GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 dasaaa said: Fin said: fakirler öldü sanırım olm bu parası olanlarla çok çok parası olanların savaşı. onlar için neden dövüşelim ki? biz otobüse biniyoruz işte. yok lan o öyle değil hugh jackman mesela wolverine abimiz adam tek filminden 5 tane sequo garajı döker evinin önüne ama adam metroya biniyo. O biraz farklı bi olay yani çevreye duyarlılık sonradan görmmemişlik vs. ha burda sequoya sonradan görme demiyorum adamın parası var arabalardan zevk alıyor çatır çatır bizim nfs de unlock etmeye çalıştığımız aarabalarla geziyor. bizde abi 50liralık benzin doldur diyoz işte pompacıya dfhfdghfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequoia said: Şimdi ben at koşturuyorum hemde kırmızı lol toyota corolla'ya biniyorum memnunum valla. arabasından memnun olmayanlar ve ekran kartsızlar düşünsün lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 synthesizer said: abi aklım çıktı, pati tarihinde 1 akşamda 90 sayfa atılmamış olabilir. ne konuştunuz lan bu kadar adam da yattıysa? xunnu patates etmiş sequo anladığım kadarıyla ahahah böyle deste deste yeşilleri suratına vurmak suretiyle dövmüş kısaca çıkarıp masaya vurmuş bende okuyorum 20. sayfadayım sdfgdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Jaegerjaquez said: bi ben varım sanırım eküriyi çağırmadım lol a wild fitness boy appears. 2 OLDUUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahahhaa ab bo can alıcı sayfalara gelirsen haber et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 zenginlik √ karizma √ kariyer √ yakışıklılık √ Adamlık! √ 100/100 Abi adam evlendiyse gerçekten evlendiği kadın herhalde brezilyalı top model falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://www.vektorelcizim.net/wp-content/uploads/2012/04/ali_agaoglundan_altayliya_kiyak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahahahhahahaha son paragraf ÇOk iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Masquerade said: moriarty said: Katzee yeni bitch olacak gibi. Adam harem kuruyor lan onun butthurtu wowdan galiba. ben wow oynamıyorum butthurt um de yok sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 katzee sana eppek cikmaz artik baska bi taktikle gelmen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bu arada sosyolog piskolog varsa aramizda bildigin tez konusu cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben yazcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 109 sayfa beynim sulandı. ne para var ne bişey elimizde lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 senko said: katzee sana eppek cikmaz artik baska bi taktikle gelmen lazim xunn yüzünden bu adama inanmayan dilenci mi sayılıyor otomatikman şimdi ? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ohaaa cok epic bi topic olmus. oyle ki "arda bey" ve "starcraft 3 yolda" topiclerinden bile dah epic. ilk mesajda anlatilmak istenen adeta topic boyunca yasanmis. xunn'da geyik olsun diye kabul ettigi teklifler yuzunden adi kotuye cikmis. dahada patide laf sokma devri bitti. kimle ugrassa cevap hazir. "bi ekran karti alayimda sus little bitch" sequo iyi ezmis herkesi, xunn gibi hallenenler olmus ama adamin gonlu sadece xunndayymis, sallamamis digerlerini. bende bi sansimi denemek istiyorum ama..lorduuuum banada ortalama bi gaming pc pls..wow sc2 dota alayinda yancin olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Starcraft 3'ün de hakkını yeme be. O da ayrı bir güzeldi. Hala arada bir açıp açıp okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ad3m said: Topicin sahibine ne oldu peki? Sequo çökmüş direk buralar benim lan diye. gercek ferrari cikinca ortaya once saldirdi biraz, sonra ilgiyi kaybedince kacti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Forumda gördüğüm ilk konu efsane oldu galiba :) Şu diğer efsane konuların da linklerini verir misiniz okuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ctrl+w yap listeden seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ee şimdi daha zengini yokmuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yok abi, aventadorlu biri gelcek anca öyle zaten o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sequo banlandı mı? sequola ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 paraya tapan zun ve ekran kartlari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequoia said: Lan titleyi verdilerde ayarları bozdular yalan hiç bir yere mesaj atamıyorum. Fizban duysesimi. bozmussunuz adamin accountunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: Xunn ile aramızdaki diyalog :) http://www.youtube.com/watch?v=u3xE4WolOqs adsgf, yazık la zun yeni nick alıp bile gelmeyecek artık foruma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar