Joker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aluriel said: o değil de instagram fotoları gelmedi hala. pati stalkerları 2/10 gözümde şu an ben buldumda privacy hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aluriel said: Korax said: Aluriel said: abi ben de onu tutuyordum başta da kendine merhemi olmadan başkasına gramer dersi vermeyecekti. herşeyi yapacktı ama bunu yapmayacaktı işte. ne farkeder, parasi var. gerekirse turkiyenin en hizli ve duzgun yazan memurunu tutar, o söyler memur yazar, biz yetisemeyiz falan yapmıyor işte kendi yazıyor, 4 kere editliyor bi de yine düzeltmiyor hataları, üstüne başkasına emin olmadığın konularda konuşup gülünç duruma düşme falan diye ayar veriyor bi de. onun keyfi baska demekki, adam seviyo parayla veriyo ayari Red said: Korax said: Aluriel said: abi ben de onu tutuyordum başta da kendine merhemi olmadan başkasına gramer dersi vermeyecekti. herşeyi yapacktı ama bunu yapmayacaktı işte. ne farkeder, parasi var. gerekirse turkiyenin en hizli ve duzgun yazan memurunu tutar, o söyler memur yazar, biz yetisemeyiz falan kardeş zengini gördün güçlüyü hemen yanında olmalar destkelemeler. yavas lan yetisemiom. emperyalizmin cocuklariyiz biz, para her kapiyi aciyo, fakircilik yapmayin. cinali yazdiydi 20 sayfa önce öyle bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 PastorOfMuppets said: Tarlayı satıp araba mı aldınız lan, yanında fotonu koy boyunu posunu görelim görgüsüz-kun. Pis dogulu esmer tipin yoksa bana xunn demesinler. Oha doğulu değilim ama esmerim kesin facebooktan kopya çektin:) Safranboluluyum batı karadeniz orda büyüdüm 17 yaşıma kadar aslen babam ankaralı ama ben tanımadan vefaat etmiş. Dur komik bi foto koycam en sağdaki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 şu konuda bir mesajım bulunsun, açar bakarım belki ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 beyler zengin adam yattı mı? gelebilir miyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ya herşey tamamda çalgıcı ceketi hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ama vites topuzuna otururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bende kalcaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 xun noldu adam karizmatik çıktı ırrççılık yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 patide saçma sapan tartışmaların odak noktası olmamak çok süpermiş ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ginaly said: kişilikle ne alakası var. kişilik dediğin fakir avuntusu. al bak red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sakIn penis muhabbeti yapmayin ne deseniz koyuyor adam fotografi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bir dilan eksik su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Cons said: ama vites topuzuna otururum oha beyler adam gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sequo zengin olmadan önce düğünlerde klarnet çalıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 tipini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ortadaki stoch galiba http://yenisafak.com.tr/resim/site/00010619813128f7f94328efd091by.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 vaaay bak olay benim alanima girdi, hic kurtulusunuz yok simdi fakirler. Ayrica ne var lan dugunlerde calmak sucmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 BlueDreams said: sakIn penis muhabbeti yapmayin ne deseniz koyuyor adam fotografi direk spor bölümünde bana ciroz diyenlere koymak istediğim fotoğraf asdjklasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Joker said: Aluriel said: o değil de instagram fotoları gelmedi hala. pati stalkerları 2/10 gözümde şu an ben buldumda privacy hede hödö aynen ya asdfasd. bi de şimdi kim uğraşıcak fake account almaya vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sequo net dovmus araba fotolari ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 biz de onu diyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Noyzura said: patide saçma sapan tartışmaların odak noktası olmamak çok süpermiş ;Dbu da odak oldum sanmis bi ara heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dövmek ne ya, yerden yere vurdu adam hala fakirler laf ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Fistan said: Noyzura said: patide saçma sapan tartışmaların odak noktası olmamak çok süpermiş ;Dbu da odak oldum sanmis bi ara heralde ahahahaha tüylü ceket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar