Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 serjuhan said: Pls PM Resimler için PM diyosan Roketin alıntısına bak. Hay yarın sabah 6'da kalkacam. Geçen sefer Xunn'un bir ekran kartı uğruna kendini sattığı efsanevi başlığı kaçırdım. Şimdi de bu kaççak. Üfff.... Yalnız 2012'nin son günleri ne kadar verimli geçti dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 deliler gibi istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ahaha foto msjlarla herkese ulaşmış anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ahahahahhahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi siyah naylon içinde satılan dergilerin bi köşesinden alıntı gibi bir whatsapp diyaloğu işte. çok über bi malzeme yok. duvardan duvara vurma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ses çıkarmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 kedinin bakışı tam wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 roketde yapıyo yapıyo sonra ben işsizmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 arkaplandaki kedi ve diyalog uyumu ÇOK ANLAMSIZDI ya yarım saattir gülüyorum ahahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 senko said: duvarla aramda kal vecihiii yasla beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Dynun said: abi siyah naylon içinde satılan dergilerin bi köşesinden alıntı gibi bir whatsapp diyaloğu işte. çok über bi malzeme yok. duvardan duvara vurma var duvarla arada kalma var abi darbeli degil, sert ve sessizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 "roket adam" said: arkaplandaki kedi ve diyalog uyumu ÇOK ANLAMSIZDI ya yarım saattir gülüyorum ahahahhahahaha ABİ TAM ONU YAZIYODUM SDOKIVBMSDBKMŞSDKLBDMS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 zabaha gaddar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 saatlerce gülebilirdin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bu kadar bokunu çıkartmayın abi, özelinizi paylaşıyorsunuz vs. de başka insanların da özellerini paylaşmaya hakkınız yok. Şu kızın ailesinden birisi/gelecekteki sevgilisi vs. denk gelse fotolara mesajlara falan baksa o kızın başına dert açılır; hayır mahkemeye verse kız seni cezası var, senin de başın yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 "roket adam" said: arkaplandaki kedi ve diyalog uyumu cok anlamsız ya yarım saattir gülüyorum ahahahhahahahavayyy demek tekrar tekrar kontrol ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ama sessiz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ama sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Aceace said: serjuhan said: Pls PM Resimler için PM diyosan Roketin alıntısına bak. Hay yarın sabah 6'da kalkacam. Geçen sefer Xunn'un bir ekran kartı uğruna kendini sattığı efsanevi başlığı kaçırdım. Şimdi de bu kaççak. Üfff.... Yalnız 2012'nin son günleri ne kadar verimli geçti dimi? evet. bunu ben de takip edemeyecem. rahat uyuyamam bu gece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sert sessiz abi pçtk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 fıstıkçı şahap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 title alsın abi fıstıkçı şahap diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 saçını çekerek o değilde adam niye böyle birşeyi internete koymuş garip. daha da garibi ise böyle dialoglara girdiği insanın ondan ayrılmasına şaşırması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar