kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Zaytung said: Galatasaray yönetimi Aykut Kocaman'la devam kararı aldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Aplamayın olm şunu heyecan yaptım birden görünce yine gitti sandım lol Gerçi Aykut her seferinde cumaya gittim gelecem yaptığı için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Aykut gider mi lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Her seferinde bi umut gider diye heycanlanıyoz ama Azizden eğitimli adam tabii, vazcaydım çekiyo ustaca:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 "Tatar Ramazan" said: Aplamayın olm şunu heyecan yaptım birden görünce yine gitti sandım lol Gerçi Aykut her seferinde cumaya gittim gelecem yaptığı için sdf Aykut her aggro çektiğinde ragequit rpsi yapıyor =) Kedidir de geç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Adam hala cikip görevimin basindayim da diyemedi utancindan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yarın kamp başlıyor birileri çıkıp bir şey söyler herhalde artık rezil olduk lan böyle şey mi olur gitti mi kaldı mı kimse bişi konuşmuyor böyle takım mı olur arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 olm anlamadigim bi konu var. neden herkes aykut daha once 150 kez istifa etmis gibi davraniyor? bu ilk istifasi degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bundan önce 2 kere daha istifaya yeltenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 hayır sadece bir kez kasımpaşa maçından sonra istifa ettiği söylentisi ortaya çıktı aziz ikna etti hesapta soyunma odasında vs. denmişti ama hiç bir gerçekçiliği yoktu. ilk kez oluyor istifa olayı millet niye öyle saçmalıyor bende anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yanılmıyorsam aziz yıldırım kendi ağzıyla hocamızı kaç defa istifa kararından caydırdım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 kaynak koyarsan biz de görelim bilelim işin doğrusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 cnn bi tane bu var kasımpaşa sonrası var etti 3. daha buluruz zorlasak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 şikeden önce de, malatya kupa maçından sonra istifa etmeye yeltenmiş.gugılda 30 saniyede bulursunuz kaynakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yok yahu yine net bir olay değil bu. "Aykut Kocaman'ın istifasını yönetime sunduğu ve kulüp binasından ayrıldığı bildirildi." kim bildirdi arkadaş :D aykut o ara şike sürecinde azizin şike yaptığı ispatlanırsa bırakırım yoksa bank asyada bile takımın başında kalırım gibilerinden açıklama yapmıştı. sıkmışlar biraz haberde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yok ama dediğim gibi aziz yıldırım da bunu söylemişti.o yüzden 2 den fazla istifa ettiği kesin bence.tek tek aziz yıldırım demeçlerini izleyemicem sdfs ama bu tarz bişi söylediğini hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 şu konuyu her gördüğümde yine mi istifa etti diyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Azizin sike yaptigi da ispatlandi ama aykut hala gorevde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 shaggy bile geberdi lan aykut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 kavurma said: şu konuyu her gördüğümde yine mi istifa etti diyorum artık. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 heycan yaptım yine modülatörler başlığı kitleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Olmaz. Adamın her istifasına yeni başlık açıp databasei şişirmeye gerek yok. En az bi 4-5 Aykut istifası daha götürür bu başlık, dolsun o zaman açarız ikinciyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 istifa edince açarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 O da zahmetli iş şimdi, hani kırk yılda bi olsa tamam da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar