tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ulan yeni bi don aldim. medium olur heralde bana kucucuk gotum var dedim. ilk defa dun gece giydim. bi de donmamak icin iclik var icimde desenli falan hipster bisey. hipster iclik mi olur demeyin adamlar yapmis. onu da ilk defa dun giydim. herhangi bi kizla takilma plani yoktu ama gece oyle gelisti. kiz arabada elini atiyo benimki yok. bildigin yok. alkolu de fazla almisim. rezillik ciki. dar don giymeyin arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dona at tabi sucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 tiLi said: ulan yeni bi don aldim. medium olur heralde bana kucucuk gotum var dedim. ilk defa dun gece giydim. bi de donmamak icin iclik var icimde desenli falan hipster bisey. hipster iclik mi olur demeyin adamlar yapmis. onu da ilk defa dun giydim. herhangi bi kizla takilma plani yoktu ama gece oyle gelisti. kiz arabada elini atiyo benimki yok. bildigin yok. alkolu de fazla almisim. rezillik ciki. dar don giymeyin arkadaslar üzgün kaslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hipster içlik mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bu nasıl bir hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 suçu kıza at http://www.youtube.com/watch?v=VLnWf1sQkjY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Yazık lan kıza kim bilir ne umutları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dar don giyme taylan aynen dersini almışsın. kız yine mi bamya demiştir geçmiş olsun varikosel yolunda nice yiğitler sarktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 body penisi küçültüyüoumş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 rezillik kısmını açarmısın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 alkolü çok almışsın ve araba sürüyosun, sonra uyandın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Comfort Family - BIM don işini tamamen çözüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 eee? kız bu ne lan yok mu sende diyip arabadan indi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 pipin yok niye arabaya alıyosun diye trip atmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Arma said: eee? kız bu ne lan yok mu sende diyip arabadan indi mi? inip editorun ferrariye binmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ahahahahah nutri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bamya sandiysa cok fena. zaten hicbir sey yapmamiz gerekiodu o acidan iyi oldu. karisik isler rezillikten kastim bamya sanma ihtimali. bi yarim saat sonra bi daha bakti gene bulamadi sfgsf. sabah ereksiyonu bile olamadim ulan abv. neyse sarhosluguma vermistir umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 3x10 leg press 2x12 crunch veriyorum sana. İşin şakası tabi. Banada arada oluyo öyle. Orada değil deyip paçayı sıyırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 "sonra uyandim" gelmis. "serin hikaye" nerde kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 BRB SQUAT deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 tüylü bamya seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 donu çıkarsaydın dicemde içlik falanda giymişsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yapmamamiz gerektigi icin don falan cikaramazdim iyi oldu iyi. bamya diye adimi cikarmasin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bamya title'ı verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar