Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hayır bi de eğitimi dandik diye SUNY programlarını kaldıran bir üniversite, daha ziyade fizik bölümünün tepkileri sonucu kalkıyor şimdi düşününce. ben bir hoca olsam ekstra para için öyle bir programda ders verir miyim, büyük konuşmamak lazım tabi baya para alıyordur hocalar da o programlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aquila said: nasi ya? yuksek lisans diplomasi vermiyolar mi bitince? veriyolar da ben seviye için kurs dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 dersleri filan da mi ayri oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 evet derslerinin çoğu ayrı (registration.boun.edu.tr de software engineering olan geçen dersler) bilgisayar bölümünden hocalar gidip veriyor. isteyen seçmeli ders olarak tabi normal master derslerinden alabiliyor hatta şöyle diyeyim, dersleri tabi ki ayrı, lisans seviyesi bile denemez o derslere ama lisans seviyesi diyelim hadi. hocalar tabi ki öğrencileri geçirmekle yükümlü. zamanında SUNY varken bile fizik bölümüne, SUNYe ek parayla ayrı fizik dersi vermelerini ve çocukları çok zorlamamalarını söylemişler fizik bölümü de hastiri çekmiş adamlara. paralı programlarda çok yapılıyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 demek ki orda tezsiz olayina cok baska kafayla yaklasiyolar, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 giriş önkoşulu şu abi yazılım mühendisliğine Yazılım Mühendisliği programına katılacak üniversite/yüksek okul mezunlarında, temel bilgisayar okur yazarlığı (yani kişisel bilgisayar donanım birimleri hakkında genel bilgi, bir kişisel bilgisayar işletim sistemini kurma ve kullanma, yaygın olarak kullanılmakta olan kelime işlemci, tablolama, sunum ve veri tabanı gibi programları kullanma ve Internet erişimi ve Internet servisleri bilgisi) ile bir programlama dili ve temel programlama kavramları bilgisi (Bilgisayar Mühendisliği Bölümü CmpE 150 Hesaplamaya Giriş dersi ya da eşdeğeri) olacağı varsayılmakta ve ön şart derslerinde kapsanan konuları bilmeleri beklenmektedir. Bu derslerin eşdeğeri dersleri almamış olanların bu dersleri diğer zorunlu dersler ile beraber almaları gerekmektedir. cmpe 150 dedikleri C'de 4 işlem heh. ki eskiden bu bile yoktu. ama tabi paralı master programında bilim sınavı yapacak halleri yok heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 fizban said: ama gercekten de derslere geldiginde insanlarin ogrenecekleri seyler var. tabi var çünkü girdikleri bölüm hakkında 0+epsilon bilgisi olan adamları da alıyorlar, onlara ne anlatsan o konuda aydınlanırlar giren alınmasın ama parasını verdiler çok zorlamayın kafasında bölümler baya saçma. adı belli bunun, kurs deniyor bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bou tezli master yapmaya kalkmayın kol gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 boun masterının ilk dönemin son finaline yarın girecek birisi olarak diyorum ki....bitse de gitsek=) tüm zorluklarına rağmen,gene de güzel bişi tabi,çektidiği acıdan hoşlanır olmuşum, how to become a Mazochist101 alıyorum gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 tezsiz yüksek lisans yüksek lisans olamaz yüksek lisansın olayı tez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 yoo ? cumartesi ya da haftaiçi geç saatte oluyor çalışanlar 2.yüksek lisansı yapanalr gidiyor yaralı parmağa işeyen yok türkiye'de yazdıkları tezlerle gelip hala tez mez bık bık yapmayın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddgxfens Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Merhaba, Bildiğiniz gibi BUEPT sonuçları açıklandı. R ve L'ten geçmişim ama writing F2. Bu durumda şartlı kabul alırsam, yeterliliği sağlayamadığım için giremiyor muyum bölüme? Ya da writing'ten Haziran'da tekrar sınava girsem bir sonraki döneme kayıt yaptırabiliyor muyum? Olmazsa bu arada IELTS'e mi girsem? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kayit islerine sor bunu sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Kayıt işlerini iki gündür telefondan ben harraslıyorum açıp bişi sorman zor şu aralar ehah İlişik kesme formunu da onayladık, yökten tez kayıt belgesini de aldık, hadi bakalım. Akşam okula gidip kimliği de teslim ederek bitirme hedefim var bu işi de, kısmet. Senin işin yarına anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Ooo bende bakayım bizde o zaman haftaya ilişik kesebiliriz.Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captaincanada Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Fiyatı oldukça yüksek gibi bir izlenim aldım konuşmalardan ama acaba daha detaylı bir bilgi verecek arkadaşlar var mı? Bir de tezsiz yüksek lisansta, alınan ünvanın tezli yüksek lisanstan farkı var mı sormamın nedeni şu, bazı firmalar dile ve ünvan tazminatı adında ek ödeme uyguluyorlar, ne kadar kalifiyeyseniz o kadar fazla maaş alıyorsunuz belli parametreler doğrultusunda.Bir de eğitim süresi ve kabul şartları hakkında da biraz bilgi verirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Hayır yok ünvan olarak bir fark da lütfen mezun olunca isminin sonuna MSc felan yazma, komik oluyor yani. Bir de Türkiye'de yüksek lisansa ek para verecek bir yer olacağını zannetmiyorum, elini sallasan yüksek lisans mezununa çarpıyor. Askeriye ve onlarca çöp üniversite sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 selamlar, yüksek lisansa başladıktan sonra 3 yıl tecil hakkı var. peki, öğrenimim devam ederken 3 yıl geçmeden programdan ayrılsam tecilim iptal olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ben buna kabul olmuşum bugün öğrendim, yarın kayıta gidicem. bu arada boğaziçinin proficiency sınavı öyle çok da zor gelmedi bana, uzun ve yorucu bir sınav ama aman aman bir zorluğu yoktu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Quadrophenia said: Hayır yok ünvan olarak bir fark da lütfen mezun olunca isminin sonuna MSc felan yazma, komik oluyor yani. Gayet de yazabilir gibi görünüyor normal şartlar altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yazılcak yer var yazılmayacak yer var forumda nick'in önüne yazarsan komik mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 maillerde imza olarak yazılabilir.İmza olarak değil de, telefon e-mail...bağlı olduğun ünv,department gibi bilgileri veren kısımda. M.Sc Student denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yok yok, o yazılacak yerden ziyade, 'sen tezsiz yapmışsın, öyle msc ünvanım var diye hava atma' mesajını vermek istemiş gibi geliyor o postta. yoksa tabii ki yazılacak yer var, yazılmayacak yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Tezli / tezsiz ayrımı ile alakası yok. Son zamanlarda moda olmaya başladı ama gereksiz bana göre. Zira yüksek lisansa elini kolunu sallayanın girebildiği bir sistemde onu isminin yanına yazman pek birşey ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 anladım, ben öyle sanmıştım. okey öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar