forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Akito said: YolunYolcusuXunn said: Flassh said: xunn bildiğin 2 biraya veren taksim kızı çıktı Hocam herif vereyim mi dedi, ver dedik. Zibidilik yapıp vericem AMA şu diye şart koşsa, lafını geri al dese falan neyse. Bir itirafta bulunayım, sırf geyigine çark ettim güleriz diye. Hiçbir şekilde beklemiyordum yani. Senko verdi gazı, öyle verdim TC'yi. Gülmeye girdik ekran kartıyla çıktık iyi mi, ne biçim şeysin internet. YAAAAA S :)
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Joker said: bende konu başlığını "Burn The Rich" diye değiştirelim. konu basligi gayet yerinde
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: Fistan said: YolunYolcusuXunn said: Flassh said: xunn bildiğin 2 biraya veren taksim kızı çıktı Hocam herif vereyim mi dedi, ver dedik. Zibidilik yapıp vericem AMA şu diye şart koşsa, lafını geri al dese falan neyse. adamın şart koşmasına gerek yok zira direk ağzına sıçtı Yok hakkını yemicem abi, facebooktan bilgileri isterken bile gayet kibara bagladı herif. Bence biz geldiği gibi abanınca biraz bi hayatını sorguladı kesinlikle. Galiba herifin peygamberiyim ya. moncici said: YolunYolcusuXunn said: Galiba herifin peygamberiyim ya. bence başka bişeyisin la highlights
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Videoyu gece izleyememistim o nasıl bir şeydir ya. Helal valla bulana.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sequo da evli barklı çolukluçocuklu adammış lan, valla artı bunlar hep
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 erif foruma metres aramaya girmiş demek biz de para atıp ego tatmin ediyor diye dalga geçiyorduk
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Yav gece 3.30 da bıraktım sayfa 40 küsürdü. Neler dönmüş yav ahahahaha Okumaya üşenen arkadaşlar kesinlikle üşenmesin. Bi de masakarinin gönderdiği Emrah filmi sahnesi konunun özeti gibi olmuş ehehe
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Xunn ekran kartın gelince fotosunu çeker koyarsın artık buraya eşek değilsin:D Orası net. Ama neden be adam? Niye yani, bu kadar mı çok lan paran? O para beni mutlu etmiyor sen mutlu olduysan ne güzel. adam xunndan o kadar lafı yedi, o kadar taciz edildi, küfredip "ALDIRIRM LAN SENİ" demediği gibi xunn un gollük pasını es geçti. adamın sadece cebi değil gönlüde zenginmiş ama yine de... AHMET NAAPTIN LAN AHAHAHAHAHAHAH
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Neler dönmüş burda ya. Adres versem bana da arabalardan birini yollar mısın?
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Özel mesaj kutum dolmuş lan okumadan hepsini sildim. ::o
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 BabacumMostors said: sequo da evli barklı çolukluçocuklu adammış lan, valla artı bunlar hep Arada kaçamak da lazım. Kaç senedir forumdayım, xunn'u bu kadar kemiksiz hiç görmemiştim. Of. Bu noktadan sonra evrenin ayarını atsa birine fıs. Dekont.jpg ile shit blocked.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 xunn un bekaret gitti ama hala çok geç değil pazarlanında satsın ekran kartını, parasını da yardım kuruşluşrına göndersin
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Red said: bugun diablo rage guy a bu imkanları ver.pizzayı ve kolayı bırakıp yapamaıcagı şey yok sfds sağol dostum. kader yüzümüze gülmedi, gülse
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 asıl soru şimdi xunn kartla ne yapacak ? yenilgiyi kabullenip kartı kullanacak mı yoksa, başka bir şey mi yapacak ?
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bir de bedava assassin creed 3'e konma şansı da var lan adamın... Assassin's Creed 3 Kazanma Şansı said: Bu ürünü satın aldığınız takdirde Fatura Fotokopisi ve Ürün Seri Numarasını aşağıdaki mail adresine göndererek Assassin's Creed 3 oyununa sahip olabiliyorsunuz. İstenilen bilgiler mail adresine gönderildikten sonra oyun için bir seri numarası gönderilecek ve oyun Nvidia’nın web sitesinden yüklenebilecektir. [email protected] Dur lan, sanalmarketim'den filizi arayıp bir görüşeyim ben... :D
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 O zaman hadi beyler konuyu biraz daha alevlendirelim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi yok araba güzel, yengeyle mutluluklar allah evladınızı analı bababüyütmenizi nasip etsin amin
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 BabacumMostors said: abi yok araba güzel, yengeyle mutluluklar allah evladınızı analı bababüyütmenizi nasip etsin amin Teşekkürler:)
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sürat yapma, şu anda üstündeki nazarın haddi hesabını yapabilecek bir ölçüm aleti yok. :D sdfsdf
Öne çıkan mesajlar