Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Beklıyoruz bakalım gold varken bronze u almam ...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bronze'u preorder ettim.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Sam, 23 Ekim 2004 14:36 tarihinde demiş ki: vaktinde "bütün eleştirmenleri donumda sallarım" tadında mesajlarını bolca gördüğümüz birinden duymak bunları çok ilgi çekici.. :-) tek bi tane eleştirmene demiştim ben, üzgünüm ama senden 20 tane dergiyi katlarım ben tarzı yargılar duymak çok daha ilginç.hl2 de seni katlasın diyorum.amin.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 yok abi ben gold alicam 2 tane tşört icin gidipte collectors edition alamam ayricana. sapkasi da karizma olur da fazla yazisi olmayan karizma karizma gezeriz ehe :)[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: arcane, 25 Ekim 2004 12:36 tarihinde demiş ki: tek bi tane eleştirmene demiştim ben, üzgünüm ama senden 20 tane dergiyi katlarım ben tarzı yargılar duymak çok daha ilginç.hl2 de seni katlasın diyorum.amin. gittin en iyisine dedin, daha iyisini tespit edebilmişssen dergisiyle adını yazıver pliz, ben de gidip katlatayım kendimi gral bap..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 4 gün, 15 saat, 12 dakika kaldı... (türkiye için steam üzerinden salı günü sabah 11'de çıkıyo) [Bu mesaj mayfer tarafından 11 Kasım 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yaw inşallah oynayabiliriz bayramda[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya bayramda eve dönecem bilgisayarım yurtta kalacak =P ulan...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patates Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 okulumuz 9 gunluk bayram tatiline girdi. Salı günü arkadaşıma gidiyorum. Balonları şişiriyoruz, pastamızı çıakrtıyoruz, sabah 11'e saniyeleri saycaz ve oyun decode olurken düdüklerimizi öttürcez. Arkadaşımın 500$lık ses sistemi ile olaylar olurken duyduumuz gibi (bass sayesinde) hissediyoda olcaz =D devrim... devrim... Aman allahım nefret edicem(!) bu bayram tatilinden. Bir buçuk yıldır bekliyorum ve çıkıyor sonunda. Bu tatilin anlam ve önemi half life 2. Hepimize hayırlı olsun...[signature][hline]Sacré Bleu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ulan içim boşaldı tam da çıkacak zamanı bulmuş peh![signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 3 gün, 13 saat, 12 dakika.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 essek gibi midterm ve research haftasina denk geldigi icin ciktigi gun alamiycam yazik oldu bana[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 oyun çıkınca bir tane half life 2 spoiler topici açılmasını ve onun dışındaki muhabbetin buradan yapılması ve özellikle crack cdkey pm den at gibi muhabbetlere girilmemesi forum sakinlerinden rica olunur spoiler topicinde tag kullanmasak da olur nasıl olsa başlığa janjanlı kocaman şekilde yazmış olacağız di mi :D.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hl2 yi ilk kim bitiricek yarismasi yapalim kazananin odulu adam olmak olsun.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hl2'min siparisini vermis bulunmaktayim, sinava denk gelmesin diye ciktiktan 3 gun sonraya elime ulascak hadi bakalim... bi de yaninda internal fani olan bi mouse hediye ediyolar ahah cok merak ettim :)[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bize de verseydin kargo daha az tutsaydı :)[signature][hline]Forumlar iyice zevzeke mi benzemeye başladı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 kargo beles zaten :)[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 amerikada mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 yukarisi[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 arkadaşlar bende oyunu sipariş etmek istiyorum. neresi güvenlidir ? ankaraya güvenli bi şekilde hangi site getirir? ukgames.com a falan baktım ama orda gold edition falan yoktu. şu herşeyi içeren paketi almak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 gamestop.com olabilir belki. avaturk getirir mi bilmiyorum. ama kıbrıs'a hiç kimse göndermez herhalde :) neyse artık ankara'ya sipariş ederiz, oraya bir haftasonu uğrayıp alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bu gamespotta da bi dvd li bi normal versiyon var. bunlardan alan varmı? yani ben CS : S yi HL:S yi sapkasıydı t-short uydu hepsini istiyom valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hl:s, dod:s, t-shirt gibi şeyler steam üzerinden yapılan siparişte gold pahetinde var. soundtrack cd'si hede hödö... onu alırsan internetten cd-key vercekler sana, oyunun çıktığı saniye oynayabilceksin (tabi download etmen gerek.) sana kutuyu sonra göndericekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 eee peki türkiye-ankaraya getiriyolarmı ordan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 limited edition dada var onlar shirt, book, dvd halinde oyun standardtada dvd olmasi lazim buyuk sacmalik[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar