serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Title olmamış ya. Bence adam düzgün bi title haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 105 sayfada naptınız biri özet geçse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Katzee said: 700 liralık ekran kartına adamın egosunu şişirdiniz ya helal, tam da görgüsüz sonradan görme bi tip ya, ki ben hala inanmıyorum araçların üçünü yanyana görüp üstlerine de paticik fln yazmadan da inanmaya niyetim yok, hep aynı resimleri videoları paylaşıo adam zaten sdf yeni bi challenge gelmiş abi, arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ahahahah sequo patinajda "param var o zaman otobanda hız yaparak insanların hayatını tehlikeye atmak hakkımdır" diyen hırbo değil miydi, yine sayfalarca muhabbeti dönmüştü. Fakat şu geri vites.. Ahmet harikasın ya gece gece çarpmış bide adamı (tu) PastorOfMuppets said: Sequo said: O kahveyi tutuş, o bakışlar, o saçların dalgalanışı o pürüzsüz surat... Hmmm. Ferrarimde var ne dersin bebeimmmm. Hocam kuşun bana kalkıyorsa sana kötü haberim var. PastorOfMuppets said: Sequo said: PastorOfMuppets said: Sequo said: PastorOfMuppets said: Kes lan çay koy, senin kadar koyu olmasın. Lol. :) Tamam lan 1 tur attırcam Q_Q ladın iyice ya. Attırmayanın? Elin degmişken bi ekran kartı da al bari. Abi süper arkadaş olursak bu herifle çok kötü olur ya. Söz lan attırcam. HD 6950 var istermisin? Baya şahane olur ya. Benim ki baya eskidi hocam. Yine de gecenin acımasız finali Masakari said: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JuwPoHFZJvM#t=1030s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ya yok araba alıp satan vs işlerle uğraşan biri için zor bir iş değil farklı arabaların resmini çekmekte yada zengin misin değil misin diye soran da yok yani inanmama gibi biz sonradan görmeliğiyle dalga geçiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 şöminede para da yakıyor mudur acaba http://www.youtube.com/watch?v=bPdaRvzFbik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 title değil de avatar verilsin bence herife, şahanın bu tipi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Kanıtlamak için son olarak şunu yapabilir. Bu tartışmalar sırf bize özgü değil; Amerika'da falan da oluyor gördüğünüz gibi, koskoca Google yöneticisi nelerle uğraşmış ahahhaha http://jalopnik.com/5969047/google-exec-proves-his-identity-on-car-forum-in-most-hilarious-way-possible?utm_source=jalopnik.com&utm_medium=recirculation&utm_campaign=recirculation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 adama merkez bankası title'ı verin. yargılamaydı anayasa mahkemesiydi falan kesmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 OHAHAHA lan yattiktan sonra neler olmus konuda. Simdi sira bende; Ben demedimmi olm zengin adam /thread diye, ezer parasiyla sizi diye. En guzel kaniti olmus, ahmetede yazik olmus. Daha forumda nasil gezinecek merak ettim asfdas 20-30 fps fazlasi icin götu kaybetti adam ya la :D Sequo'ya helal olsun valla, böyle sosyal bi deneyi bize sundugu icin B)- 100 sayfa keyifle okudum asfasga bence de duzgun bi title'i halletti. ZENGIN olsun title'i. Daha cok versin allah isi gucu rast gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 offf inanilmaz olmus konu ya ahahah gercekten 13 yildir patideki en efsane konulardan biri valla, insan deneyi haci, sticky olsun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Archangel_ said: bi dakka şimdi, ilk olarak feysbuktan mı ekliyorduk olgar abicim :D o değil de bu da kaynadı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Lan titleyi verdilerde ayarları bozdular yalan hiç bir yere mesaj atamıyorum. Fizban duysesimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ban yemisindir abi ahahahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 nie abi diyorum lan ben kac yasindasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 auhduhaus e forumu da bi görmen lazım tabii bu cömertliklerden sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Archangel_ said: auhduhaus e forumu da bi görmen lazım tabii bu cömertliklerden sonra :D lol neyse rumuz değiştirmek istiyordum zaten böylede iyi. Balon geldi ya yine lanet girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 forumun reklamı satın alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequoia said: Archangel_ said: auhduhaus e forumu da bi görmen lazım tabii bu cömertliklerden sonra :D lol neyse rumuz değiştirmek istiyordum zaten böylede iyi. Balon geldi ya yine lanet girsin. abi sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 1 günde 106 sayfa. vay arkadaş ne züğürt forummuşuz. sdrghsdfhsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 GodBlessStoya said: 1 günde 106 sayfa. vay arkadaş ne züğürt forummuşuz. sdrghsdfhsdh kendini de say moruk senle 107 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Archangel_ said: Katzee said: 700 liralık ekran kartına adamın egosunu şişirdiniz ya helal, tam da görgüsüz sonradan görme bi tip ya, ki ben hala inanmıyorum araçların üçünü yanyana görüp üstlerine de paticik fln yazmadan da inanmaya niyetim yok, hep aynı resimleri videoları paylaşıo adam zaten sdf yeni bi challenge gelmiş abi, arkada kalmasın hatta az bişi google da arayınca olgar verim adıyla milleti dolandırmış fln gibi şeyler çıkıo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi allah belamı versin 12 sayfadayken okuyup daha malzeme çıkmaz bu topikten demiştim sequo'nun işin içine dahil olucağını öngöremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Katzee said: Archangel_ said: Katzee said: 700 liralık ekran kartına adamın egosunu şişirdiniz ya helal, tam da görgüsüz sonradan görme bi tip ya, ki ben hala inanmıyorum araçların üçünü yanyana görüp üstlerine de paticik fln yazmadan da inanmaya niyetim yok, hep aynı resimleri videoları paylaşıo adam zaten sdf yeni bi challenge gelmiş abi, arkada kalmasın hatta az bişi google da arayınca olgar verim adıyla milleti dolandırmış fln gibi şeyler çıkıo sdfsdf Lol sence 300 tl için milleti dolandıracak birisine benziyor muyum? Benim ismimi kullanarak r10 mu iyinet mi öyle bir webmaster portalında yarışma düzenleyip para ödememişler. Ceviz.net de yazıyordum sadece ben. Sen onu bırakta 700 tl ye 3 kuruş dedin bir anakart alamadın. Ben olsam şırank diye masaya vururdum:D anakartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Nick neydi ceviz de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar