Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 souldarkorn said: http://spor.haberturk.com/futbol/haber/805740-kocaman-son-kararini-verdi Vazgeçmiş karakteri sağlam aykut. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 DynamicK said: her kaybettiginde istifa eden mizmiz bi td var her kaybettiginde td istifa etsin diye mizlizlayan bi taraftar var hepsine karsilik da yok olmaz reddediyorum diyen bi baskan var super bir klup oldu fb ya anlatilmaz yasanir. :) Bide arada esince kafasına göre istifa edip vazgeçen bi başkan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 harrykewell said: herşeyi anladım da " sen bırakırsan bizde bırakırız hocam " diyen topçular kim onu anlamadım mümkünse bilen biri şu isimleri yazsın yani aygutu biz de sevmeyiz ama bu kadar da dalga geçilmez yahu bir insanla, ayıp :) meireles demis, en buyuk fenerli o cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aykut kalmış falan diyorlar kalmışsa kötü oldu bence, yok eğer istifa kesinse yerine yabancı gelmeli yerlilerin hepsi ilk kötü sonuçta "3 temmuz" mavalını okuyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Abi resmen acilarin takimi. Yok boyle bi drama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 igrenc medyayla hareket eden igrenc turk taraftar profili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://img-ntvspor.mncdn.com/C/I/334/pankarts_O6V0M.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Aykutun Gitmeyeceği belliydi zaten, adam istifa ederken bile Gücüm kalmadı yoruldum diyip mazluma yatıyor, ulan takımın azına ettin 3 senede giden paranın hesabı yok, adam başarılı olamadım demiyorda yoruldum şu bu diye hikaye yazıyor acındırma derdinde. Şimdide Selçuk çıkmış Aykutu savunuyor, eh bende her maç oyuna girip taksitle porşe alsam... Daumun üstüne ne kattın? Hiç! Emreyi, Alexi, Stochu harcadın, ne elde ettin? Yine hiç! 3 senede naaptın? 1 kupa, 1 olmazolsun lekeli şampiyonluk! Olay artık Aykutu falan aştı, Aziz ve tayfasının gitmesi gerek artık, yeter lan 15 senedir padişah gibi, üstüne herkesle kavgalıyız herkesle kötüyüz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bu hafta transfer show yapar artık Aziz .. Aykutta kaldı. Delirticekler lan bunlar adamı. biri bi taraftan digeri bi taraftan.. İstemiyorum abi Quaresma yı Diego'yu Sneijder'i falan.. Gelmesinler.. gerek yok yani. bide Kaka çıktı başımıza Fizban saglam kaynak dedi. Napıcaz bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sağlam kaynak mı dedim ? ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 saranın oyunları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 olm yalanlandı lan ahahahaha ne biçim kaynaksın sna güvendik kakayı yazdık 11'e.. fenerbahce yalanladı siteden asdufhasdfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 DynamicK said: her kaybettiginde istifa eden mizmiz bi td var her kaybettiginde td istifa etsin diye mizlizlayan bi taraftar var hepsine karsilik da yok olmaz reddediyorum diyen bi baskan var super bir klup oldu fb ya anlatilmaz yasanir. :) Reziliz baska aciklamasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://www.zaman.com.tr/newsDetail_getNewsById.action?newsId=28567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ertesi gün mü geldi terim ? ya da 1 sene sonra ya da 2 ya da 3 sayın kaç sene sonra geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ne farkeder, hic gelmem demis. 3 sene icinde gelemem dese tamam, hic gelmem ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 adam 7 sene gelmemiş sonra sırf ünal aysal ın iknasıyla geliyor.takımın en kötü zamanında kurtarmaya geliyor. sonuçta kendi beni al başkanım diyip geri gelmedi adam.o kadar ikna ettiler geçen sene terim değil de başka bi td gelseydi biz öyle hemen şampiyon olupta şl de gruptan çıkma vs yapamazdık bu net iyi ki gelmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 giderken bi daha gelmem banane demicen o zaman, gerek olursa geliriz dicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bence de adamın 7 sene sonra sarp ayhan ile kümede kalma mücadelesi vereceğini tahmin etmesi lazımdı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fenerbahçe olmasa neye gülücez lan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Zaten adam Teknik Direktör olarak gelmem demiş, başka görev olursa yaparım dedi. Şuan futbol şubesini yönetiyor Terim, yanında part time teknik direktörlük de yapıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 galatasaray'ın teknik direktörü fatih terim, haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Red'in icindeki Musataf Sarp sevgisi bambaska. Bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 fizban said: http://www.zaman.com.tr/newsDetail_getNewsById.action? "...Galatasaray daha ne Fatih Terimler gördü, görecek. Önemli olan camialardır. 100. yılda kulüp..." Adam ince mesaj vermiş siz anlamamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar