Akito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Sequoya said: Bu arada şu @copry kim ya hatun mu? Cevap vermeme rağmen özenle hakaret etmeye devam ediyor. Genelde hatun kişilikler dikkat çekmek amacıyla böyle davranır. Öyle ise biri uyarsın evliyim ben. senden çok daha iyi bir hayatı olduğuna eminim. yardımı senin gibi egosunu şişirmek için random insanlara değil de bilgisi dahilinde ulaşabildiği insanlara karşılık beklemeksizin yapıyor. sınırı bil sequo ! döveriz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hamsilipilav said: bu kadar kişi yedi yüz liraya dışarda eğlenebilir misin? sdfs şu laf arada kaynamasın. çogiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Akito said: Sequoya said: Bu arada şu @copry kim ya hatun mu? Cevap vermeme rağmen özenle hakaret etmeye devam ediyor. Genelde hatun kişilikler dikkat çekmek amacıyla böyle davranır. Öyle ise biri uyarsın evliyim ben. senden çok daha iyi bir hayatı olduğuna eminim. yardımı senin gibi egosunu şişirmek için random insanlara değil de bilgisi dahilinde ulaşabildiği insanlara karşılık beklemeksizin yapıyor. sınırı bil sequo ! döveriz lan Senin üstünden hiç Ferrari geçti mi? http://media.tumblr.com/tumblr_mc5xvpxSgY1qdnzw5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Harbi o ne gereksiz bi atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Akito said: Sequoya said: Bu arada şu @copry kim ya hatun mu? Cevap vermeme rağmen özenle hakaret etmeye devam ediyor. Genelde hatun kişilikler dikkat çekmek amacıyla böyle davranır. Öyle ise biri uyarsın evliyim ben. senden çok daha iyi bir hayatı olduğuna eminim. yardımı senin gibi egosunu şişirmek için random insanlara değil de bilgisi dahilinde ulaşabildiği insanlara karşılık beklemeksizin yapıyor. sınırı bil sequo ! döveriz lan Tamam lan dövmeyin meraktan sordum sadece. Genelde çok karşılaşırım bu tip hatun rolleriyle. Taktikler hep aynı. Erkekmiş meğer ama yapmasın böyle şeyler kız zannediliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://3.bp.blogspot.com/_uz2s8OT0-Dc/TG2F0RaifcI/AAAAAAAACHk/33ovo-Tpz8I/s1600/yi%C4%9Fit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 alın bu zengini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Saeros said: çok alakasız yerlere kaydı konu ama neyse devam etsin şimdilik yalnız argoyu kısın biraz, yoksa abidik gubidik şeyler yazarım postlarınıza, mahvederim sizi. Abi sequo'dan iyi niyetli biri varsa o da Saeros ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Xunn420 said: http://i.imgur.com/zifZF.jpg abo çok iyiymiş bu bağlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sequoya said: Tamam lan dövmeyin meraktan sordum sadece. Genelde çok karşılaşırım bu tip hatun rolleriyle. Taktikler hep aynı. Erkekmiş meğer ama yapmasın böyle şeyler kız zannediliyor :) Abi biliyordum o kabarıklıgın penis oldugunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Nazca said: Saeros said: çok alakasız yerlere kaydı konu ama neyse devam etsin şimdilik yalnız argoyu kısın biraz, yoksa abidik gubidik şeyler yazarım postlarınıza, mahvederim sizi. Abi sequo'dan iyi niyetli biri varsa o da Saeros ya. Yavuza kafam girsin. HADİ EDİTLE, BUNU DA EDİTLE ALÇAK. editledim /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bu kişisel kategorisine bir konuda ben açacam gençlik yıllarından bol araba ve para içeren :) ilgi çekiyor iyi post kasılır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ahaha ferrari ve bilimum başka araçlar alacak paran var ama şu tenini bi açtıramadın be. hayır, arabandan başka övüneceğin bi şey olurdu hayatında. bu tip hatunları tanırmış bir de asdfşliaskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Xunn420 said: Sequoya said: Niyetim iyidir hoştur güzeldirde birde 180 derece ötesinde işler değişince baya karanlık bir yanıda vardır:) The Dark Knight Rises diyelim o zaman lol. O kadarda iyi değilim olm ışık görmem lazım ausdhuashduashd Hadi madem araba içinde efendi bi foto çektir güzelcene otursun kompozisyona bi çizeyim 50x70. Aha bu da thread sırasında çizim, böyle devam ederse biter bu gece dfg. http://i.imgur.com/g4Fvx.jpg Öf kagıdı düz tutamamışım. Sol gözle burnun kesiştiği kısımda problem var panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Akito said: ahaha ferrari ve bilimum başka araçlar alacak paran var ama şu tenini bi açtıramadın be. hayır, arabandan başka övüneceğin bi şey olurdu hayatında. bu tip hatunları tanırmış bir de asdfşliaskdf ABİ ADAM ROLÜMÜ ÇALDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Akito said: ahaha ferrari ve bilimum başka araçlar alacak paran var ama şu tenini bi açtıramadın be. hayır, arabandan başka övüneceğin bi şey olurdu hayatında. bu tip hatunları tanırmış bir de asdfşliaskdf Olm manyakmısın esmerim diye nasıl övgüler alıyorum bilemezsin. Millet para veriyor lan solaryum falan. Geçiniz yani bu olayıda:) 2 sene öncesinden bi foto hayır diyecek hatun yok olm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ten açtırmak filan noluyor abi, saçmasapan konuşmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 mmo kültürü almış biri olarak medic'i koruyorum beyler. sonra 20 yaş dişiniz çıkınca ararsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sequoya said: Akito said: ahaha ferrari ve bilimum başka araçlar alacak paran var ama şu tenini bi açtıramadın be. hayır, arabandan başka övüneceğin bi şey olurdu hayatında. bu tip hatunları tanırmış bir de asdfşliaskdf Olm manyakmısın esmerim diye nasıl övgüler alıyorum bilemezsin. Millet para veriyor lan solaryum falan. Geçiniz yani bu olayıda:) sence teninin renginden dolayı mı alıyosun o övgüleri ? samimi ol bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sequoya said: Akito said: ahaha ferrari ve bilimum başka araçlar alacak paran var ama şu tenini bi açtıramadın be. hayır, arabandan başka övüneceğin bi şey olurdu hayatında. bu tip hatunları tanırmış bir de asdfşliaskdf Olm manyakmısın esmerim diye nasıl övgüler alıyorum bilemezsin. Millet para veriyor lan solaryum falan. Geçiniz yani bu olayıda:) 2 sene öncesinden bi foto hayır diyecek hatun yok olm:D süpersin bro. böyle kart mart alıyomuşun sen öyle duyduk, http://www.logitech.com/tr-tr/product/wireless-headset-h600?crid=36 şunu çok sevdim ben de fakiriz işte nabalım, alsana bana :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 2/10 would not bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 deadwoll said: Sol gözle burnun kesiştiği kısımda problem var panpa. Eyvallah hocam bitince overall ayar çekicem zaten, taslak kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 noyzura diye geldik yine xunn çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 aynen bende medic grubundayım adama zaten kılım artı diş sorusu sormuştum bir iki tane nankörlük etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Akito said: sence teninin renginden dolayı mı alıyosun o övgüleri ? samimi ol bak Hangi ekran kartını istiyorsan söyle direkt çekinme sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar