Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 dostum bu kişisel son günlerde bir harika ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 fizban said: biraz daha oğuz atay anlatımı elde edersen umut sarıkaya karikatürüne konu olabilirsin, ha gayret. umrumda değil karikatürlere konu olmak ama senin de artık imzanı değiştirmen yerinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yoo her pati tadıcak elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abi seni tantrik takılırken gözümün önüne getirdim de bi iki saniyeliğine. oh şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 moriarty said: yoo her pati tadıcak elbet hattaa bazıları bir kaç kere tattı/tadacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bu ney ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 aha video buldum. noyzura meets pınar http://vimeo.com/51366076 deterministik öğelerle süslü önsevişmesel bi çalışma. -yanlışlıkla video moduna almışım -demek ki video çekmen gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kız türkücafe şarkıcısı sanırım asadasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 AHAHHAHAHAHAHAH KADER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hah basa sardik, kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Masakari said: Şu tiplerden dayak yedim deme bağaa spoooy http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/374924_446648242037751_355092257_n.jpg asdfasd olay ne biri bu cahile özet geçse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yaramaz ufak çocuklar gibisiniz kızamıyorum artık olmadık laflarınıza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ya bi dakka tuylu ceket simdi pinarin dedektiflik macerasindan sonra buraya saran ninja mi off cok uzak kalmisim dramalardan bende ozet istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 okumadım ama videodaki kız çok iyiymiş devamında muhtemelen sevişiyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Forum 1 haftadır garip bir yere gidiyor ama dur bakalım nolacak ne çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 öyle olması gerekiyodu şevki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 adam artık bizden biri. diğeri de yengemiz olur. lütfen bunu unutmadan yazalım. ama yengede şimdi erik gi.. hayır yapmıcam hayır kütür kütür turşu.... arggh! hayır!! yazmamalıyım! akşam simidi gibi böy... laaayn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 noyzura üstad sizin fotoğraflarınızı kim çekiyor böyle yahu? osmanlı çekimleri falan, olur iş değil, çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ben noyzurayı destekliyorum.dış görünüşüne göre kedi kesip yediğini düşünsem de adam iyi niyetle yaklaşıyor lan .ya patiye kafa güzelken giriyor hep ya da adam genel olarak böyle sdfs adam lord argos gibi aşkım dediği kızın seksi resimlerini koysa dalga geçilir de.kendince farklı düşünceleri var o kadar.bunu da agresif biçimde paylaşmıyor gördüğüm kadarıyla.e geçilen dalgaları da pek sallamıyor.belki sallıyordur da belli etmiyor. sonuçta sayfalarca stalklanan hayranı olunan kızın sahibi olarak geldi.sırf bu yuzden bütün mevzu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abi pınar olayından taa buralara gelinmesi çok acayip ya.dizi gibi bildiği aoke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Adam ruhsal olarak arınmış bir kere. Ama giyim tarzı çok enteresan. Babası falan varsa ne diyordur lan adam, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bir insan kendi gibi düşünmediği belli bir topluluğa niye kendini anlatmaya çalışır onu çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Noyzura said: umrumda değil karikatürlere konu olmak ama senin de artık imzanı değiştirmen yerinde olur.dövcen mi beni de ? yoksa tüylü ceket mi giydirecen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 fizban 2 gün sora tüylü cekette iyi aslında diye başlık açmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar