tip hatun rolleriyle. Taktikler hep aynı.

Erkekmiş meğer ama yapmasın böyle şeyler kız zannediliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Nazca said:

Saeros said:

çok alakasız yerlere kaydı konu ama neyse devam etsin şimdilik
yalnız argoyu kısın biraz, yoksa abidik gubidik şeyler yazarım postlarınıza, mahvederim sizi.

Abi sequo'dan iyi niyetli biri varsa o da Saeros ya.

Yavuza kafam girsin.

HADİ EDİTLE, BUNU DA EDİTLE ALÇAK.

editledim /sae
Sosyal ağlarda paylaş

Xunn420 said:

Sequoya said:

Niyetim iyidir hoştur güzeldirde birde 180 derece ötesinde işler değişince baya karanlık bir yanıda vardır:)

The Dark Knight Rises diyelim o zaman lol. O kadarda iyi değilim olm ışık görmem lazım ausdhuashduashd

Hadi madem araba içinde efendi bi foto çektir güzelcene otursun kompozisyona bi çizeyim 50x70.

Aha bu da thread sırasında çizim, böyle devam ederse biter bu gece dfg.

http://i.imgur.com/g4Fvx.jpg

Öf kagıdı düz tutamamışım.

Sol gözle burnun kesiştiği kısımda problem var panpa.
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

ahaha ferrari ve bilimum başka araçlar alacak paran var ama şu tenini bi açtıramadın be. hayır, arabandan başka övüneceğin bi şey olurdu hayatında. bu tip hatunları tanırmış bir de asdfşliaskdf

Olm manyakmısın esmerim diye nasıl övgüler alıyorum bilemezsin. Millet para veriyor lan solaryum falan.

Geçiniz yani bu olayıda:)

2 sene öncesinden bi foto hayır diyecek hatun yok olm:D
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

Akito said:

ahaha ferrari ve bilimum başka araçlar alacak paran var ama şu tenini bi açtıramadın be. hayır, arabandan başka övüneceğin bi şey olurdu hayatında. bu tip hatunları tanırmış bir de asdfşliaskdf

Olm manyakmısın esmerim diye nasıl övgüler alıyorum bilemezsin. Millet para veriyor lan solaryum falan.

sence teninin renginden dolayı mı alıyosun o övgüleri ? samimi ol bak
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

Akito said:

2 sene öncesinden bi foto hayır diyecek hatun yok olm:D

süpersin bro. böyle kart mart alıyomuşun sen öyle duyduk, http://www.logitech.com/tr-tr/product/wireless-headset-h600?crid=36 şunu çok sevdim ben de fakiriz işte nabalım, alsana bana :) :) :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...