Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 moriarty said: "Tatar Ramazan" said: Aziz 10 kere istifa edip 10 kere dönerde, evladı Aykut geri kalırmı ondan, buda görevimin başındayım diyip takılacak arsızca yahu o vidyoyu izleyip, nasıl adamın samimi olmadığını düşünebiliyorsanız aykut kocaman gibi bir adamın? azıcık tanımadınız mı kişiliğini. adam yoruldu çöktü artık. şu an geri dön diye bağıranlar, futbolcular ve aziz yıldırım eğer bi şekilde kararını değiştirebilirse en büyük kötülüğü yaparlar aykut kocaman'a. iki gün sonra taraftarlar yine bağıracak istifa diye... en iyisi iki taraf içinde istifa artık. Rol yapıyor Aykut, ezik üzgün kullanılmış falan değil ya, bıraksan 20 sene yöneteyim der takımı, Azizin kabletmeyeceğini de biliyor, hin yahu adam herşeyi rol Aykutun. Oğuzlan bu Sakaryalılar grubunun lideriydi, yıllarca istedikleri gibi yönettiler takımı ve Ali Şen boşuna kovmadı bunları. Oğuz yardımcısıyken Lorantı kovdurup koltuğa oturdu takımi bok etti. Aykutta Daumun yanında çalışırken ayağını kaydırıp yerine oturdu ve bi kupa dışında ortada koca bir sıfır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aziz Yıldırım şuan medyaya ve camiyaya oynamıyosa bu konu ile ilgili adam degilim.. Sırf hani ben elimden geleni yaptım adam dönmüyo dedirtmek için millete.. Aykut ve Aziz Yıldırım el eleydiya bu yolda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Yemin ediyorum bu fener Tayyibin aynısı. Zerre fark yok. Mağdur edebiyatı desen dibi var Başarısızlık ortaya çıkınca hoop patlat bir istifa gündem fenerbahçe olsun. Aykut istifa etmiş. Ortalık yıkılıyor saatlerce konuşuluyor. Karabük'ün laulausaı değil, Gs ligi lider bitirmesi değil Beşiktaş'ın kötü şartlarda neler başardığı değil Aykut istifa etmiş, aziz kabul etmemiş. Fener taraftarı da tipik akp seçmeni gibi. Uyusun da büyüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aziz dememiş miydi ben buradayken aykut da hep burada olacak diye. Kendi kafası gidecek diye istemiyor işte. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Masquerade said: https://pbs.twimg.com/media/A-v2utUCMAAKzzg.png abi bu çok iyi asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Red said: taraftar samandıraya gidiyormuş galiba içim rahatladı.umarım ikna ederler gs'liler fb forması giyip gidiyor olabilirler,aykut gs'de olsa ben giyer formayı giderdim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aziz yıldırım kabul etmez abi, aykut kocaman'ı evladı gibi koruyor resmen. alex gibi fenerbahçe'nin tarihinde iz bırakan nadir oyunculardan birine bile yol verdiyse bu adam uğruna, daha beraber çok yol kat etmek istediğinin kanıtıdır. açıklama yapmış zaten, göndermemek için herkesin beraber olması gerekir diye. futbolcuların açıklamaları keza o yönde, adam vazgeçebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Kesinlikle vazgeçmicek. Çünkü adamın dedigi tek birşey var.. Zarar vermeye başladıgım anda bırakırım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 chemedya twitter Futbolcular yavas yavas samandirafan ayriliyor ama Bienvenu daha simdi geldi. Bu cocukta bir terslik var... asdfasfdsafdasfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 vazgeçmiş gibi aykut, vazgeçirmişler daha doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Semih de birazdan varir tesislere. Yorulanlardan birinin yerine gecicekmis ikna ekibinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 resmen komedi kulübü olduk ya bence futbol kulübünü 2 sene falan nadasa bırakalım. ben sıkıldım sürekli bi stres, sürekli bi olay. keşke düşürselerdi ligdende 2 3 sene kafamız rahat olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ben artık takmıcam ya valla yenmişiz 6-0 ya da yenilmişiz hiç umrumda değil bütün zevkimi isteğimi söküp attılar içimden. mal gibi bi de her sene 1-2 tane forma alıyorum maçlara gidiyorum para harcıyorum şu maymunlukları izlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aziz Yildirim ve ekibi bu islerde cok basarili gercekten. 6 gün icinde 2 önemli maglubiyet al (biri derbi digeri icerde kötü skorla) ligin ilk yarisini 5(8) puan geride bitir ve konu hic oynanan futbola gelmesin. Meireles ti Aykut tu derken 2 transfer yapistirir devre arasinda millet sezon sonuna kadar susar. Gercekten medya-gündem kontrolünde cok iyi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 İstifa %100 geçerlidir.Yarın kararı tekrar kamuoyuna duyurucak. Adam olan Aykut bunu yapar.Vazgeçmez.Adamsa vazgeçmicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 vazgeçmeyecek; diego, sneijder ve quaresma'yı alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ulan onların aykutla alakası yok..Zaten biteli çok oldu onlar.Haftaya açıklanıcak borsa olaylarından dolayı. Aykut dönemi sona ermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Hayır bide bu adam galatasaraylılar bile dalga geçiyo sakın bırakma böle iyi diye de mi düşünmüyo .. kesin bu gslilerin malzeme yaptıgını biliyodur bu muhabbetleri duymamasının imkanı yok.. yok abi Kesinlikle bıraktı aykut vazgeçme şansı ve durumu yok. Çocuk gibi olucak iş degil o yani. korkuyorum geri dönücek diye adam sdufhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kavurma said: aziz yıldırım kabul etmez abi, aykut kocaman'ı evladı gibi koruyor resmen. alex gibi fenerbahçe'nin tarihinde iz bırakan nadir oyunculardan birine bile yol verdiyse bu adam uğruna, daha beraber çok yol kat etmek istediğinin kanıtıdır. açıklama yapmış zaten, göndermemek için herkesin beraber olması gerekir diye. futbolcuların açıklamaları keza o yönde, adam vazgeçebilir yani. Aziz isterse Aykut'u da çok kolay harcar. Alex'i harcamasının tek sebebi Alex'in kulüpte Aziz'in önüne geçmeye başlıyor olmasıydı. Taraftar çok taptı, son senelerde özellikle fener oynamadı Alex taşıdı. Aykut sürtüşmesinde taraftar Alex'e çok inanmaya başladı tek adamlığı seven Aziz'e battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Küfür var https://pbs.twimg.com/media/A-wau9gCEAAcJ7f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 fake hesap. bu arada bu topçular tabi istifa etmesini istemez, yoksa kim oynatcak selçuk, caner i, cristian ı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 farklı olm accountlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://b1212.hizliresim.com/14/b/gsm7f.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hahahaha sadkasmdlasmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 moriarty said: Katzee said: hatalı karar bence, herkes çok yüklendi aykut'a ama ben beğeniyorum, seviyorum da. sanki bekliyordu aykut bugünü, ligin arası, son maçı, vs bunların nasıl gideceğini bekliyordu baya katlanamaz hale falan gelmişti bence. yazık oldu, aziz yıldırımın da istifasını istiyorlar şimdi ben onu da istemiyorum, aziz yıldırımın bu klube kattıklarının haddi hesabı yok, onun gibi başkan da yok gelmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar