Cacik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 vodafone red mini tarifesindeyim, kontratla s3 alırsam 32gb i +59 liraya iphone5 alırsam 16gb +79 liraya geliyor aradaki fiyat 20 lira olunca bi düşündürüyor, ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ömür boyu mu ödeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 2yıl , öyle sayılır. zaten telefon sapığı değilim sürekli değiştirmek gibi bi derdim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 iphone 5 al, sattığın zaman fiyatı çok oynamamış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 2 yıl sonra iphone5 para etmez s3 al 3 yıl kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Telefon alacaginiza idare eder bir telefon + 7" tablet alin zira pil omru telefonlari smartphone olarak kullanilamaz kilan tek sey. Site forum gezmesen, yolda oyun oynamasan bile sabah cikip aksam dondugunde pilin yerlerde surunuyor oluyor. Hafta ici bi aksam arkadaslarinla bi yere gidecek olsan, iki adres baksan telefon kapali donuyosun eve. Haliyle telefona para yigmaktansa tablet ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fistan said: 2 yıl sonra iphone5 para etmez s3 al 3 yıl kullanırsın bende şöyle duydum , 2 yıl sonra bile apple ürünü sattığın zaman daha iyi fiyatlara gidiyormuş yanlış mı demişler bilemedim. kafamı karıştıran o zaten ilerde uzun zaman sonra bile sattığımda bi para dönüşü olursa güzel olabilir. şuanki telefonu 100 liraya almıyorlar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 di said: Telefon alacaginiza idare eder bir telefon + 7" tablet alin zira pil omru telefonlari smartphone olarak kullanilamaz kilan tek sey. Site forum gezmesen, yolda oyun oynamasan bile sabah cikip aksam dondugunde pilin yerlerde surunuyor oluyor. Hafta ici bi aksam arkadaslarinla bi yere gidecek olsan, iki adres baksan telefon kapali donuyosun eve. Haliyle telefona para yigmaktansa tablet ftw. tercihim telefon şuan , tablet de olsa taşımak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Valla o zaman soyle diyeyim; iphone alip 2 sene parasini odemek hic mantikli degil bence. Mumkunse yapma onu. Aynisini yaptim ben daha once, bitmek bilmedi o taksit. Telefon eskidi, teklemeye basladi, yeni telefon aldigimda hala eskisinin taksidini oduyosum. Ki 20 liranin hesabini yaptigina gore seni baya baya etkileyecek bir sey bu parasi+odemesi kismi. Is icin lazim, baska telefon kullanamiyorum dersen mantikli duruyor ama onun disinda olumcul degilse, odemesini 6-8 ayda bitirebilecegin, butcene uygun bir alternatif sec bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 2-3 sene kullanacaksan bence iphone al. Zirt pirt yeni IOS cikti bu seninkinle calismaz derdi,falan olmaz ve 2 sene sonra kimse S3 almaz satmak istersen ama iphoneu illa satarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bence s3 direk... kapitalist iosa hayır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ben de iş için tablet istiyorum. Lenovo Y570 laptop ve iphone 4s var. Tablet lazım, laptopu elden çıkarıp yerine tablet alsam sadece tabletle olmaz. Bunların üzerine tablet alsam gereksiz kaçacak biraz. Kararsızım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 di said: Is icin lazim, baska telefon kullanamiyorum dersen mantikli duruyor ama onun disinda olumcul degilse, odemesini 6-8 ayda bitirebilecegin, butcene uygun bir alternatif sec bence. bu. özetlemiş direkt di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 di said: Telefon alacaginiza idare eder bir telefon + 7" tablet alin zira pil omru telefonlari smartphone olarak kullanilamaz kilan tek sey. Site forum gezmesen, yolda oyun oynamasan bile sabah cikip aksam dondugunde pilin yerlerde surunuyor oluyor. Hafta ici bi aksam arkadaslarinla bi yere gidecek olsan, iki adres baksan telefon kapali donuyosun eve. Haliyle telefona para yigmaktansa tablet ftw. suna katilmiyorum pek. Evet pil omru cok uzun degil ama bu kadar da kisa degil. butun gun nette geziyorum arada oyun falan oynuyorum gece yinede %40-30 larda oluyor. durmadan 1 saat oyun oynayayim dersen bitiyor tabi. Ama internet kullaniminde yetiyor gun boyu. O da yeterli sahsen benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Smartphone ve turevi cihazlarin en buyuk derdi ekran tarafindan harcanan enerjiyken 1 saat oyun oynayamayip tum gun surf yapiyor olman baya baya mucizevi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Samsung tatlı yapsa yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 di said: Telefon alacaginiza idare eder bir telefon + 7" tablet alin zira pil omru telefonlari smartphone olarak kullanilamaz kilan tek sey. Site forum gezmesen, yolda oyun oynamasan bile sabah cikip aksam dondugunde pilin yerlerde surunuyor oluyor. Hafta ici bi aksam arkadaslarinla bi yere gidecek olsan, iki adres baksan telefon kapali donuyosun eve. Haliyle telefona para yigmaktansa tablet ftw. simdi ben galaxy tab aldim birtane hem telefon hem 7 inch tablet bu arakadas + birtane samsung hm1500 titresimli bluetooth kulaklik ve birde sony liveview blue tooth kol saatiyle muhtesem uclu oldu bunlar canavar gibi hem telefon hem tablet hemde kolaylik seklinde takiliyorum.. surfumude yapiyorum,oyunumuda oynuyorum pilde gayet yetiyor valla herbiseyime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ben tablet alin derken tabletim var herseye yetiyor diye cevabi bana yazman sence de garip olmadi mi azcik ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi aldıgın ayfon 6 ay sonra eski model oluyor,adam 2-3 yıl taksit öducek, taksiti bitince satmaya kalksa ayfon 8s cıkmıs olcak millet 5e mi bakıcak ? (normalde arada fark yok ayfon 3-5-8 ama işte apple fanlari için önemli) geri donus olarak iphone pek karlı degl bence. bende s3 var pil ömru konusunda da cok aşırı sayida msjlasma,gerektgnde wireless yada yolda internet. okula giderken oyun seklinde kullanıp, kullanmadgm anlarda gereksiz kurcalamaynca 2.5gün+ gidiyor sarzı. %100le cıkıp tüm gün msj oyun müzik internet falan yaptgmda bile hiç %40in altına dusurerek dönmedim geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 s3 vs iphone hangisini alsan ötekini almadığına pişman olursun sdfk gel note 2 al rahatla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 iphone 4 ile galaxy s ayni zamanlarda cikti. ikinci el fiyatlarina bakip iphone 5 ile s3 arasinda karar verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 di said: Ben tablet alin derken tabletim var herseye yetiyor diye cevabi bana yazman sence de garip olmadi mi azcik ? =) tablet+telefon alin demissin ama arada fark var. :) neyin pesindesin dostum? :) aslinda cevap sana ozel degil ortaya olan yorumumdur. alinti olmasina bakma yani heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Komisyon aliyorum haci, ondan. dsf Ya pesinde oldugum bisey, tablet telefon olayina itiraz da etmiyorum ama mantikli degil. Yolda sokakta tabletle telefonda konusucam diye tablet acmak garip gelir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Telefonda iphone tablette windows8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Tecrübe ile sabit olay ; İlk android telefonum Samsung galaxy S - alış fiyatım 1600 lira kullandığım süre yaklaşık 7 ay, satış fiyatım 750 lira. İlk apple telefonum direk bodos iphone alış fiyatım 350 lira, satış fiyatım 400 lira kullandığım süre 2 ay. İkinci apple telefonum iphone 4 alış fiyatım 1800 lira, satış fiyatım 1700 lira kullandığım süre yaklaşık 1 sene. Samsung eğer çok beğenip ben bu telefonu senelerce kullanırım diyorsanız alınır donanım olarak iyi yazılım olarak beş para etmezdir, üstelik nexus dışında android upgradei de alma olasılığınız hemen hemen hiç yoktur. Apple sorunsuz glitchsiz OS istiyorsanız şiddetle tavsiye olunur, android OS'te hoşunuze gidebilecek hemen herşeyin çıkış yeri IOS'dir ve bana göre kalite olarak da ( app'leri kast ediyorum ) daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar