Alien ve Predator fanatiği diyebilirim kendime evet.
Alien 1 ve 3, Predator 1 filmlerini severek izledim. Alien 2 ve Predator 2 konsept olarak farklı ve ilginç olsa da, serinin bahsettiğim filmlerine göre başarısız buluyorum. Hatta Alien 4 en kötüsüydü aralarında. AvP ve AvP2 oyunlarını oynadım, oyunlar arasında da AvP2'yi beğenmiştim, gerek zorluk, gerek senaryo olarak çok daha başarılıydı.
AvP filmi yorumlarınıza bakarak kötü bir film olduğunu anladım.
DivX bulamadım bulsam izliycem, Türkiye'de de niyeyse filmler geç girer, kaç senedir hep böyle.
Tek umudum, Alien ve Predatorleri filme iyi yansıtmaları. Eğer öyle yaptılarsa gidip bu filmin de DVD'sini satın alırım.
said:
Chuckie, 03 Eylül 2004 20:07 tarihinde demiş ki:
hem alien ve predator ağırlıklı bilgisayarla yapılan karakterler
predator oynuyanlar bir kostüm giyiyor.
bazı şeyler bilgisayar destekli olabilir.
ama alien bile direk maket.
hatta bu avp filminde bile birçok şey insanlarla ve maketlerle yapılmış.
[hline]
[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Eylül 2004 03:53 tarihinde değiştirilmiştir]
[spo1=film hakknda]alienları herkesin düşmanı gösteren bir film olmuş. predator kahraman alien kötü gösterilmiş soudm direk
kadının alien kafasını kalkan kuyruğunu ise kılıç yapması komik olmştu. sonu süper bitio yalnız [/spo][signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
[spo=denge]Biri sey demis, toplari olmadan 1e1 de dagitiyo alienlar o yuzden, sacmalik
predatorler feci gucludurler, ve bir alien asla tek basina predatoru alamaz, xenomorph o kadar guclub ir yaratik degildir cunku, filmde hemen kurtulalim ilk iki predator den de predatorlerden biri kalsin o kahraman olsun diye yapmislar cok bariz, dusulmicek tuzaklara dusuyolar
bunu kurtarmanin tek yolu bunlar teenage predatorler o yuzden tecrubesizler demek, ama gene de tecrubesiz pred imiz cok guzel discini cekip kendine ucan alien i sezebilip kafasini yarabiliyo?![signature][hline]too much, too young
alienları çok küçümsüosnz ..
sonuçta predator zırhlı asker gibi ve silahsız o omzundakinden bahsediorm %50 verim alabilioyr.. ve 6. his denen bi olayı yok
ama alien çok daha çevik ve kanı asit ..
aslında ikisinnde platformu farklı ..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
arni bile 3-5 yumruk atmayi basariyordu ilk pre filminde . alien dedigin seyde oyle fak tefek ve gucsuz degil . pre silahlari olmadan ben diyim 3 sen de 5 saniye dayanir aliena[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
oyundaki gibi bilmiyorum ama facehugger'i marine bile öldürebiliyor ehue
alienler duvarda yürüyor iyi güzel tavandan gelsin de , bir de görülmeseydi çok kıral olacaktı.
zaten leap yapmaları direk bir avantaj.
ama predatorların homing rocket gibi olan şeyi de ağlatır[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
BiTcH_oFBaT, 06 Eylül 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alienları çok küçümsüosnz ..
sonuçta predator zırhlı asker gibi ve silahsız o omzundakinden bahsediorm %50 verim alabilioyr.. ve 6. his denen bi olayı yok
aslında ikisinnde platformu farklı ..
disc , spear , speargun'u unutuon ama?
var mı filmde böyle bişeyler[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
varda alien nın kanı asit 1 kereye mahsus kullanabilirsin o tip şeyleri
erir yani wurdunmu ;)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
1 alienın bir predtaorü öldürebilmesi kadar saçma birşey yok ihtimaller kesinlikle çok zayıftır hele birde bu normal alien ise queen yada bir tür var koruyucuları olan onlardan bahsetmiyorum, normal bir predatorü öldürebilmesi bana saçma geliyor açıkçası, yaratıklaradan biri avcıdır, avcının tecrübesizi bile yeterince güçlü ve tehlikelidir, alien ların ise amacı farklıdır, türünün devamı, aslında filmde bence saçma olan çok şey var ama, mesela en barizi alienlar dünyada ne arıyor? ripley o kadar kastı kadın bunlar gelemesin diye ama buna rağmen gelmişler :P
bana sorarsanız ellerinde süper bir konu vardı ama bunu görsel bir şov uğruna güzelim konuyu bence harcamışlar, yönetmen ve oyuncular zayıftı bence
ama sonuçta bu iki favori yaratığımı bir filmde bir arada görmek beni mutlu ediyor,
aman ben keseyim yoksa delleniyorum offf offf[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Jo jixu yannis hatirlamiyosam alien filmleri bu filmin gfectigi zamandan sonra cekilmislerdi hep
[spo=alienlar ne ariyo?]alienlar dunyada ne ariyolar dersen donmus bir sekilde queen leri duruyo orda, predatorler 100 yilda bir queen i canlandirip yumurta salgilamasini sagliyolar, ama insanlar karisinca predatorler shoulder cannonlarin alindigini farkettiler (yani kisacasi eger test alaninin disinda kalirlarsa testi gecemezler, bu da intihar demek olur sonunda pred icin, gurur onemli bisi ya, peh,
pred ler panikliyolar, tabi insanlari gorunce alienlar da bu panigi ve karmasayi kullanip pred i yiyolar
bu arada teke tekde alien pred i alabilir, cok zordur ama alabilir, hele shoulder cannon gibi gudumlu bir seyi yoksa, ama gene de sirf oldurelim demek icin oldurmusler predleri, disc i cikartip cok guzel ic agzini eline de verebilirdi alien in al bu senin galiba diye :D
bu arada, disc ve spear lar asitten etkilenmiyolar, yoksa alienlara onlarla saldirmanin bi manasi olmazdi :P, ama pred ler de salaklar ya, zirh larini asitten etkilenmeyen bisi den yapamiyolar :P
[/spo][signature][hline]too much, too young
filmin alien serisi ile alakası yok
tamamen farklı bi hilaye ve konuya sahip 1 kere ..
2. si alienların predator oldrmesine saçma diyen arkadaş heralde alienları kedi köpek tarzı ezik bi hayvan sandı ..
predator ilah deil arkadaşlar şunu aklınıza sokun hele bi.
tamam canon u filan warda yani canonsuz bi predator 1 vs 1 de insanı filan öldürüo die alienları öldrcek deil hep ..
ayrıca alien da avcı olabiliyor ..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
filmin alien serisi ile alakası olmaması bana imkansız gibi geliyor çünkü alien ve predator ları konu alıyor, eğer yönetmen gerçekten alakasız olarak bunu çektiyse neden filmi çekmiş ki, sonuçta film bu iki karakter üzürinden para sömürmek için yapılmış(her filmde olduğu gibi ama sadece para için gibi bu), ve yanlış hatırlamıyorsam kesinlikle alakalıdır, predator 2 filminin sonunda alien kafatsı vardır, yeni böyle şeyler yapıp ta eğer bir alakası yoksa ayıptır yazıktır, konu resmen harcanmıştır, ayrıca yanlış anlaşılmasın kesinlikle bir alienı kedi falan olarak görmüyorum, ikiside benim en favori sci-fi varlıklardır, ama lütfen bence dikkate alın biri warrior hunter bu onlar için bir onur meselesi ve hayatları bunu yapmakla geçiyor, tabiki amacı üremek ve varlığını korumak olan bir ırktan savaşçılık açısından daha üstün olmasını beklerim, şimdi sakın bana kızmayın daha filmi izlemedim ama bazı yerlerde gördüğüm fragmanlar ve okuduğum yazlara göre yazıyorum, olumluda okumdum olumsuzda, tabiki bir predator sürekli galip çıkar öldürülemez diye bir şey yok, en baştada çok saçmacada ölebilir, gerçektede olur bu, ama yapımcılar(her kimler yapımında emeği geçtiyse) bu kadar hoşuma giden bu iki yaratığı bir araya sadece görsel efektler için bir araya getiriyorsa yazıktır, insan daha düzgün daha matıklı bir konu ile diğer filmelerden de bir şey aldığını ona uyan bir şey hazılayınca bu iki yaratığın hayranları olan insanlara büyük bir zevk yaşatacaktırlar, benim yakındığım konu bu.
bunu yazarken de kimseye saldırmıyorum, kimsenin hayran olduğu yada favorisi olan bir ırkı da aşağlamıyorum!
her ırkın avatajlarının olduğu yönler vardır.[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
[Bu mesaj Jo_jixu tarafından 09 Eylül 2004 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
ya biz silahlari yokken tis diyoruz predatora . oylede . bu arada topic kaydi eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
ya oyunlarını oynayamadm ben işte
oynu bilsem yorum yapıcam
alakası yok tabi 0 dan 2 si ile ilgili hikaye yazılmş[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Öne çıkan mesajlar
Head
onu kaydedip film yapsalar , nasıl zevkle izleriz ha.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş
Bone
Alien ve Predator fanatiği diyebilirim kendime evet.
Alien 1 ve 3, Predator 1 filmlerini severek izledim. Alien 2 ve Predator 2 konsept olarak farklı ve ilginç olsa da, serinin bahsettiğim filmlerine göre başarısız buluyorum. Hatta Alien 4 en kötüsüydü aralarında. AvP ve AvP2 oyunlarını oynadım, oyunlar arasında da AvP2'yi beğenmiştim, gerek zorluk, gerek senaryo olarak çok daha başarılıydı.
AvP filmi yorumlarınıza bakarak kötü bir film olduğunu anladım.
DivX bulamadım bulsam izliycem, Türkiye'de de niyeyse filmler geç girer, kaç senedir hep böyle.
Tek umudum, Alien ve Predatorleri filme iyi yansıtmaları. Eğer öyle yaptılarsa gidip bu filmin de DVD'sini satın alırım.
predator oynuyanlar bir kostüm giyiyor.
bazı şeyler bilgisayar destekli olabilir.
ama alien bile direk maket.
hatta bu avp filminde bile birçok şey insanlarla ve maketlerle yapılmış.
[hline]
[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Eylül 2004 03:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
BiTcH_oFBaT
kadının alien kafasını kalkan kuyruğunu ise kılıç yapması komik olmştu. sonu süper bitio yalnız [/spo][signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş
Jaan
[spo1=ahanda asıl denge kral mral dinlemez]Alt kattaki odada araştırmacı salatalıklar omuz toplarının 3. sünü yerinden kaldırdığı anda üst kattaki odaya yumurtaları yolluyorlar kısaca av o zaman başlamış oluyor. ve silahları alanlarda predatorler olması gerekiyordu...[/spo][signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>
Sosyal ağlarda paylaş
Volfied
predatorler feci gucludurler, ve bir alien asla tek basina predatoru alamaz, xenomorph o kadar guclub ir yaratik degildir cunku, filmde hemen kurtulalim ilk iki predator den de predatorlerden biri kalsin o kahraman olsun diye yapmislar cok bariz, dusulmicek tuzaklara dusuyolar
bunu kurtarmanin tek yolu bunlar teenage predatorler o yuzden tecrubesizler demek, ama gene de tecrubesiz pred imiz cok guzel discini cekip kendine ucan alien i sezebilip kafasini yarabiliyo?![signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş
BiTcH_oFBaT
aslında ikisinnde platformu farklı ..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş
huun
Sosyal ağlarda paylaş
Head
alienler duvarda yürüyor iyi güzel tavandan gelsin de , bir de görülmeseydi çok kıral olacaktı.
zaten leap yapmaları direk bir avantaj.
ama predatorların homing rocket gibi olan şeyi de ağlatır[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş
Head
disc , spear , speargun'u unutuon ama?
var mı filmde böyle bişeyler[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş
BiTcH_oFBaT
erir yani wurdunmu ;)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş
Popeye
neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Sosyal ağlarda paylaş
Head
bence mükemmel olmuş film. ben daha dandik bekliyodum buradakileri okuduktan sonra.
bu arada avp2'de alienleri melee ile öldürmeye çalıştım da harbiden çok vurmuyormuş
ondan sonra aldım ben roketi moketi , affetmedim.
predator olmak istiyorum![signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş
Jo_jixu
bana sorarsanız ellerinde süper bir konu vardı ama bunu görsel bir şov uğruna güzelim konuyu bence harcamışlar, yönetmen ve oyuncular zayıftı bence
ama sonuçta bu iki favori yaratığımı bir filmde bir arada görmek beni mutlu ediyor,
aman ben keseyim yoksa delleniyorum offf offf[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Sosyal ağlarda paylaş
Volfied
[spo=alienlar ne ariyo?]alienlar dunyada ne ariyolar dersen donmus bir sekilde queen leri duruyo orda, predatorler 100 yilda bir queen i canlandirip yumurta salgilamasini sagliyolar, ama insanlar karisinca predatorler shoulder cannonlarin alindigini farkettiler (yani kisacasi eger test alaninin disinda kalirlarsa testi gecemezler, bu da intihar demek olur sonunda pred icin, gurur onemli bisi ya, peh,
pred ler panikliyolar, tabi insanlari gorunce alienlar da bu panigi ve karmasayi kullanip pred i yiyolar
bu arada teke tekde alien pred i alabilir, cok zordur ama alabilir, hele shoulder cannon gibi gudumlu bir seyi yoksa, ama gene de sirf oldurelim demek icin oldurmusler predleri, disc i cikartip cok guzel ic agzini eline de verebilirdi alien in al bu senin galiba diye :D
bu arada, disc ve spear lar asitten etkilenmiyolar, yoksa alienlara onlarla saldirmanin bi manasi olmazdi :P, ama pred ler de salaklar ya, zirh larini asitten etkilenmeyen bisi den yapamiyolar :P
[/spo][signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş
Jo_jixu
do.
or do not.
there is no try.
Sosyal ağlarda paylaş
BiTcH_oFBaT
tamamen farklı bi hilaye ve konuya sahip 1 kere ..
2. si alienların predator oldrmesine saçma diyen arkadaş heralde alienları kedi köpek tarzı ezik bi hayvan sandı ..
predator ilah deil arkadaşlar şunu aklınıza sokun hele bi.
tamam canon u filan warda yani canonsuz bi predator 1 vs 1 de insanı filan öldürüo die alienları öldrcek deil hep ..
ayrıca alien da avcı olabiliyor ..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş
Jo_jixu
bunu yazarken de kimseye saldırmıyorum, kimsenin hayran olduğu yada favorisi olan bir ırkı da aşağlamıyorum!
her ırkın avatajlarının olduğu yönler vardır.[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
[Bu mesaj Jo_jixu tarafından 09 Eylül 2004 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
huun
Sosyal ağlarda paylaş
Head
ehehe anlayan anladı[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
[Bu mesaj Head tarafından 09 Eylül 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
BiTcH_oFBaT
oynu bilsem yorum yapıcam
alakası yok tabi 0 dan 2 si ile ilgili hikaye yazılmş[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş